idusiek Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 ja mogę mu aoferować miejsce w budzie- ale nie wiem czy w takim stanie powinien w niej przebywać. Będzie potrzebna kasa na leczenie, konstulacje, kastracje, hotel. Kto chętny być sponsorem?:( Quote
anawa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 A obecnie przebywa w lepszych warunkach, niż buda u Ciebie? 30 zł miesięcznie ode mnie na dobry początek...... Quote
idusiek Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 dzieki anawa. potrzeba jeszcze conajmniej 10 razy tyle :( Quote
anawa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 idusiek napisał(a):dzieki anawa. potrzeba jeszcze conajmniej 10 razy tyle :( Ja zrobiłam tylko dobry początek.......... wierzę, że cioteczki i wujkowie juz sie nie będą wstydzić.......... ;) Quote
pumcia02 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 myslalam ze jak wroce, to beda tu jakies decyzję. a tu nic :( allegro cegielkowe zrobi się raz. A co pozniej? musza byc stale deklaracje. Quote
anawa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 mariolka napisał(a):myslalam ze jak wroce, to beda tu jakies decyzję. a tu nic musza byc stale deklaracje. Święte słowa.............. Quote
mysza 1 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='idusiek']ja mogę mu aoferować miejsce w budzie- ale nie wiem czy w takim stanie powinien w niej przebywać. Będzie potrzebna kasa na leczenie, konstulacje, kastracje, hotel. Kto chętny być sponsorem?:( [quote name='mariolka']myslalam ze jak wroce, to beda tu jakies decyzję. a tu nic :( allegro cegielkowe zrobi się raz. A co pozniej? musza byc stale deklaracje. Niestety tu każdy ma pod opieką psy z zerem deklaracji, może po 20 złotych. Sama już nie liczę na nic, nie ma z czego płacić. Kompletnie. Dramat :( Może porozsyłać wątek na pw to osób, które jeszcze nie mają takich zobowiązań, nie wiem. Quote
idusiek Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 tylko ze cioteczki z zaznaczania nic nie będzie :( Quote
Diegula Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ja mogę wpłacić grosik tzn ok 30zł ale deklaracji stałych niestety nie mogę obiecać bo my mamy działalność gospodarczą i w tym miesiącu możemy dać a w przyszłym nie wiadomo jak będzie :(. Quote
idusiek Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 ciotki, tu na razie o wpłay chodzi, juz o deklaracjach nie wspomnę. zeby wyciągnać chłopaka i leczyc! :( Quote
IVV Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 postaram sie cos podeslac ,ale potrzebne mi sa namiary gdzie:) a czy chlopak ma juz jakies imie? Quote
LadyBell Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a co z cegiełkowym allegro? Jakiś niedługi łzawy tekst by się przydał. Majqa pisze ładne teksty - może by nam pomogła?? Quote
pumcia02 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 wszedzie bida :( masakra jakaś. A psów nie brakuje, tylko wciaz przybywa. jakby był tymczas... ale pomazyc mozna Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 w ogole o czymkolwiek mozna pomarzyc obecnie... mariolka widziałas, tyle onków i nie tylko w Ostrowi czeka :( A człowiek nie moze nic. Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 poczekajmy aż będziemy miec psa. w tym schronie to różnie z tym bywa... i ktos jeszcze musi po niego jechać, prawda? :( Quote
pumcia02 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 to za malo deklaracji, zeby decydowac sie zabrac psa. Na prawde jestesmy w takiej sytuacji, ze nie podzwigniemy nawet kosztów hotelu dla nastepnego. Tych obecnych teraz nie mozemy podzwignąć. A bez sensu jest zabierac psa, a potem nie miec za co go utrzymac. Ciotki, wujkowie, pomóżcie. Jak uzbieramy troche wiecej wpłat, to psa sie zabierze i zrobi allegro cegielkowe. A na ta chwile jest niestety, tak jak pisze Idusiek. Nie wiadomo czy psa zastaniemy jak się pojedzie do schronu... Quote
anawa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Nie pozostaje nic innego, jak rozsyłać PW z prośbą o pomoc .......... Przyznam się, że ja nie bardzo umiem i lubię to robić...... Quote
Recommended Posts