Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupiłam sobie numer listopadowy, nie jestem pewna czy kupowałam październikowy...
Dacie link do okładki? W szafce gdzieś mi się gazetki zapodziały. xd

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się że jest tam jakiś artykuł o rozrodzie :)
Kupie go :p
Kiedy ta gazeta wychodzi ? To będzie mój debiut paper'owy z tą gazetą.
Zobaczymy czy masz sun racje o niezgodnością z prawda :)

• 3 weeks later...
Posted

najnowszy numer z haszczakiem na okładce mam-rodzinka trzyma rękę na pulsie jak jest gdzieś hasior na okładce lub artykuł :-)
podoba mi się format-mały i do torby idealny.
zastanawia mnie fakt-jest fotogaleria.skąd niby mam wiedzieć jaki będzie następny temat zdjęć?mam wysłać kilkanaście w ciemno a nóż trafię w temat fotografii?ogólnie gazeta słaba ale w podróży do pracy czy gdzieś można sobie poprzeglądać.
ja zawsze kupuje gazety w przecenie i ta kosztuje złotówkę więc zapraszam do poprzednich numerów w tanich gazetach.

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ta gazeta wychodzi około dziesiątego każdego miesiąca.
Mi osobiście bardziej podoba się "Mój pies" i "Przyjaciel pies"...

Mi też. Zdecydowanie bardziej.

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem czemu Wam się nie podoba !? Kupiłam wczoraj i szczerze polecam ! Po pierwsze TANIA ! Po drugie listy są od czytelników i jest dużo rad ekspertów ! Czytałam i bardzo polecam ! Tylko 2.99 !

• 2 months later...
Posted

Chyba 3 razy kupiłam to czasopismo... Dużym plusem jest wiele artykułów od czytelników, ale te artykuły o rasach na 8 krótkich linijek?! Ta gazeta to jedno i to samo co Piękny ogród i Wyślij przepis ( :) ) choć tym razem wymyślili sobie tytuł o psach... Nie sądzę, żeby to pismo było tworzone z miłości do psów, ale raczej pieniędzy. Co do ,,Mój kochany pies" mam mieszane uczucia.

Posted

i pisze : wyślij zdjęcie za publikazje 50 zł...
wysłałam Runa , jest na zdjęciu, a do tej pory nawet grosza nie zobaczyłam ;]
ogólnie srednio mi się podoba ten miesięcznik, najciekawsze to są krzyżówki :D

Posted

runo napisał(a):
i pisze : wyślij zdjęcie za publikazje 50 zł...
wysłałam Runa , jest na zdjęciu, a do tej pory nawet grosza nie zobaczyłam ;]
ogólnie srednio mi się podoba ten miesięcznik, najciekawsze to są krzyżówki :D

Przepraszam, że się wtrącę..
A napisałaś adres od razu?
Bo ja napisałam adres razem z całą wiadomością.... i patrze w gazetkę i jest opis i zdjęcie i przed wypuszczeniem kolejnego numeru dostałam pieniążki do domu :)

Posted

Ja wczoraj kupiłam tą gazetę ,bodajże numer 9. i jestem w miarę zadowolona.
Kiedyś kupowałam gazetę ''Mój Pies'' ale strasznie podrożała i widać to po tym na jakim papieże drukują i jaka jest okładka ;(
A gazeta mój kochany pies ma czytelników.Czytając zobaczyłam ,że moja koleżanka napisała do nich o swoim labradorze (portret rasy ''utalentowany labrador'').Zdziwiłam się ale to mnie utwierdziło w zdaniu ,że ta gazetka jak na swoją cenę jest dobra.

Posted

Sarita napisał(a):
Ja wczoraj kupiłam tą gazetę ,bodajże numer 9. i jestem w miarę zadowolona.
Kiedyś kupowałam gazetę ''Mój Pies'' ale strasznie podrożała i widać to po tym na jakim papieże drukują i jaka jest okładka ;(
A gazeta mój kochany pies ma czytelników.Czytając zobaczyłam ,że moja koleżanka napisała do nich o swoim labradorze (portret rasy ''utalentowany labrador'').Zdziwiłam się ale to mnie utwierdziło w zdaniu ,że ta gazetka jak na swoją cenę jest dobra.

tylko weź pod uwagę jakie głupoty tam wypisują. W MP przynajmniej są jakieś konkretne artykuły, a MKP tylko historyjki wyssane z palca

Posted

kalyna napisał(a):
Przepraszam, że się wtrącę..
A napisałaś adres od razu?
Bo ja napisałam adres razem z całą wiadomością.... i patrze w gazetkę i jest opis i zdjęcie i przed wypuszczeniem kolejnego numeru dostałam pieniążki do domu :)

Ja nie napisałam adresu, sami mi napisali, że mam napisać, bo chcą opublikować :)
A co do nagrody to dostałam po 3 miesiącach od ukazania się Dżekiego w gazecie

A gazeta.. może nie zawiera za dużo praktycznych porad, ale jakoś ciekawią mnie historie...

Dżeki jest w numerze 5/2010 :D

Posted

Ta gazeta może być ciekawym sposobem na urozmaicenie swoich zajęć ,można popstrykać troszkę zdjęć wysłać do nich i dostać za to pieniążki.Oczywiście nie na to się nastawiam ale spróbuję napisać do nich list ;D może opublikują.