idusiek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 no, to o pewnie tyle samo , bo kawał chłopaka z niego ;) Quote
idusiek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 od jutra beda, wŁasnie zrobiłam mu allegro. Quote
idusiek Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 no najwyższa pora. niech on jedzie do weta,niech wiadomo co mu jest albo i nie jest i niech znajduje dom. ja szczerze mówiac myslałam, ze on pojedzie do Pani do zmarłej Heidi, ale pani wczoraj zadzwoniła, ze adoptuje onkę z Jędrzejewa . Teraz trzeba sie skupić i ogłaszać Arona gdzie tylko mozna ;) Quote
eliza_sk Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 idusiek napisał(a): ja szczerze mówiac myslałam, ze on pojedzie do Pani do zmarłej Heidi, ale pani wczoraj zadzwoniła, ze adoptuje onkę z Jędrzejewa . Z Jędrzejowa kochana, bo Jędrzejewo to cosik innego :) Podaj mi link do allegro, proszę. Quote
idusiek Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 W PRACY CI NIE PODAM BO NIE MAM DOSTĘPU DO ALLEGRO :( szukaj owczarek Aron - na pewno znajdziesz ;) Quote
eliza_sk Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 idusiek napisał(a):W PRACY CI NIE PODAM BO NIE MAM DOSTĘPU DO ALLEGRO :( szukaj owczarek Aron - na pewno znajdziesz ;) Dobra jesteś - "w pracy Ci nie podam" :diabloti: a cały dzień aktywna na zielono ... skąd ja to znam :diabloti: Quote
mysza 1 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ida, dzięki za fotki Bianki, zapchały mi maila ale i tak są ładne :evil_lol: Quote
idusiek Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 oj tam, oby się przydały:) wysłałam wszystko co zrobiłam - co ci będę widoków tej piekności oszczędzać ;) Quote
beka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jutro wizyta u weta... Cioteczka Gajowa przekazała dzis 50 zł dla Aronka. Dziękujemy Quote
idusiek Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 oo super! beka daj mi znać po wizycie ile mam ci przelać. Quote
idusiek Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 IVV twój przelew w PayPal w koncu wszedł na konto - dzieki kochana!;) Quote
*Gajowa* Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Poznałam wczoraj Aronka, super miły pies a do tego śliczny... Jak wypadła wizyta u weta ? Quote
beka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 U weta ok. Nie było prześwietlenia, dr Olkowski powykręcał mu te nogi w kazda możliwą strone i nic tz wszystko w porządku. Postaram się jutro zeskanować opinię. Podczas tych zabiegów Aronek był bardzo grzeczny. Stracił cierpliwośc przyczyszczeniu uszu. Wił sie jak piskorz. W uszach jest stan zapalny mamy Orydermyl i płyn do płukania. Wizyta, czyszczenie uszu i lek to 95 zł. Fakturę wyślę pocztą (Ida pamietaj że dostałam 50 zł z gotówce od Gajowej, odlicz od rachunku). W samochodze był grzeczny choc spedził w nim ok 2 godzin (korki). W lecznicy nie spodobał mu sie jeden pies i warczał i szczekał na niego. Jak dom z innym psem to raczej z suczką, Quote
idusiek Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 no tak, on suczki uwielbia :) Bardzo fajnie, że nasz Aronek nie ma dysplazji albo w każdym razie nie trzeba nic z tym robić, ufffffffffff. Teraz mozna szykować się do szukania domku i jakos umawiać na obcięcie jajców:D Quote
Cantadorra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 IVV napisał(a):klejnoty musza isc;) koniecznie Ivv, widzialas, zeby klejnoty szly sobie gdzies same chocby ulicą? :) Quote
IVV Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 a ciekawe by bylo zjawisko:evil_lol: to troche przez ta gramatyke angielska czasami dziwactwa mi sie wypisuja;) mialam na mysli- klejnoty(jewels) have to go:cool3: Quote
pumcia02 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 wsiuu można odetchnąć ;) sialalalala nie ma dysplazji :) Quote
beataczl Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 mariolka napisał(a):wsiuu można odetchnąć ;) sialalalala nie ma dysplazji :) o, to super wiesci!....:smile: Buziaki dla Aronka! Quote
mysza 1 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ida, a telefony w sprawie Aronka jakieś masz? Quote
Recommended Posts