Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie wróciłam ze spacerów. Skorzystałam ze mamy przerwę w padaniu i zabrałam Portosa (BTW, Ida to imie mi jakos do niego nie pasuje) i poszlismy na dłuższy spacer. mam nogi w czubku głowy bo cześniej jeszcze biegałam z Bobisiem z Tomaszowa który tez jest u mnie. Ze skunksem łazilismy ok 40 minut. To napewno lewa łapa bo czasami tak podskaluje podciagając ja do siebie, prawa wyglada ok.
To raczej wyglada na jakis uraz, on chodzi jak Mis znaleziony przez Myszę.
Obciąża obie nogi i obie leca do góry podczas sikania (ale nie obie naraz hihihi).
Musże mu kupic jakąś obroze bo nie podoba mu się wkładanie i ściąganie kolców (a i potzreby nie ma bo nie ciagnie).

Posted

Wlasnie dowiedzialam sie, ze Portos juz u Beki :multi:, bardzo sie ciesze i gratuluje kolejnego wyciagniecia na ludzkie (tzn psie) warunki!:multi:

Poprzednio deklarowalam 25zl miesiecznie, jutro poprosze siostre o zrobienie przelewu internetowego tylko podajcie namiary na pw, ok?

A imie, jesli nie pasuje, mozna zmienic. Nieraz samo jakos naturalnie sie pojawia na spacerach, ktore nareszcie piesek ma dzieki Tobie, Beko!
Bardzo serdecznie pozdrawiam i czekam na nr konta.

Posted

ok no to pobawmy sie w te imiona:)
Bogun,Dexter,Hector,Baccarat,Duke,Lukas,Barry,Amos,Milton,Jay,Winston,Carat,Oskar,Rorry , Zack ...............................;)

Posted

Czeszemy się na każdym spacerze, kołtunów ubywa a wraz z nimi znika równiez zapaszek. Dzis juz przy nim nie trzeba zatykać nosa.
Nie wiem czy on był uczony chodzic za człowiekiem a nie obok czy co, ale cały czas trzyma się z tyłu, blisko i skrobie mi piety.

Nie ciągnie. Kolczatka zamieniona na łancuszek bo obroże mi wyszły.
A poza tym ok. Nie jest taki wylewny w uczuciach jak był np. Redzik miziak, przyjmuje głaski z zadowoleniem ale nie domaga się ich.

A tu wątek mojego drugiego tymczasowicza, z kojca obok
http://www.dogomania.pl/threads/185422-Kiedyś-Mop-z-Tomaszowa-teraz-Bobik-szuka-nowego-domu?p=14699379&viewfull=1#post14699379