marlenka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Roczny jamnik szuka domu !!!! Pani chce się pozbyć jamnika bo nie może go puszczac luzem ( osiedle pełne dzieci i je gania jak jeżdzą na rowerach ) Jamnik biegał luzem po osiedlu bez żadnego nadzoru a jak zaczął ganiać dzieci i Pani miała nieprzyjemności. Więc chce go oddać . Jamnik jest bardzo ładny bardzo w typie rasy , jest młody . Quote
Nutusia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Matko, jakże "istotny" powód pozbycia się psa! Ręce z majtkami opadają po prostu... :( Quote
marlenka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Nutusia napisał(a):Matko, jakże "istotny" powód pozbycia się psa! Ręce z majtkami opadają po prostu... :( Ludzie biora psy a później one biegają bez nadzoru po osiedlu bo nie ma z nim kto wychodzić . Quote
marlenka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Isadora7 napisał(a):Kolejny śliczny jamolek Na osiedlu biega jeszcze jeden podobny ale ma cos z kręgosłupem bo wygiety jest jak kangur. :( Szkoda mi tych psów , że tak trafiły ... przecież to nie ich wina . Quote
Isadora7 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Dobranoc dzieciaku jutro postaram sie zrobić allegro Quote
Isadora7 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 marlenka napisał(a):Na osiedlu biega jeszcze jeden podobny ale ma cos z kręgosłupem bo wygiety jest jak kangur. :( Szkoda mi tych psów , że tak trafiły ... przecież to nie ich wina . Czy jesteś w stanie czegoś więcej dowiedzieć sie o tym jamnisiu, jakieś foty może? Quote
marlenka Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Isadora7 napisał(a):Czy jesteś w stanie czegoś więcej dowiedzieć sie o tym jamnisiu, jakieś foty może? Foty mogę zrobić ale brak mi troszkę czasu a zreszta taka paskudna pogoda jest że nawet nosa z domu sie wytknac nie chce . A co wiecej mam się ewentualnie dowiedzieć ??? Może uda mi się jakos skontaktować ... Wiem ze jamnik wychowuje się z dziećmi i jest oki .. Ale Pani się nie chce go wyprowadać na spacer więc go puszcza po osiedlu i mały gania za rowerami ... dlatego się chca go pozbyc . Ja sie obawaim że oddadzą go pierwszej lepszej osobie , która będzie chciała go wziąc Quote
marlenka Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Piesek pojechał wczoraj do Warszawy do Dt i prawdopodobnie do Ds. Quote
Nutusia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 marlenka napisał(a):Piesek pojechał wczoraj do Warszawy do Dt i prawdopodobnie do Ds. Kamień z serca! Powodzenia, Chłopaczku! Quote
Recommended Posts