Ppx Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Kupiłam sobie numer listopadowy, nie jestem pewna czy kupowałam październikowy... Dacie link do okładki? W szafce gdzieś mi się gazetki zapodziały. xd Quote
Nayantara Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 PPx masz może skaner albo coś w tym stylu? Bo u mnie nie ma gdzie go kupić a chciałabym zobaczyć jak ta gazetka wygląda i co tam w ogóle piszą. Quote
Ppx Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Mam. ;) ale na swojej 'stronie' mają też pokazaną okładkę i parę skanów. ;) Quote
Atomowka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A ja się pochwalę, jest moja historia. Ciekawe czy kasę przyślą Quote
Atomowka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A Twoj tekst był już chyba jakiś czas temu z tego co kojarzę. No nie wiem napisze im maila zobaczymy co odpiszą Quote
przeszlus Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Wydaje mi się że jest tam jakiś artykuł o rozrodzie :) Kupie go :p Kiedy ta gazeta wychodzi ? To będzie mój debiut paper'owy z tą gazetą. Zobaczymy czy masz sun racje o niezgodnością z prawda :) Quote
mychaaaaa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ta gazeta wychodzi około dziesiątego każdego miesiąca. Mi osobiście bardziej podoba się "Mój pies" i "Przyjaciel pies"... Quote
Pocahontas Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 najnowszy numer z haszczakiem na okładce mam-rodzinka trzyma rękę na pulsie jak jest gdzieś hasior na okładce lub artykuł :-) podoba mi się format-mały i do torby idealny. zastanawia mnie fakt-jest fotogaleria.skąd niby mam wiedzieć jaki będzie następny temat zdjęć?mam wysłać kilkanaście w ciemno a nóż trafię w temat fotografii?ogólnie gazeta słaba ale w podróży do pracy czy gdzieś można sobie poprzeglądać. ja zawsze kupuje gazety w przecenie i ta kosztuje złotówkę więc zapraszam do poprzednich numerów w tanich gazetach. Quote
Chein Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mychaaaaa napisał(a):Ta gazeta wychodzi około dziesiątego każdego miesiąca. Mi osobiście bardziej podoba się "Mój pies" i "Przyjaciel pies"... Mi też. Zdecydowanie bardziej. Quote
julka300 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Nie wiem czemu Wam się nie podoba !? Kupiłam wczoraj i szczerze polecam ! Po pierwsze TANIA ! Po drugie listy są od czytelników i jest dużo rad ekspertów ! Czytałam i bardzo polecam ! Tylko 2.99 ! Quote
agairiki Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Chyba 3 razy kupiłam to czasopismo... Dużym plusem jest wiele artykułów od czytelników, ale te artykuły o rasach na 8 krótkich linijek?! Ta gazeta to jedno i to samo co Piękny ogród i Wyślij przepis ( :) ) choć tym razem wymyślili sobie tytuł o psach... Nie sądzę, żeby to pismo było tworzone z miłości do psów, ale raczej pieniędzy. Co do ,,Mój kochany pies" mam mieszane uczucia. Quote
agairiki Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 julka300 napisał(a):A czy to jest tygodnik ? Nie, to jest miesięcznik. Quote
runo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 i pisze : wyślij zdjęcie za publikazje 50 zł... wysłałam Runa , jest na zdjęciu, a do tej pory nawet grosza nie zobaczyłam ;] ogólnie srednio mi się podoba ten miesięcznik, najciekawsze to są krzyżówki :D Quote
kalyna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 runo napisał(a):i pisze : wyślij zdjęcie za publikazje 50 zł... wysłałam Runa , jest na zdjęciu, a do tej pory nawet grosza nie zobaczyłam ;] ogólnie srednio mi się podoba ten miesięcznik, najciekawsze to są krzyżówki :D Przepraszam, że się wtrącę.. A napisałaś adres od razu? Bo ja napisałam adres razem z całą wiadomością.... i patrze w gazetkę i jest opis i zdjęcie i przed wypuszczeniem kolejnego numeru dostałam pieniążki do domu :) Quote
JustynaJK Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jak dla mnie poziom czasopisma żenujący.....tragiczna pozycja Quote
DominikaAnna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 A u mnie w kioskach to chyba go nawet nie ma, bo nie zauważyłam żeby było coś takiego Quote
Daga&Maks Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 u mnie chyba niemal w każdym kiosku można znaleźć tą gazetę. Już nie raz jak chciałam kupić MP, a nie było to próbowali mi wcisnąć MKP :roll: Quote
Sarita Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ja wczoraj kupiłam tą gazetę ,bodajże numer 9. i jestem w miarę zadowolona. Kiedyś kupowałam gazetę ''Mój Pies'' ale strasznie podrożała i widać to po tym na jakim papieże drukują i jaka jest okładka ;( A gazeta mój kochany pies ma czytelników.Czytając zobaczyłam ,że moja koleżanka napisała do nich o swoim labradorze (portret rasy ''utalentowany labrador'').Zdziwiłam się ale to mnie utwierdziło w zdaniu ,że ta gazetka jak na swoją cenę jest dobra. Quote
Daga&Maks Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Sarita napisał(a):Ja wczoraj kupiłam tą gazetę ,bodajże numer 9. i jestem w miarę zadowolona. Kiedyś kupowałam gazetę ''Mój Pies'' ale strasznie podrożała i widać to po tym na jakim papieże drukują i jaka jest okładka ;( A gazeta mój kochany pies ma czytelników.Czytając zobaczyłam ,że moja koleżanka napisała do nich o swoim labradorze (portret rasy ''utalentowany labrador'').Zdziwiłam się ale to mnie utwierdziło w zdaniu ,że ta gazetka jak na swoją cenę jest dobra. tylko weź pod uwagę jakie głupoty tam wypisują. W MP przynajmniej są jakieś konkretne artykuły, a MKP tylko historyjki wyssane z palca Quote
Agnieszkaa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 kalyna napisał(a):Przepraszam, że się wtrącę.. A napisałaś adres od razu? Bo ja napisałam adres razem z całą wiadomością.... i patrze w gazetkę i jest opis i zdjęcie i przed wypuszczeniem kolejnego numeru dostałam pieniążki do domu :) Ja nie napisałam adresu, sami mi napisali, że mam napisać, bo chcą opublikować :) A co do nagrody to dostałam po 3 miesiącach od ukazania się Dżekiego w gazecie A gazeta.. może nie zawiera za dużo praktycznych porad, ale jakoś ciekawią mnie historie... Dżeki jest w numerze 5/2010 :D Quote
Sarita Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ta gazeta może być ciekawym sposobem na urozmaicenie swoich zajęć ,można popstrykać troszkę zdjęć wysłać do nich i dostać za to pieniążki.Oczywiście nie na to się nastawiam ale spróbuję napisać do nich list ;D może opublikują. Quote
Recommended Posts