Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no najwyższa pora.
niech on jedzie do weta,niech wiadomo co mu jest albo i nie jest i niech znajduje dom.

ja szczerze mówiac myslałam, ze on pojedzie do Pani do zmarłej Heidi, ale pani wczoraj zadzwoniła, ze adoptuje onkę z Jędrzejewa .

Teraz trzeba sie skupić i ogłaszać Arona gdzie tylko mozna ;)

Posted

idusiek napisał(a):

ja szczerze mówiac myslałam, ze on pojedzie do Pani do zmarłej Heidi, ale pani wczoraj zadzwoniła, ze adoptuje onkę z Jędrzejewa .

Z Jędrzejowa kochana, bo Jędrzejewo to cosik innego :) Podaj mi link do allegro, proszę.

Posted

idusiek napisał(a):
W PRACY CI NIE PODAM BO NIE MAM DOSTĘPU DO ALLEGRO :(

szukaj owczarek Aron - na pewno znajdziesz ;)

Dobra jesteś - "w pracy Ci nie podam" :diabloti: a cały dzień aktywna na zielono ... skąd ja to znam :diabloti:

Posted

U weta ok.
Nie było prześwietlenia, dr Olkowski powykręcał mu te nogi w kazda możliwą strone i nic tz wszystko w porządku. Postaram się jutro zeskanować opinię. Podczas tych zabiegów Aronek był bardzo grzeczny. Stracił cierpliwośc przyczyszczeniu uszu. Wił sie jak piskorz. W uszach jest stan zapalny mamy Orydermyl i płyn do płukania.

Wizyta, czyszczenie uszu i lek to 95 zł. Fakturę wyślę pocztą (Ida pamietaj że dostałam 50 zł z gotówce od Gajowej, odlicz od rachunku).

W samochodze był grzeczny choc spedził w nim ok 2 godzin (korki). W lecznicy nie spodobał mu sie jeden pies i warczał i szczekał na niego. Jak dom z innym psem to raczej z suczką,

Posted

no tak, on suczki uwielbia :)

Bardzo fajnie, że nasz Aronek nie ma dysplazji albo w każdym razie nie trzeba nic z tym robić, ufffffffffff.
Teraz mozna szykować się do szukania domku i jakos umawiać na obcięcie jajców:D

Posted

a ciekawe by bylo zjawisko:evil_lol:
to troche przez ta gramatyke angielska czasami dziwactwa mi sie wypisuja;)
mialam na mysli- klejnoty(jewels) have to go:cool3: