bety Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Inowrocław 16.V.2010 (CWC) Sędzia: Ewa Stolarska SUKI Klasa championów: BRITTANY Gogolińska Karolina Pzdr Quote
kira Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='bety']Inowrocław 16.V.2010 (CWC) Sędzia: Ewa Stolarska SUKI Klasa championów: BRITTANY Gogolińska Karolina Pzdr Alllle Bida !!!!! Quote
bety Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 kira napisał(a):Alllle Bida !!!!! Ha ha - ale to nie tylko tutaj. Pzdr Quote
kira Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 bety napisał(a):Ha ha - ale to nie tylko tutaj. Pzdr No tak , cienko powiało w Ino , co zrobić hmm . Ale za to , będzie obszerna fotorelacja z Radomia ( na co liczę !!!!!!! ) , no bo staweczka obszerna jest i oczywiście " będzie " miał kto focić ( jak myślę , albo myślę , żeby myśleć że myślę że tak będzie ? ) pozdro. ps. " A ja czekam na twoje foteczki z Vojage !!!!!!!!!!!!!!!!!! , Miłej podróży i baw się dobrze! . A przy okazji , życzę powodzenia NASZYM Akitowcom w Bratysławie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa , pa ! Quote
bety Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 kira napisał(a):No tak , cienko powiało w Ino , co zrobić hmm . Ale za to , będzie obszerna fotorelacja z Radomia ( na co liczę !!!!!!! ) , no bo staweczka obszerna jest i oczywiście " będzie " miał kto focić ( jak myślę , albo myślę , żeby myśleć że myślę że tak będzie ? ) pozdro. ps. " A ja czekam na twoje foteczki z Vojage !!!!!!!!!!!!!!!!!! , Miłej podróży i baw się dobrze! . A przy okazji , życzę powodzenia NASZYM Akitowcom w Bratysławie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa , pa ! Wiesz o czymś o czym ja nie wiem w sprawie Radomia? Bo ja myślę, że z tą fotorelacją może być cienko. :roll: Bedem sie starać. ;) I dzięki ('tfu tfu tfu" przez lewe ramię ;):diabloti:) Pzdr Quote
J.G Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Gratulacje dla zwyciężczyni rasy.A BOG I,II,III jakie rasy staneły na pudle? Quote
bety Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Kiry - a wyniki i zdjęcia to gdzie, hę??? :mad::evil_lol: Co to za porządki? :eviltong::diabloti: Pzdr Quote
kira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='bety']Inowrocław 16.V.2010 (CWC) Sędzia: Ewa Stolarska SUKI Klasa championów: BRITTANY Gogolińska Karolina - CWC , NDSwR , BOB Pzdr ( dopisałem wynik , pa pa ) Quote
kira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 J.G napisał(a):Gratulacje dla zwyciężczyni rasy.A BOG I,II,III jakie rasy staneły na pudle? Dzięki za Gratki ! Niestety nie zostaliśmy na finałach bo pogoda nas wygoniła !! Quote
kira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 bety napisał(a):Kiry - a wyniki i zdjęcia to gdzie, hę??? :mad::evil_lol: Co to za porządki? :eviltong::diabloti: Pzdr Spoko !! KIRY zaraz wstawią fotkę ( wczoraj zacząłem od Japońców , no i brakneło mi sił na " nasze " !?!?!? ) Quote
bety Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 kira napisał(a):Spoko !! KIRY zaraz wstawią fotkę ( wczoraj zacząłem od Japońców , no i brakneło mi sił na " nasze " !?!?!? ) No wiesz co, to japońce są dla Ciebie ważniejsze :crazyeye: - jestem zdegustowana.:shake::evil_lol: Żeby mi to było ostatni raz.:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Pzdr Quote
kira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 bety napisał(a):No wiesz co, to japońce są dla Ciebie ważniejsze :crazyeye: - jestem zdegustowana.:shake::evil_lol: Żeby mi to było ostatni raz.:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Pzdr Kajam się ( może zaliczę " samobiczowanie " he,he ) . Papciu !! Quote
bety Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 kira napisał(a):Kajam się ( może zaliczę " samobiczowanie " he,he ) . Papciu !! Wystarczy klęczenie na grochu przez godzinę albo dwie - hi hi hi hi hi hi hi hi Pzdr Quote
Recommended Posts