idusiek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 ale jak go nazwiemy berek, to ludzie pomysla ze jakis z adhd i gania non stop albo za kims gania i dobry do pilnowania ... beka, wz cos wymysl. Baster jest fajnie, ale z kolei drań ;) Quote
ludwa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Draks, Bim (BAM, BOM:)) i Edek po raz drugi:), może Pin (krótko i treściwie) Wezyr (albo wizir;)) Plus, (tudzież pluszzzz) A moze pimpuś po prostu;) albo Bum Quote
andzia69 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 anawa napisał(a):Ooooo, to ładne............ Aaron.... Aron - Aronek był u nas - mix astka i znalazł superaśny domek!:lol: Quote
ludwa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Pimpuś, Pimpuś niech będzie. Mój Pimpuś też ma super dom;))))) Quote
IVV Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 sorry chlopaku bezimienny,ale dziewczyny z Torunia potrzebuja pomocy ,ewakuacja schronu!!! jesli macie jakis znajomych w okolicy Torunia prosze rozsylajcie watek, http://www.dogomania.pl/threads/185986-TORU%C5%83-przygotowania-do-ewakuacji-schroniska-miejskiego-POTRZEBA-OK.-70-TYMCZAS%C3%93W Quote
idusiek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 beka ustalila ze będzie biblijine- Aaaaaronek :) Quote
IVV Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ciesze sie:) ze Aaron jest juz imienny:) a ja dalej nie mam namiarow Idusiek:( Quote
beka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Andziu, karma doszła, dziękujemy pieknie :) Wysłałm Idzie zdjecia Aaaaronka, fajnie wyszedł. Quote
anawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 andzia69 napisał(a):Aron - Aronek był u nas - mix astka i znalazł superaśny domek!:lol: Cieszę się, że ma imię :multi: Teraz już nie jest taki............. bezimienny i bezdomny...... I oby było dla niego tak samo szczęśliwe, jak dla astka :lol: Quote
Diegula Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 I jak tam czuje się Aaaronek? Kurde od 4 miesięcy szukamy odpowiedniego domku tzn blisko Wawy ( okolice Serocka lub Radzymina) i jak do tej pory nic odpowiedniego nie znaleźliśmy i coraz bardziej zastanawiamy się co do mieszkania jednak :(. Wolałabym domek no bo wogle to nasze marzenie i lepsze warunki dla naszych zwierzaków no i że już Tż był nakręcany na drugiego psiaka no i w sumie się zgodził ( no bo nasz labek nie nadawałby się do pilnowania więc onek byłby najlepszy no i nie szczeniak bo taki by zamęczył naszego laba który wściekać się przecież nie może bo ma dysplazję - wersja dla męża :)), ale nic z tego nie wyjdzie jak zamiast domku zamieszkamy w mieszkaniu :( . Może macie jakieś namiary na jakiś fajny domek ?? Quote
idusiek Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 moja mama chce sprzedać dom w Broku ;) ale to 100 km od wawy :P a oto nowe zdjecia Aronka, od cioci beki, wyczesany Aronek :) on to strzela te miny... oj weż, juz dosyć tych zdjęc ! Quote
idusiek Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 no właśnie beka mówi, ze z obserwacji wynika, ze on kuleje coraz mniej. moze on był po prostu pobity? Pies przyjechał do Ostrowi jako worek wypełniony kościami..... Moze to wszyystko plus trachnięte ucho plus prawa łapa- to jakis uraz ktory powoli się goi? potrzebna jest konsultacja- ktora odbędzie sie w przyszłym tyogdniu. Na razie potrzebujemy pilnie bayera advocate - bo Aron ma ewientnie cos w uszach.... Quote
andzia69 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Idusiek - jeśli ma coś w uszach to raczej advocate nic nie zdziała - potrzebne są krople do uszu rozpuszczające i krople z antybiotykiem.. co do chodzenia, kulenia...może on był np. potrącony... Quote
viola005 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Przepraszam, ze jeszcze nie wplacilam stalej deklaracji, ale ostatnio mi sie wszystko wymknelo spod kontroli przez chorobe i stresy (powodz). Dawno tez nie rozmawialam z siostra w Polsce. Postaram sie w czasie weekendu nadrobic zaleglosci. Namiary z pierwszego posta mam, powinien w poniedzialek wyjsc przelew. Aaron to piekny pies. Widac, jak po wyczesaniu staje sie coraz bardziej owczarkiem niemieckim i jak inaczej, dumniej sie trzyma. Niedola i zle warunki zabijaja w zwierzetach godnosc osobista tak jak w ludziach, a jak wyjda na wolnosc to doslownie sie odradzaja i kwitna. Jak ja kocham wielkie psy! Beka, dziekuje Cie za opieke nad Aaronem! Quote
anawa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Diegula napisał(a): Może macie jakieś namiary na jakiś fajny domek ?? 40 km od W-wy, w okolicach Żabiej Woli...... Koło mnie jest piękny, nowy dom do sprzedania..... Quote
beka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Diegula napisał(a):I jak tam czuje się Aaaronek? Kurde od 4 miesięcy szukamy odpowiedniego domku tzn blisko Wawy ( okolice Serocka lub Radzymina) Może macie jakieś namiary na jakiś fajny domek ?? Pogadaj z Megii1 ona jest z Serocka może poleci Ci jakąś agencję? ALbo wie kto chce sprzedac? Aron nie zaciaga łapani, lekko kuleje na tylna lewą łapę. Mniej niz jak przyjechał , ale on nie biega, nie puszczam go luzem bo nie mam do niego zaufania. Moze gdyby intynsywnie pobiegał to kulawizna by sie bardziej ujawniła, nie wiem. A co do uszu to myslałam o Advokate bo i tak potzreba go zabezpieczyc od kleszcy , był raz odrobaczony trza powtórzyc i zdaje się te ktople na świerzba usznego działaja to by było 3 w jednym. Uszami nie trzepie nie drapie daje się dotknąć. Brudne były, podczyściłam, ranki zostały. Quote
beataczl Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 kurcze. no nie ten sam pies, a minki robi boskie! Aby to nie bylo nic powaznego z łapką, skoro mniej kuleje. Quote
IVV Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Beka przyznaj sie podmienilas psa:evil_lol: chlopak kwitnie!!! Beka Ty to masz czarodziejski dotyk!!! PIEKNY:multi: Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 idusiek doszla moja wplata???? AAronek jest piekny!!:):) Quote
Diegula Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Idusiek Brok niestety za daleko :( ale dziękuję. Anawa możesz na Pw podać link albo więcej napisać o tym domku - aby tu nie zaśmiecać wątku Aronka! Do Megii odezwę się w najbliższym czasie. Aronek śliczny na tych fotach :):) Quote
IVV Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 czy macie moze znajomych w okolicach powodziowych tzn Lubin http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Powódź!/page162 Quote
anawa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A to ON-ek po ewakuacji z krakowskiego schronu. Nie chce tam wrócić..... http://www.dogomania.pl/threads/186053-Felek-(Szarik-Klakier)-ewakuowany-z-Krakowskiego-schronu!-Owczarek-Niemiecki-) Quote
IVV Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 widzialyscie takiego ONKA http://www.dogomania.pl/threads/185522-Całowicie-łysy-pies-Falco!-Jest-szansa-na-domowy-DT!-Potrzebne-deklaracje!!!!! Quote
beataczl Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 na przygarnę psa - jest nowy watek - Pani z Pruszkowa chce przygarnac ONka 2-5 lat krótko lub długowlosego do domu z ogrodem.. Quote
Recommended Posts