Nano Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Paulina czekamy na kolejne fotki z cyklu niegrzeczny Hugo xD Quote
missy87 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Hugo jest urwisem, ale w sumie to nic nie psuje:] Dzisiaj nareszcie go poznałam. Baaardzo energiczny. Ciągle biega, wskakuje na łóżko, zeskakuje, biegnie dalej i znów wskakuje na łóżko :] Tylne nóżki nie nadąrzają za przednimi więc na zakrętach Hugo szura tyłkiem po podłodze :D Ciężko będzie mu się chyba rozstac z Pauliną. Ciągle za nią chodzi, na jej widok cieszy się najbardziej, a teraz po całodniowych wybrykach usnął Paulinie na stopach :D Quote
Niebieska713 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nano - jesli Hugo ma juz domek,to moze zmien tytul,bo jest mylacy troche....;) Quote
Nano Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Niebieska713']Nano - jesli Hugo ma juz domek,to moze zmien tytul,bo jest mylacy troche....;)[/QUOTE] kto mi pomoże w tej kwestii ?? jak zmienić tytuł ?? Quote
missy87 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 w 1 poscie, zaawansowana edycja czy cos takiego Quote
zeberka4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 super! hciałabym zeby nasz Bolus tak szybko znalazł domek Quote
Asia & Ginger Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Nano']z cyklu: zanim kupisz cocker spaniela... http://img64.imageshack.us/i/zanimkupisz1.jpg/ http://img205.imageshack.us/i/zanimkupisz2.jpg/ Komentowaliśmy ten artykuł na forum spanielowym. Został on napisany przez osobę, która miała w swoim życiu tylko jednego cocker spaniela i to jeszcze 35 lat temu. A od tego czasu charakter tych psów bardzo się zmienił. Poza tym opis cockera z tego artykułu można podpiąć pod każdego psa, którego właściciel nie wychował, nie tylko pod cockera. Jedynym plusem tego artykułu jest to, że może zniechęci osoby, które chciałyby kupić cockera, bo ma ładne oczy. Quote
Nano Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Asia & Ginger napisał(a):Jedynym plusem tego artykułu jest to, że może zniechęci osoby, które chciałyby kupić cockera, bo ma ładne oczy. dokładnie i o to mi chodziło :) Quote
amacariel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 czy pies dostał cokolwiek w spadku po poprzednich właścicielach poza ksiązeczka i robalami? :roll: Quote
Nano Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 niestety nie... na poczatek dostaniesz odemnie (o ile będzie pasować) obrożę po moim psie który z niej wyrósł już i może jakaś smycza też się znajdzie... legowisko bym ci dała ale to taka budka od mojego pinczera wiec niestety Hugo sie nie zmiesci... powiedz mi konkretnie co być potrzebowała to może jakiś bazarek na wyprawkę zrobimy xD Quote
Estera Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 jestem juz w bydg u Estery nie moge sie zalogowac na swoje konto. mam sycz i obroze, w domu mialam dwa komplety wiec to nie problem. :) poidelko na podroz tez mam, recznik mam.. legowisko w domu sie znajdzie. chodzilo mi przede wszystkim o miski i czy ma jakis wlasny kocyk. jesli nie, to bede musiala kupic. :) Pozdrawiam, amacariel Quote
Paulina87 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ani miski ani kocyka Hugo nie ma własnego, u mnie śpi na starym nakryciu fotela, zrobił sobie legowisko na mojej torbie i tam mu położyłam kocyk, a u moich rodziców śpi na fotelu. Trzeba będzie włożyć trochę pracy w Huga bo jest bardzo mało zsocjalizowany ze światem zewnętrznym, boi się ludzi, psów, worka z ziemniakami, hydrantu... boję się, że ten lęk przejdzie w agresję na tle lękowym. Staram się mu pokazywać że nic mu nie grozi, np podchodzę do psów głaszczę je i Hugo wtedy podchodzi żeby się obwąchać. W domu strasznie żebra o jedzenie, potrafi wejść nawet na stół. Jest natomiast lepiej jeśli chodzi o zostawanie samemu. Quote
Nano Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 aha :) no to good :D 3 rozumiem dalej aktualny?? okazało się że nie mam zajęć, wiec mi odpowiada każda godzina xD Quote
Paulina87 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Hugo dzisiaj znowu został wykąpany, bo jego zapaszek nie był zbyt miły. A to kilka zdjęć niedługo po kąpieli. Ogólnie to był sam w domu tzn w pokoju przez 3 godziny i nic nie zniszczył. Na Jurę nadal powarkuje gdy leży na fotelu. I jak tu się gniewać gdy widzi się takie oczyska? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szaleństwa z piłeczką Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asia & Ginger Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 http://img69.imageshack.us/img69/7291/89268120.jpg Cudowny jest! Kocham takie wariaty! :loveu: :loveu: :loveu: Ama widzę będziesz miała co skubać, bo puchu szczenięcego mu nie brakuje. :cool3: Quote
Paulina87 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Stójka ;) Uploaded with ImageShack.us I Ja z Hugo - zdjęcie zrobione przez mojego TZta Uploaded with ImageShack.us Quote
amacariel Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 dziewczyny przesyłam każdej na priv mój nr tel, zeby sie zgadać w czwartek co i jak. bede o 10 w poznaniu na pkp, mam nadzieje ze sie jakos znajdziemy. A, Paulina, nie dawaj Hugo nic do jedzenia rano w czwartek. prosze ;)) Quote
Nano Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 myśle, że umówimy się przy wyjściu z dworca zachodniego :) co wy na to ?? Quote
amacariel Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 dworca zachodiego? ja moge tylko na głównym bo tam mam przesiadke pociagu <bezradny> inaczej nie mam sie jak dostac do krk Quote
Nano Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 ale to jest zaraz przy głównym xD przechodzisz tylko przejsciem podziemnym xD 3 minuty i jesteś xD no ale ok jak to problem to my dojdziemy do ciebie :D Quote
amacariel Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 w zyciu nie byłam w poznaniu wiec moja orientacja równa jest 0 :D wybacz. Quote
Recommended Posts