Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Ostrowie Wielkopolskim przebywa młody 4 letni doberman. Pies jest czekoladowy, ma nie cięte uszy i ogon. Jest bardzo przyjazny, łagodny, do innych psów też jest raczej przyjazny. Nie wiem czy to tylko mi się wydaje, ale chyba miał zbyt chude tylne łapy. I ma coś z jednym oczkiwm, bo mu ropieje.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Dawno mnie nie było w schronisku. Myślałam, że ktoś go adoptował bo psy rasowe nie są "u nas" długo. Jenak ten dobek nadal tam jest :placz: . Okazało się, że jest starszy niż myslałam ma około 4 lat. Zmylił mnie jego szczenięcy wyglad i zachowanie. Zachowuje sie jak młody psiak.

Z TZ-tem wzielismy go na długi spacerek. Na początku trochę był zagubiony na smyczy nie wiedział co ma robić... ale potem już szedł ładnie. Ten pies jest cudowny, dostojny wygląd, łagodny, przymilny. Taka czekoladka do kochania :loveu: .

Dobek ma dziwnego guza na podwoziu zaraz za przednimi łapami. Na zdjeciu wyzej widać go trochę.
Tak wygląda z bliska, to jest jakby taki fałd skóry, taka narośl, nie jest to twary guz.

Posted

Dzięki lothia mój temat został zablokowany a profil usunięty bo nie piszę nic na tym forum. To trochę głupie usuwać użytkowników którzy mało piszą bo za każdym razem jakby do naszego schronu trafiał jakiś dobek to musiałabym zakładać nowe konto :shake:

• 1 month later...