Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, my ogólnie ostatnio mamy same fajne psy do zabierania i każdy z problemem ktory nas przerasta :(

Tak, przywiezie pan S. Mam nadzieję, ze jutro, bo samochód nadal niesprawny :/

jak będzie u beki, podam wszystkim cioteczkom zainteresowanym, zdeklarowanm konto.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
a Onek przyjedzie, rozmawiałam wczoraj ze schroniskiem.
Pojedzie do beki.
Andzia- czekam na ingo czy podawać Ci adres do beki w sprawie karmy dla niego ;)

a ja czekam na pw z adresem:)

Posted

czyli Portos juz u Beki? znaczy sie zaczynamy wplacac? blagam przypomnijcie mi na pw,bo nie nadazam, mam 13 watkow, z gory dziekuje!

ach jak sie ciesze, za kazdym razem jak pies ze schronowiezienia wychodzi na wolnosc!

a biedna Misia (z bannerka w moim podpisie) miala juz wszystko gotowe i nie mogla pojechac z powodu powodzi! nadal siedzi w schronisku...

Posted

Widziałam, śmierdzi jak to ostrowski pies, niemiłosiernie ;) Skołtuniony jak diabeł. Coś tam z tyłem ma, ale nie przyglądałam się, bo byłam zaaferowana sunią która przyjechała razem z nim i będę się nią zajmować.

Posted

a ja podaję numer konta:
FUNDACJi MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kopernika 6 m 8
00-367 Warszawa

Numer konta: 65 1370 1109 0000 1706 4838 7306
z dopiskiem PORTOS.

Posted

juz równiez wpisałam.

Onek wyraźnie utyka.
beka dzisiaj probuje go jakos doprowadzic do ładu, bo smierdzi jak cholera i się z niego sypie.
Badania zrobimy jak się troche ogarnie;)

Posted

Wyczesałam z niego reklamówke sierci i gówien, śmierdzi oczywiscie dalej. Zamin do weta trzeba go kapieli.
Podpytam ile to u nas na wsi kosztuje.

Na jedzenie się nie rzuca, człowiekiem sie interesuje ale głównie interesuja go zapachy na zewnatrz. Obwąchał i osikał każdy mozliwy krzaczek, nie wiem jakie zapachy znalazł w trawie ale z pyska ciekla mu slinka...

Na smyczy chodzi nie zle, jeszcze nie ciagnie, ale to zazwyczaj zajmuje dzień dwa, jak przywykna do nowych warunków pokazuja na co je stac.

W uszach bagno, syf i nie wiem co jeszcze. Umyje mu dziś sama, zobaczymy jak pójdzie.

Jak chodzi to utyka, ale nie tragicznie. Tyłek jakby bez mięsni, linia ładna, jak u klasycznego onka. Może to jakieś stare urazy??

Odrobaczyłam go dziś.

potrzebne bedzie cos na kleszcze.

Posted

jest niesamowicie piękny, miejmy nadzieje, że złapkami nic powaznego nie ma, to wtedy wykastrować i szybko do domku :)

Zajrzyjcie proszę do Mastera z rozjechaną łapą... Ma jedną deklarację :( nie ma szans na wyciagniecie go