Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

idusiek napisał(a):

Był pan który po niego dzwonił w imieniu kolegi - do domu z ogrodem, ale sie niestety sam zainteresowany do mnie nie odezwal :(

i tyle by było, jeżeli o Arona chodzi.

Oooooo! Pewnie pan Grzegorz......... Szuka ON-ka dla kolegi, który mieszka koło Mińska czy Ostrowa Maz. i niedawno stracił swojego psa? Do mnie też dzwonił w sprawie Welsha, nawet dwa razy ale więcej się nie odezwał................Albo p.Grzegorz lubi sobie pogadać albo na siłę chce uszczęśliwić swojego kolegę...........
Pieniązki wysłane, doszły?

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anawa napisał(a):
Oooooo! Pewnie pan Grzegorz......... Szuka ON-ka dla kolegi, który mieszka koło Mińska czy Ostrowa Maz. i niedawno stracił swojego psa? Do mnie też dzwonił w sprawie Welsha, nawet dwa razy ale więcej się nie odezwał................Albo p.Grzegorz lubi sobie pogadać albo na siłę chce uszczęśliwić swojego kolegę...........

Rozśmieszyło mnie to, co przeczytałam :) Po raz kolejny na różnych wątkach czytam o tzw. "dyżurnych" dzwoniących i wypytujących o psa. Pies dla kolegi, dobre :) Rozumiem, że koledze skończyły się impulsy na karcie :)

Posted

jakies jaja normalnie. były 2 sensowne telefony i nic z nich nie wyszło...
a wczoraj dzwoniłą Pani która brzmi bardzo fajnie, ale psa chce juz teraz natychmiast dzisiaj i jak najszybciej...uważac na nią, bo brzmi bardzo sensownie , onek 14 lat w domu, pani po 40, mieszka z męzem na Zolibożu.
Brzmi jak super dom a potem dostaje furii jak jej powiedziałam ,ze najpierw chce ja odwiedzić i pogadać o Aronie a potem dopiero oddac..
Dziwne:/

Posted

[quote name='*Gajowa*']Aronku kiedy twój domek się ujawni ???[/QUOTE]

[quote name='beka']no, może niedługo ;)[/QUOTE]

[quote name='IVV']??????????????????????????????[/QUOTE]

[quote name='idusiek']oj tak sobie beka napisała....bo moze ktos jutro Arona odwiedzi :)[/QUOTE]

Dobra, dobra.......... mówcie dziewczyny, co jest grane :mad: