Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcie mojego psiaka też zostało opublikowane w MKP, w zeszłym numerze. Dostałem 50 zł, więc ty powinnaś dostać 250 zł. Za każde opublikowane zdjęcie i artykuł czyli 4 zdjęcia razy 50 = 200 + 1 artykuł 50 zł = 50 razem = 250 :-).

Posted

Zdjęcie mojego psiaka też zostało opublikowane w MKP, w zeszłym numerze. Dostałem 50 zł, więc ty powinnaś dostać 250 zł. Za każde opublikowane zdjęcie i artykuł czyli 4 zdjęcia razy 50 = 200 + 1 artykuł 50 zł = 50 razem = 250 :-).

Posted

Za te gastronomiczne pisemka dają 100 zł za opublikowanie (tak piszą przynajmniej) :P.
Poza tym co jest jeszcze w numerze sierpniowym? Bo już pewnie wrześniowy jest, a tamtego jakoś nie kupiłam...
Co do tych 50 zł, to pisali, że jednorazowo. o;

Posted

Zagadka tego samego stylu wyjaśniona - korepetytor/edytor czy jak to się zwie tak to robi. :P
Dowiedziałam się dziś, że moje się dostało. :loveu:
Tekst skrócony (w sumie się nie dziwie, bo się rozpisałam xD), czasami wyrwane z kontekstu i śmiesznie dość brzmi, ale i tak się cieszę i raduję. ;P

Posted

Również dziś zakupiłam, nie ukrywam, że tak trochę skusiła mnie szansa dostania pieniędzy :diabloti:, no ale przeczytam sobie, zobaczę, czy warta kupowania :).

Posted

Hej, też kupiłam tą gazetę i chyba wyślę zdjęcie i mam pytanie, ten kupon to mogę zeskanować i im wysłać na maila no nie? :-) i jeszcze coś jak jest na tym kuponie ramka DZIAŁ to są cyferki 1, 2... i opok jest to przedzielone co wpisać w drugiej rubryce?

Posted

Moim zdaniem pismo żałosne :splat:
Nawet nie kupiłam. Tylko przejrzałam... Tematy dla dzieci, które kompletnie NIC nie wiedzą o psach. Dla prawdziwych psiarzy się nie nadaje, nic ciekawego:flop: Praktycznie pismo tworzone przez pseudoposiadaczypsów, kórzy się słabo/wogóle nieznają się na rzeczy... Nie warto kupować!

• 3 weeks later...
Posted

Metheora napisał(a):
Ktoś z Was może wysyłał zdjęcia, artykuły dostaliście obiecaną kasę?

ja wysłałam kilka artykułów, ale za śmieszną historyjkę dostałam tylko sianko:) aczkolwiek tylko to wykorzystali;)

Ale uważam że niektóre artykuły są nawet nie zgodne z prawdą...przynajmniej ja się z nimi nie zgadzam.

Posted

Litterka napisał(a):
Wątpić w moje słowa, czy w jakość magazynu? Bo uwierz mi, czasem zdarzało mi się kupić chyba "Sukcesy i porażki", albo jakąś bardzo podobną gazetę. Daaawno temu przeczytałam tam fajną opowieść o pracy i o odchudzaniu. Niedawno, wiedziałam, że będę jechać pół godziny autobusem, a nie miałam książki i nie za wiele kasy przy sobie, kupiłam właśnie taki tytuł. A tu niespodziewanka - to samo! Ehhh... Czymś muszą "załatać dziury", jak im brak materiału. Zauważ zresztą, że te wszystkie historyjki niby to od czytelników, są bardzo podobne stylistycznie. Kilka w podobnym tonie łatwo się znajdzie, ale cały numer jakby pisany przez jedną osobę? No sorry...

w tą gazetę oczywiście :) :lol: