bety Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Radom 23.V.2010 (CWC) Sędzia: Anna Jaśkiewicz PSY Klasa weteranów: Big Benz KODIAK AT AUSSERHALBS SUKI Klasa baby: FIRST LADY EMMA Strażnik Beskidu Klasa pośrednia: ECHO Strażnik Beskidu YOKO ONO Nocne Życzenie Klasa otwarta: Algarin's FINIGAN FIZIA BEARHAVEN YOSHI Ibuprom CATHY Furia Klasa championów: Finigan SIL-KOD BAIARA Pzdr Quote
Licho Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 PSY Klasa weteranów: Big Benz KODIAK AT AUSSERHALBS - Najlepszy Weteran, II BIS Weteran SUKI Klasa baby: FIRST LADY EMMA Strażnik Beskidu - wo Klasa pośrednia: ECHO Strażnik Beskidu - ? YOKO ONO Nocne Życzenie - ? Klasa otwarta: Algarin's FINIGAN FIZIA - dosk I, CWC,Zwycięzca,BOB, III BOG BEARHAVEN YOSHI Ibuprom - nb CATHY Furia - ? Klasa championów: Finigan SIL-KOD BAIARA - dosk I, CWC Quote
Marzena>> Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 PSY Klasa weteranów: Big Benz KODIAK AT AUSSERHALBS - Najlepszy Weteran, II BIS Weteran SUKI Klasa baby: FIRST LADY EMMA Strażnik Beskidu - wo, Klasa pośrednia: ECHO Strażnik Beskidu - dosk II YOKO ONO Nocne Życzenie - dosk I, CWC Klasa otwarta: Algarin's FINIGAN FIZIA - dosk I, CWC,BOB, III BOG BEARHAVEN YOSHI Ibuprom - nb CATHY Furia - ? Klasa championów: Finigan SIL-KOD BAIARA - dosk I, CWC Michał, mam pytanie jeśli chodzi o porównanie suk, bo mam info, że nie odbyło się na ringu tzn. Yoko nie została zaproszona na ring, sam tez nie piszesz, że Fizia dostała tytuł NDSwR (Zwycięzcy), mogło być to przeoczone ? Quote
Licho Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Marzena>>;14764789 napisał(a): Michał, mam pytanie jeśli chodzi o porównanie suk, bo mam info, że nie odbyło się na ringu tzn. Yoko nie została zaproszona na ring, sam tez nie piszesz, że Fizia dostała tytuł NDSwR (Zwycięzcy), mogło być to przeoczone ? Niestety masz błędne info. Porównanie odbyło się na ringu, widocznie się zagapili, bo sędzia w czasie porównania suk zapytała sie ich czemu nie weszli na porównanie, pełnej rozmowy nie słyszałem bo wtedy biegałem. Fizia dostała tytuł Zwycięzcy, dzięki za przypomnienie, nie mogła go nie dostać skoro zdobyła BOBa. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts