Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hah zapraszamy serdecznie, domek ciasny, ale własny, pomieścimy się :P Tylko spakuj ciepłe skarpety! bo u nas temperatura w dzień nie podnosi się wyzej niż do -9 :D Chłopakom wydaje się to nie przeszkadzać, ja w każdym bądź razie już marzę o wiośnie! Podobnie zresztą jak nasza kotka, która solidaryzuje się ze mną i w ramach strajku przesypia całe dnie na kanapie, na zewnątrz wychodzi dosłownie na minutę, za potrzebą :P

oj wyrobił się ; ) mój przystojniak... <3

Reszta stada :)
[IMG]http://imageshack.us/a/img829/4853/dsc07429pl.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img201/6595/dsc07430a.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img94/7797/dsc07457u.jpg[/IMG]

Nie, to nie jest moja córka :P

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

oj tam oj tam, Asiu! :D

Hugoś bardzo nie lubi się z moim drugim, tzn. groomerskim "Ja" i ucieka gdzie pieprz rośnie.. :P
(swoja droga musze zainwestować w wysięgnik bo już mam dość tego użerania się z nim)
Spełniam za to moje wizje artystyczne na Guciu :cool3:

Edited by amacariel
Posted

amacariel napisał(a):
mnie tez :loveu: ale wzgledny praktyczne jednak wygrywaja ;))

nie wiem czy sie chwaliłam, ze mamy chipa? :cool3:

Nie chwaliłaś się jeszcze. Ty też masz czy tylko piesy? :diabloti:

Hugoś ma bardzo fajny gatunek włosa i wcale nie jest mega kudłaty. Zobaczyłabyś moją Gingerkę jak zarośnie, to jest prawdziwy niedźwiedź. :lol:

Posted

Znaczy się piesy, ale mialam takiego stresta przed chipowaniem, ze masakra...:placz:.... no ale już mamy, byłam dzielna :loveu:

Oj tak, gatunek włosa ma cudny.. tylko sie skubac nie pozwala... ;/ wczoraj zostawił mi ząbki na ręce po tym jak skubałam grzywe.....

Posted

amacariel napisał(a):
Znaczy się piesy, ale mialam takiego stresta przed chipowaniem, ze masakra...:placz:.... no ale już mamy, byłam dzielna :loveu:

Oj tak, gatunek włosa ma cudny.. tylko sie skubac nie pozwala... ;/ wczoraj zostawił mi ząbki na ręce po tym jak skubałam grzywe.....

A dostałaś naklejkę "Dzielny pacjent"? :cool3:

Mój rudzielec też nie cierpi skubanka, a po sterylce jeszcze te kłaki nie chcą dać się skubać. :-/

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

kocham te obroże :D ogólnie firmę. Mamy obróżki x2, szelki x2 i smycz x2. Niebieski komplet dla Hugosia, czerwony dla mojego czarnucha ;)

wstawimy plastikowe jajka i startujemy na ringach! :D

• 6 months later...