Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Wszystko w porząsiu ; )
w przyszłym tygodniu organizujemy spotkanie z dziecmi w przedszkolu nt piesków i schronisk - oba chłopaki raczej pojdą ze mną. ; )

.... a tak poza tym to czekamy na swietego mikołaja. ^^

Posted

Ja do dzisiaj go wspominam jak mnie wkurzał strasznie tym swoim ADHD. No i mam pamiątkę w postaci wygryzionego kawałka drewna w fotelu... ale jak tu nie kochać takiego łobuza jak spojrzy tymi oczkami.

• 2 weeks later...
Posted

Cześć dziewczyny ;)

Hugoś skończył rok i już 6 miesięcy jest u nas! : )
Tak teraz wygląda moje złote szczęście:
[img]http://img580.imageshack.us/img580/4300/im000157.jpg[/img]

Wazymy juz niemal13kg czyli od dnia przyjazdu do nas przytył 4kg. Bardzo się cieszę, bo nawet cienia nie rzucał.. Teraz nie widać już ani jednego żeberka, a kiedy stoi na dwóch łapkach widać cudną fałdkę nad ogonkiem ; )

Dalej jest tak samo popieprzony, a nawet bardziej ; ) ale nam to wcale nie przeszkadza :).

Podczas naszej nieobecności uwielbia zaczytywać sie programem telewizyjnym, a w łóżku spycha mnie i Gucia pod samą scianę :D

• 1 month later...
Posted

Heheh Hugoś podobnie jak i pancia myśli o poświątecznej diecie :D:D

sylwestra spędził puszczając z Guciem i moim ojcem fajerwerki, mnie nie było w Polsce, ale z tego co wiem, podobnie jak i Gucio nie boi się strzałów ;)

Fotki postaram sie wrzucić jak tylko znajde chwile, tzn skonczy sie ten przedsesyjny maraton :)

• 4 weeks later...
Posted

Obiecane fotki mojego wariata ;) - on chyba nigdy nie dorosnie! :) Skonczył juz roczek (zresztą hucznie obchodzony) ale dalej ma równie poprzewracane w główce jak przed tym waznym wydarzeniem ;) Nadal najfajniejszą rzeczą na swiecie jest stos zabawek (albo czegokolwiek co sobie wygrzebie) do gryzienia, gonienie po całym domu z parteru na piętro i odwrotnie... no i mordowanie kota. ; )
W przerwie wyleguje się na kolankach na kanapie a w nocy u mnie w lozku ;)

A oto dowody : )
zdjęcia łóżkowe robione koło godziny 6 rano. tak wygląda moje łóżko kazdej nocy/poranka. ;p

Posted

Asiu ani nie spowazniał ani nie zmężniał ;p
to chyba kwestia zdjęcia i 13,5kg wagi ;p

Oj kochana morda, nie ma co ukrywac ;) Kłótnie, bo to walki nigdy nie były, o lozko skonczyly sie kilka tyg po przybyciu Hugosia do nas ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

A u Nas wszystko dobrze ;) Nie wiem właściwie o czym opowiadać, bo nic ciekawego ostatnio się nie wydarzyło ;)
Wreszcie zszedł śnieg i możemy wrócić do biegania, chłopaki to uwielbiają! Koniec śniegowych kul na firankach, wolność i swoboda! :D iii.... ten cudowny zapach zwierzyny w polu, cieplutki trop w lesie... Nic tylko spacerować, dziewczyny ;)

Poza tym, moje pieski zrobiły się BARDZO intelektualne - musieliśmy zmienić zwyczaj trzymania gazet w gazetniku, bo wszystkie podczas naszej nieobecności w domu, były gruntownie czytane. Bez pominięcia nawet jednej strony ;p
A pochłaniały wszystko, od programu telewizyjnego, dziennika po czasopisma popularno-naukowe... Więc w dyskusje z nimi nie ma się co wdawać! ;)

zdjecia z 29 marca