amacariel Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 pozdrawiamy Poznań. jeszcze raz dzieki dziewczyny za tą małą małpke złotą :loveu::multi::multi: Quote
missy87 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 biedny kotek chce odpoczywać, a on łobuz zaczepia! :) Quote
Asia & Ginger Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 http://img337.imageshack.us/img337/592/dsc09431p.jpg Przegryza kota w pół! :-o Hugonek jaki wyskubany. :cool3: Prześliczne masz te oba psiaki Ama. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nano Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 co tam nowego u naszego lubego ?? ;) Quote
amacariel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wszystko w porząsiu ; ) w przyszłym tygodniu organizujemy spotkanie z dziecmi w przedszkolu nt piesków i schronisk - oba chłopaki raczej pojdą ze mną. ; ) .... a tak poza tym to czekamy na swietego mikołaja. ^^ Quote
Paulina87 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ja do dzisiaj go wspominam jak mnie wkurzał strasznie tym swoim ADHD. No i mam pamiątkę w postaci wygryzionego kawałka drewna w fotelu... ale jak tu nie kochać takiego łobuza jak spojrzy tymi oczkami. Quote
Nano Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 tak jakby spoważniał nasz Hugoś xD Quote
amacariel Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cześć dziewczyny ;) Hugoś skończył rok i już 6 miesięcy jest u nas! : ) Tak teraz wygląda moje złote szczęście: [img]http://img580.imageshack.us/img580/4300/im000157.jpg[/img] Wazymy juz niemal13kg czyli od dnia przyjazdu do nas przytył 4kg. Bardzo się cieszę, bo nawet cienia nie rzucał.. Teraz nie widać już ani jednego żeberka, a kiedy stoi na dwóch łapkach widać cudną fałdkę nad ogonkiem ; ) Dalej jest tak samo popieprzony, a nawet bardziej ; ) ale nam to wcale nie przeszkadza :). Podczas naszej nieobecności uwielbia zaczytywać sie programem telewizyjnym, a w łóżku spycha mnie i Gucia pod samą scianę :D Quote
Nano Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 hahah xD cóz za postawa Hugoś :* buziaki dla Was :* Quote
Paulina87 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ale wystawowo... stworzymy księgę wstępną dla spanieli i Huga na wystawy. Quote
Nano Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 witam witam :) jak tam Hugoś po świętach? jak przeżył sylwestra ? :) Quote
amacariel Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Heheh Hugoś podobnie jak i pancia myśli o poświątecznej diecie :D:D sylwestra spędził puszczając z Guciem i moim ojcem fajerwerki, mnie nie było w Polsce, ale z tego co wiem, podobnie jak i Gucio nie boi się strzałów ;) Fotki postaram sie wrzucić jak tylko znajde chwile, tzn skonczy sie ten przedsesyjny maraton :) Quote
amacariel Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Obiecane fotki mojego wariata ;) - on chyba nigdy nie dorosnie! :) Skonczył juz roczek (zresztą hucznie obchodzony) ale dalej ma równie poprzewracane w główce jak przed tym waznym wydarzeniem ;) Nadal najfajniejszą rzeczą na swiecie jest stos zabawek (albo czegokolwiek co sobie wygrzebie) do gryzienia, gonienie po całym domu z parteru na piętro i odwrotnie... no i mordowanie kota. ; ) W przerwie wyleguje się na kolankach na kanapie a w nocy u mnie w lozku ;) A oto dowody : ) zdjęcia łóżkowe robione koło godziny 6 rano. tak wygląda moje łóżko kazdej nocy/poranka. ;p Quote
Nano Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 hahahaha ;) mordka kochana ;) widzę, że chłopaki już nie walczą o łóżko ;p wyściskaj ich odemnie ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://img684.imageshack.us/img684/6360/zdjcie0490a.jpg Ale z pysia to tak jakby spoważniał troszeczkę. :cool3: Albo może zmężniał? :razz: Quote
amacariel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Asiu ani nie spowazniał ani nie zmężniał ;p to chyba kwestia zdjęcia i 13,5kg wagi ;p Oj kochana morda, nie ma co ukrywac ;) Kłótnie, bo to walki nigdy nie były, o lozko skonczyly sie kilka tyg po przybyciu Hugosia do nas ;) Quote
amacariel Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 A u Nas wszystko dobrze ;) Nie wiem właściwie o czym opowiadać, bo nic ciekawego ostatnio się nie wydarzyło ;) Wreszcie zszedł śnieg i możemy wrócić do biegania, chłopaki to uwielbiają! Koniec śniegowych kul na firankach, wolność i swoboda! :D iii.... ten cudowny zapach zwierzyny w polu, cieplutki trop w lesie... Nic tylko spacerować, dziewczyny ;) Poza tym, moje pieski zrobiły się BARDZO intelektualne - musieliśmy zmienić zwyczaj trzymania gazet w gazetniku, bo wszystkie podczas naszej nieobecności w domu, były gruntownie czytane. Bez pominięcia nawet jednej strony ;p A pochłaniały wszystko, od programu telewizyjnego, dziennika po czasopisma popularno-naukowe... Więc w dyskusje z nimi nie ma się co wdawać! ;) zdjecia z 29 marca Quote
Asia & Ginger Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ama o Twoich psiakach wiesz co sądzę :loveu: :loveu: ;), ale te widoki! Tylko pozazdrościć! :loveu: :cool3: Quote
amacariel Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 http://v4.cache8.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/13702402.jpg?redirect_counter=2 - cała moja wioseczka w mega zbliżeniu ; ) kto znajdzie mój dom xD? tu mieszkamy ;) Quote
Recommended Posts