amacariel Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 hah zapraszamy serdecznie, domek ciasny, ale własny, pomieścimy się :P Tylko spakuj ciepłe skarpety! bo u nas temperatura w dzień nie podnosi się wyzej niż do -9 :D Chłopakom wydaje się to nie przeszkadzać, ja w każdym bądź razie już marzę o wiośnie! Podobnie zresztą jak nasza kotka, która solidaryzuje się ze mną i w ramach strajku przesypia całe dnie na kanapie, na zewnątrz wychodzi dosłownie na minutę, za potrzebą :P oj wyrobił się ; ) mój przystojniak... <3 Reszta stada :) [IMG]http://imageshack.us/a/img829/4853/dsc07429pl.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img201/6595/dsc07430a.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img94/7797/dsc07457u.jpg[/IMG] Nie, to nie jest moja córka :P Quote
amacariel Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 W poniedziałek jedziemy do ortopedy.. coś dzieje się z kolankami... Quote
amacariel Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 z kolankami już nieco lepiej wiec była i kąpiel :)) taaaaaki jestem cudny :loveu: :loveu: Quote
amacariel Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Uroczy jest :smile:... a jaki niegrzeczny :loveu::loveu::evil_lol: Quote
amacariel Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 (edited) oj tam oj tam, Asiu! :D Hugoś bardzo nie lubi się z moim drugim, tzn. groomerskim "Ja" i ucieka gdzie pieprz rośnie.. :P (swoja droga musze zainwestować w wysięgnik bo już mam dość tego użerania się z nim) Spełniam za to moje wizje artystyczne na Guciu :cool3: Edited April 19, 2013 by amacariel Quote
amacariel Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 uwaga uwaga, przed Panstwem przedwiosenny zaroślak ;)) aktaulnie - walczymy z tonami kłaka, robimy co możemy :loveu: Quote
Paulina87 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 "Jestę Buszmę" hehehe... mi tam się podoba w wersji kudłatej. Quote
amacariel Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 mnie tez :loveu: ale wzgledny praktyczne jednak wygrywaja ;)) nie wiem czy sie chwaliłam, ze mamy chipa? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 amacariel napisał(a):mnie tez :loveu: ale wzgledny praktyczne jednak wygrywaja ;)) nie wiem czy sie chwaliłam, ze mamy chipa? :cool3: Nie chwaliłaś się jeszcze. Ty też masz czy tylko piesy? :diabloti: Hugoś ma bardzo fajny gatunek włosa i wcale nie jest mega kudłaty. Zobaczyłabyś moją Gingerkę jak zarośnie, to jest prawdziwy niedźwiedź. :lol: Quote
amacariel Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Znaczy się piesy, ale mialam takiego stresta przed chipowaniem, ze masakra...:placz:.... no ale już mamy, byłam dzielna :loveu: Oj tak, gatunek włosa ma cudny.. tylko sie skubac nie pozwala... ;/ wczoraj zostawił mi ząbki na ręce po tym jak skubałam grzywe..... Quote
Asia & Ginger Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 amacariel napisał(a):Znaczy się piesy, ale mialam takiego stresta przed chipowaniem, ze masakra...:placz:.... no ale już mamy, byłam dzielna :loveu: Oj tak, gatunek włosa ma cudny.. tylko sie skubac nie pozwala... ;/ wczoraj zostawił mi ząbki na ręce po tym jak skubałam grzywe..... A dostałaś naklejkę "Dzielny pacjent"? :cool3: Mój rudzielec też nie cierpi skubanka, a po sterylce jeszcze te kłaki nie chcą dać się skubać. :-/ Quote
amacariel Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Buziaczki dla Poznania i Ostrowa Wielkopolskiego przesyła Hugosiek! Quote
Paulina87 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Jakie boskie zdjęcie :loveu::loveu: Hugulek taki niewinny. Quote
amacariel Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 On zawsze ma minę niewinnego dziecka. Co złego to nie ja! Quote
Nano Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 tak długo mnie nie było a tu proszę jaki słodziak :D a już mu pychol bardziej zdoroślał :D Quote
amacariel Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Słoneczko wreszcie świeci, pancia po sesji [i po studiach] i ma wreszcie dla mnie czas... no luzik jest :smokin::smokin: Quote
Nano Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 gratuluje końca studiów :) ale piękny wystawowy pies :P jeden z moich zgredów ma identyczną obrożę :P Quote
amacariel Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 kocham te obroże :D ogólnie firmę. Mamy obróżki x2, szelki x2 i smycz x2. Niebieski komplet dla Hugosia, czerwony dla mojego czarnucha ;) wstawimy plastikowe jajka i startujemy na ringach! :D Quote
amacariel Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Hugos dostał nową obróżkę , ponownie 20mm Mac leathera ;) Stara wytrzymała "tylko" 3 lata codziennego drapania za uchem ;) Quote
Recommended Posts