koss Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 IDUSEK- pisałaś odzywam się : Mam 5 psów stałych opłat,nie mogę zadeklarować stałej sumy,( moje psy są stare- mało adopcyjne , wiedziałam o tym , byłam w lepszej kondycji finansowej ale i teraz nie zostawię ich ), ale obiecuję że jak coś mi wpadnie,( jest nadzieja w czerwcu) to zaraz podeślę . Proszę przeslij mi nr. konta na priv- zapiszę je w moich opłatach. Kocham szorściaki i onki ponad ... Kazdym razem, kiedy dostaję takiego maila, czuję potworną bezradność i wsciekłość - dlaczego Napisz do Zbójini - on ma fioła:):) na ich punkcie .... Quote
malwina693 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dziękuje za wiadomość.... Postaram się pomóc chociaż jednorazowo... :D Quote
ranias Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Deklaruję 10 zł miesięcznie.Jeżeli któryś z "moich " 6 psiaków znajdzie domek, podniosę kwotę. Quote
idusiek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 malwina, ranias i koss, viola 005- dzięki wielkie za pomoc ! koss - masz zapchaną skrzynkę ;) Quote
idusiek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 słuchajcie, zobaczymy na czym dokładnie stoimy jak Portos przyjedzie. IVV- beka da mu kojec za free :) Andzia obiecała przysłać karmę, z deklaracji na pierwszą wizytę u weta, RTG - mamy. Zobaczymy jak wyglada sytuacja, jak pies juz będzie. Ja kombinuję jego przyjazd na początku tego tygodnia. samochodem dysponuje beka,dota&koka, w miedzyzalataniu mysza. Jakos to będzie... a teraz i najważniejsze: Pomożecie?! Quote
mysza 1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='idusiek'] a teraz i najważniejsze: Pomożecie?! Nie :P :diabloti: Quote
Fela Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 idusiek napisał(a):pochlastam to się ja jak psa sciągne i bez samochodu i pieniędzy z nim sama zostanę :( Ech, Idusiek... Tak , jak pewnie sama zostałaś z tymi 25, które są już w Warszawie. Jakoś zapominasz na tym foirum, że bynajmniej sama nie jesteś. Quote
beataczl Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Z taką ekipą - to nie ma wątpliwości , jest OK. Quote
idusiek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Bardzo się cieszę Fela,że i Ty jestes. Super, ze i na Twoją pomoc będę mogla liczyć w kwestii tego psa !:) Quote
IVV Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='idusiek']słuchajcie, zobaczymy na czym dokładnie stoimy jak Portos przyjedzie. IVV- beka da mu kojec za free :) Andzia obiecała przysłać karmę, z deklaracji na pierwszą wizytę u weta, RTG - mamy. Zobaczymy jak wyglada sytuacja, jak pies juz będzie. Ja kombinuję jego przyjazd na początku tego tygodnia. samochodem dysponuje beka,dota&koka, w miedzyzalataniu mysza. Jakos to będzie... a teraz i najważniejsze: Pomożecie?! OK to trzeba zbierac na juz! prosze na PW o namiary postaram sie cos podeslac na chlopaka:) Quote
idusiek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 własnie dostałam jego nowe foty. ale weta dzisiaj u niego nie było. Co sądzicie o jego wyglądzie? Moze on normalny jest tylko tak kątowany, jak pisała andzia? Quote
idusiek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 zaaz, zaraz - niech się wgrają, poprosiłam o te 3 ostrowskie onki i miałam problem z dojsciem ktore to które ;) Quote
idusiek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 galeria http://img27.imageshack.us/gal.php?g=onki064.jpg i sam on: i najlepsza mina : eeeeeeeee? a tu już jak onek onek z prawdziwego zdarzenia :) Quote
IVV Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 PIEKNY!!!!! no jak sie tu nie zakochac:cool3: co on ma z jego uchem? Quote
idusiek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 jakby nadcięte, jakby ktos mu żyletką wzdłuż pojechał. Quote
Lu_Gosiak Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 http://img526.imageshack.us/img526/8981/onki086.jpg BOSKIE!!!::D:D:D Quote
mysza 1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 idusiek napisał(a):zaaz, zaraz - niech się wgrają, poprosiłam o te 3 ostrowskie onki i miałam problem z dojsciem ktore to które ;) Wrzuć te dwa pozostałe na onkowy albo tutaj, pls. Quote
idusiek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 to dziewczyny 2 są... foty wrzuce, ale już jutro bo ledwo siedzę po dzisiejszym dniu na SGGW. Quote
idusiek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 jak ustalę kiedy przyjedzie , dam znać i wtedy podam konto.dobrze ciotki? dzisja już spadam pa lu lu. Quote
Recommended Posts