Atomowka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Czyli co zamieścili 4 fotki czyli dostaniesz 200 zł ? Quote
zmora0 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zeskanujcie mi ten artykuł, proszę :) i podeślijcie na 0apocalypto0@gmail.com a co tam ulepszyli, Metheora? Quote
new_dog Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zdjęcie mojego psiaka też zostało opublikowane w MKP, w zeszłym numerze. Dostałem 50 zł, więc ty powinnaś dostać 250 zł. Za każde opublikowane zdjęcie i artykuł czyli 4 zdjęcia razy 50 = 200 + 1 artykuł 50 zł = 50 razem = 250 :-). Quote
new_dog Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zdjęcie mojego psiaka też zostało opublikowane w MKP, w zeszłym numerze. Dostałem 50 zł, więc ty powinnaś dostać 250 zł. Za każde opublikowane zdjęcie i artykuł czyli 4 zdjęcia razy 50 = 200 + 1 artykuł 50 zł = 50 razem = 250 :-). Quote
Atomowka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 No to nieźle się można dorobić, na tym piśmie:diabloti:. Ciekawe jak długo będą tak rozdawali pieniądze Quote
Ppx Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Za te gastronomiczne pisemka dają 100 zł za opublikowanie (tak piszą przynajmniej) :P. Poza tym co jest jeszcze w numerze sierpniowym? Bo już pewnie wrześniowy jest, a tamtego jakoś nie kupiłam... Co do tych 50 zł, to pisali, że jednorazowo. o; Quote
zmora0 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No dla mnie to też różnica. I ten dodatek o świetnym stróżu, bo nie halasuje bez powodu i jest nieufny do obcych? Quote
Błyskotka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No to trzeba im jakieś zdjęcie wysłać ;). Quote
Ppx Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Zagadka tego samego stylu wyjaśniona - korepetytor/edytor czy jak to się zwie tak to robi. :P Dowiedziałam się dziś, że moje się dostało. :loveu: Tekst skrócony (w sumie się nie dziwie, bo się rozpisałam xD), czasami wyrwane z kontekstu i śmiesznie dość brzmi, ale i tak się cieszę i raduję. ;P Quote
Dobermania Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ooo, a na jaki temat pisałaś? Wysłali Ci pieniądze? Quote
anorektyczna.nerka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 a ja dzisiaj napisałam im o moich pomysłach na temat nowych działów. Ciekawe co oni na to :D Quote
limonka97 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 dzisiaj kupiłam, zobaczyłam, że tylko 3 zł, więc warto spróbować... Jeszcze nie przeczytałam, ale widzę że nie było warto Quote
Rahl Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Również dziś zakupiłam, nie ukrywam, że tak trochę skusiła mnie szansa dostania pieniędzy :diabloti:, no ale przeczytam sobie, zobaczę, czy warta kupowania :). Quote
vege* Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Hej, też kupiłam tą gazetę i chyba wyślę zdjęcie i mam pytanie, ten kupon to mogę zeskanować i im wysłać na maila no nie? :-) i jeszcze coś jak jest na tym kuponie ramka DZIAŁ to są cyferki 1, 2... i opok jest to przedzielone co wpisać w drugiej rubryce? Quote
*fifi* Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 mi wogóle nie podoba się to czasopismo - nie polecam [ żenada ] Quote
twilightlover13 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 ja tam kupiłam , ale to troche żałosne... w sumie mam chyba zee 3 numery, < bo mama kkupiła :/ > ale to nic nadzwyczjnego.. jak ktos napisał ,, kolejne pismo dla kur domowych: Ech... Quote
Kasia&Mela Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Moim zdaniem pismo żałosne :splat: Nawet nie kupiłam. Tylko przejrzałam... Tematy dla dzieci, które kompletnie NIC nie wiedzą o psach. Dla prawdziwych psiarzy się nie nadaje, nic ciekawego:flop: Praktycznie pismo tworzone przez pseudoposiadaczypsów, kórzy się słabo/wogóle nieznają się na rzeczy... Nie warto kupować! Quote
immortal Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Mógłby ktoś sprawdzić czy jest artykuł o pielęgnacji zębów? :lol: Quote
sunshine Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Metheora napisał(a):Ktoś z Was może wysyłał zdjęcia, artykuły dostaliście obiecaną kasę? ja wysłałam kilka artykułów, ale za śmieszną historyjkę dostałam tylko sianko:) aczkolwiek tylko to wykorzystali;) Ale uważam że niektóre artykuły są nawet nie zgodne z prawdą...przynajmniej ja się z nimi nie zgadzam. Quote
Atomowka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A jak wysyłałaś artykuły, mailem czy listem? Quote
WeronikaM Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Litterka napisał(a):Wątpić w moje słowa, czy w jakość magazynu? Bo uwierz mi, czasem zdarzało mi się kupić chyba "Sukcesy i porażki", albo jakąś bardzo podobną gazetę. Daaawno temu przeczytałam tam fajną opowieść o pracy i o odchudzaniu. Niedawno, wiedziałam, że będę jechać pół godziny autobusem, a nie miałam książki i nie za wiele kasy przy sobie, kupiłam właśnie taki tytuł. A tu niespodziewanka - to samo! Ehhh... Czymś muszą "załatać dziury", jak im brak materiału. Zauważ zresztą, że te wszystkie historyjki niby to od czytelników, są bardzo podobne stylistycznie. Kilka w podobnym tonie łatwo się znajdzie, ale cały numer jakby pisany przez jedną osobę? No sorry... w tą gazetę oczywiście :) :lol: Quote
Recommended Posts