anawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 idusiek napisał(a): Był pan który po niego dzwonił w imieniu kolegi - do domu z ogrodem, ale sie niestety sam zainteresowany do mnie nie odezwal :( i tyle by było, jeżeli o Arona chodzi. Oooooo! Pewnie pan Grzegorz......... Szuka ON-ka dla kolegi, który mieszka koło Mińska czy Ostrowa Maz. i niedawno stracił swojego psa? Do mnie też dzwonił w sprawie Welsha, nawet dwa razy ale więcej się nie odezwał................Albo p.Grzegorz lubi sobie pogadać albo na siłę chce uszczęśliwić swojego kolegę........... Pieniązki wysłane, doszły? Quote
Cantadorra Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 anawa napisał(a):Oooooo! Pewnie pan Grzegorz......... Szuka ON-ka dla kolegi, który mieszka koło Mińska czy Ostrowa Maz. i niedawno stracił swojego psa? Do mnie też dzwonił w sprawie Welsha, nawet dwa razy ale więcej się nie odezwał................Albo p.Grzegorz lubi sobie pogadać albo na siłę chce uszczęśliwić swojego kolegę........... Rozśmieszyło mnie to, co przeczytałam :) Po raz kolejny na różnych wątkach czytam o tzw. "dyżurnych" dzwoniących i wypytujących o psa. Pies dla kolegi, dobre :) Rozumiem, że koledze skończyły się impulsy na karcie :) Quote
idusiek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 taaaaaaaaaaaaaaaa.... kolega chyba nie wie ze sie dla niego psa szuka..bo jakos nigdy sam nie zadzwonił. Quote
idusiek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 w zachodnim? a to gdzie by było? a ty sie mysza nie śmiej, bo naprawdę mam pecha :P Quote
ludwa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Mamy wpłaty od: ANAWA-30 Mogłam coś pokićkać, więc jak coś przegapiłam, dajcie znać, bo na szybko wszystko Quote
eliza_sk Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 IVV napisał(a):dziewczyny znacie moze kogos od labkow? ambird, Basia i Barni - tyle mi się kojarzy. Beko - zapraszam CIę do naszego ciapola - Astona, wczorajszej zdobyczy z DYmin - owczarek gigant: http://www.dogomania.pl/threads/187774-ASTON-kochany-1-5-r.-ZJAWISKOWY-i-pot%C4%99%C5%BCny-ON-kolejny-z-PSIEGO-OBOZU-ZAG%C5%81ADY-czeka?p=14903155#post14903155 Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 jakies jaja normalnie. były 2 sensowne telefony i nic z nich nie wyszło... a wczoraj dzwoniłą Pani która brzmi bardzo fajnie, ale psa chce juz teraz natychmiast dzisiaj i jak najszybciej...uważac na nią, bo brzmi bardzo sensownie , onek 14 lat w domu, pani po 40, mieszka z męzem na Zolibożu. Brzmi jak super dom a potem dostaje furii jak jej powiedziałam ,ze najpierw chce ja odwiedzić i pogadać o Aronie a potem dopiero oddac.. Dziwne:/ Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='ludwa']Doszła wpłata od Mysza1- 30 złotych[/QUOTE] Ale ja na Maciejkę- Mastera wpłacałam. Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) to sie zmieni ;) Quote
ludwa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='mysza 1']Ale ja na Maciejkę- Mastera wpłacałam.[/QUOTE] SIę zgadza. Ślepota nie wybiera. Mam ją i ja:lol: Quote
idusiek Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 oj tak sobie beka napisała....bo moze ktos jutro Arona odwiedzi :) Quote
anawa Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='*Gajowa*']Aronku kiedy twój domek się ujawni ???[/QUOTE] [quote name='beka']no, może niedługo ;)[/QUOTE] [quote name='IVV']??????????????????????????????[/QUOTE] [quote name='idusiek']oj tak sobie beka napisała....bo moze ktos jutro Arona odwiedzi :)[/QUOTE] Dobra, dobra.......... mówcie dziewczyny, co jest grane :mad: Quote
mysza 1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Zajrzyjcie do onki na granicy życia i śmierci :( http://www.dogomania.pl/threads/188177-SZKIELET-ONka-Emi-3ma-%C5%82apami-na-tamtym-%C5%9Bwiecie.-Walczy-o-%C5%BCycie. Quote
Recommended Posts