Paulina87 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 W schronisku w Ostrowie Wielkopolskim przebywa młody 4 letni doberman. Pies jest czekoladowy, ma nie cięte uszy i ogon. Jest bardzo przyjazny, łagodny, do innych psów też jest raczej przyjazny. Nie wiem czy to tylko mi się wydaje, ale chyba miał zbyt chude tylne łapy. I ma coś z jednym oczkiwm, bo mu ropieje. Quote
Paulina87 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Hop... on ma taki niewinny wygląd, wyglada jak aniołek i do tego ten proszący wzrok Quote
Paulina87 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Dawno mnie nie było w schronisku. Myślałam, że ktoś go adoptował bo psy rasowe nie są "u nas" długo. Jenak ten dobek nadal tam jest :placz: . Okazało się, że jest starszy niż myslałam ma około 4 lat. Zmylił mnie jego szczenięcy wyglad i zachowanie. Zachowuje sie jak młody psiak. Z TZ-tem wzielismy go na długi spacerek. Na początku trochę był zagubiony na smyczy nie wiedział co ma robić... ale potem już szedł ładnie. Ten pies jest cudowny, dostojny wygląd, łagodny, przymilny. Taka czekoladka do kochania :loveu: . Dobek ma dziwnego guza na podwoziu zaraz za przednimi łapami. Na zdjeciu wyzej widać go trochę. Tak wygląda z bliska, to jest jakby taki fałd skóry, taka narośl, nie jest to twary guz. Quote
Paulina87 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 czekoladowy dobek nikomu się nie podoba? Quote
lothia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 dałam go na forum dobermanowe , bo widziałam że temat jest zablokowany Quote
Paulina87 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Dzięki lothia mój temat został zablokowany a profil usunięty bo nie piszę nic na tym forum. To trochę głupie usuwać użytkowników którzy mało piszą bo za każdym razem jakby do naszego schronu trafiał jakiś dobek to musiałabym zakładać nowe konto :shake: Quote
masienka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Paulinko W tym watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27448&highlight=doberman Frotka pisala, ze miala chetnego na czekoladowego dobcia. Napisz do niej, moze poda Ci namiary:razz: Czy ta narosl widzial schroniskowy wet? Quote
lothia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 pewnie dlatego Cię usuneli że nie przedstawiłaś się na ogólnym [czy jak to się zwie],nie wiem czemu wprowadzono taki wymóg Quote
Paulina87 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 masienko pewnie widział to wet bo wszystkie psy trafiajace do schronu są ogladane przez weta, ale nie wiem co stwierdził bo nie pytałam. Quote
Paulina87 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Tak nadal jest w schronisku. Niestety :-( Quote
zasadzkas Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Paulinka, zobacz tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27405 Quote
zasadzkas Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Właśnie wysyłam go pewnemu Panu, może coś z tego wyjdzie, jest cudny. Pies, pan dobrze rokuje :lol: Quote
Paulina87 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Super bardzo dziękuję :loveu: :multi: . Ten pies jest poprostu cudowny. Jest taki milusi, tak sięgarnie do człowieka :loveu: . Quote
bigos Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Trzymam kciuki co by czekolada znalazła nowy domek:lol: Quote
zasadzkas Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Czekolado, do góy, domu szukać. Czekam na wieści nadal. Quote
Recommended Posts