masienka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :Rose: :Rose: :Rose: Jestescie naprawde wielkie! Niewielu tak by sie nim zajelo i do tego przed samymi swietami. Moj Tz to by mnie chyba razem z takim psem odwiozl do schronu:oops: A jak on sie zachowuje? Cos go boli, ze tak dziwnie chodzi czy zadnych takich obajawow i jest po prostu starusienki? A jakby sie nie udalo to wyslij na k-tomas@tlen.pl pomoge Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 rebellia ale ja sie nie moge oderwac!!!!!!! choinka Quote
Moriaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 no a tak wyglądam już w domciu ,niestety lepszych fotek nie dało sie zrobić bo marne światło i niespecjanie chciał pozować :p Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dorothy napisał(a):rebellia ale ja sie nie moge oderwac!!!!!!! choinka Choinka? To nie te święta!!! :lol::evil_lol::evil_lol: za dużo siedzisz przed kompem nununu [powiedziała ta, co nie siedzi :oops: ] Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Sliczny!!! Sliczny!!!! Przesliczny!!!!!:loveu: :loveu: irma alez pieknego psa mi podebralas!!!!:mad: :mad: :mad: Quote
masienka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :loveu: cudniaste cudo. Gdzie Wy takiego Slicznota znalazlyscie?? Pewnie wywleklyscie go z odplywu w wannie, co?:razz: Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dorothy napisał(a):Sliczny!!! Sliczny!!!! Przesliczny!!!!!:loveu: :loveu: irma alez pieknego psa mi podebralas!!!!:mad: :mad: :mad: Jest jeszcze wiele takich śliczności w Łodzi :evil_lol: :eviltong: PS dżentelmen, nie ma co :) a jakie ma spojrzenie zawiadiackie Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 rebellia napisał(a):Choinka? To nie te święta!!! :lol::evil_lol::evil_lol: za dużo siedzisz przed kompem nununu [powiedziała ta, co nie siedzi :oops: ] hehe no chyba juz zacmienia mam, to od przeciazen na laczach!!:loveu: ta choinka to mialo byc westchnienie ale bardiej faktycznie pasowaloby cos od jajek ja nie siedze tylko latam wokol ze szmata/talerzami/odkurzaczem/etc:evil_lol: Quote
Moriaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Nic go chyba specjalnie nie boli, jak już pisałam jak tylko wyszedł "na wolność" z zaciekawieniem obwąchiwał wszystko co było na drodze, z tylnymi nóżkami faktycznie coś jest nie tak ale nie przeszkadza mu to w przeciąganiu mnie po trawniku kiedy chce coś powąchac.:eviltong: Quote
masienka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 To super! Mam nadzieje, ze to byla przede wszystkim deprecha schroniskowa. To teraz trzeba by konkurs na imie urzadzic. A glowna nagroda moglaby byc mozliwosc posprzatania moriiiowej lazienki:cool3: Jakies propozycje??:cool3: Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Rany jak sie ciesze ze on jest z Wami, patrze na njiego i lzy mi leca, jak sobie pomysle o ty, jak wygladal wczoraj jeszcze.... Cudownie, cudownie ze tam jestescie!!!! Quote
Kasik13 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Jako świeża dogomaniaczka, podziwiam Was !!!!! To po prostu niesamowite co robicie :lol::lol: Dzięki dogomanii wiem, że nie jestem jakąś szajbuską dokarmiając psiaki i pomagając im. A często to słyszę od rodziny i znajomych. A już jeżdzenie do schroniska i wychodzenie z psiami, to w ogóle głupota. Jak to dobrze, że są na świecie ludzie wrażliwi jak Wy !! :multi::multi: Historia z tą biedą jest wspaniała. Jak rozumiem jutro będzie już nad morzem ? Trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
saskia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Psiak jest cudny, naprawdę bardzo miły, przylepny i w ogóle. Niestety ma guzy- jedne duży na czole i jednen bardzo duży na boku:-( Ma też jakąś ranę na brzuchu, lekko krwawił, ale nie dał sobie tego obejrzeć, trochę na nas powarczał, widocznie to go boli:-( Ogólnie śmierdzi, jak śmierdział, ale powycinałyśmy mu sklejoną kupą siersć, przynajmniej z grubasza. Zaraz wstawię zdjęcie, które udało mi się zrobić Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 sluchajcie wszytko fajnie tylko ,ze ja nadal nie mam adresu i nikt sie zemna nie skontakotwal !!sluchajcie ja jade jedna z kuzynem jego samochodem i musimy wyjechac przed poludniem!!a tu cisza !!!:placz: Quote
saskia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 A tu bohater dnia A teraz uciekam, bo też mam gościa w domu, fatalnie wygląda ta sunia:-( Quote
Maupa4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aaliyah1981 - spokojnie, pies ma jechać do Irmy. Ona na pewno do Ciebie się odezwie!! Nie panikujmy, nie panikujmy, nie panikujmy !!!!! Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 to dobrze, że go wycągnęłyście ze schroniska ...skoro jeszcze ma te guzy....naprawdę spojrzenie ma takie, że łzy mi same płyną....piękne Święta będzie miał Przystojniak....poczuje się kochany :) Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Maupa4 napisał(a):Aaliyah1981 - spokojnie, pies ma jechać do Irmy. Ona na pewno do Ciebie się odezwie!! Nie panikujmy, nie panikujmy, nie panikujmy !!!!! tak tylko ze ja musze rano jechac a tu cisza:(chodzi mi tylko o adres bo wiescie jutro beda korki bo sa swieta nie chemy wracac po nocy:( Quote
masienka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 irma napisał(a):dziewczyny cały czas byłam poza netem czy coś wiadomo jak z podróżą psa - nie mam czasu doczytac - dopirero wieczorem saskia - w razie czego dzwoń eskorcie psa oferuję nocleg (oczywiście z wyżywieniem) czekam na decyzję i trzymam kciuki za akcję wydobywania ze schroniska jak wytrzymacie jazdę ze 'śmierdziuszkiem' to może kąpiel dopiero u mnie ? Saskia pewnie ma numer Irmy. A numer Saski tez gdzies byl podany... Quote
irma Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moriaaa napisał(a): wystarczyło kilka godzin i ... podmieniły psa :crazyeye: Quote
Moriaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 hehe nie podmieniły tylko jak trzy baby sie do niego dosiadły to facet był w siódmym niebie:eviltong: Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moriaaa napisał(a):hehe nie podmieniły tylko jak trzy baby sie do niego dosiadły to facet był w siódmym niebie:eviltong: hehehe no nie wątpię :evil_lol::lol: Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moriaaa napisał(a):hehe nie podmieniły tylko jak trzy baby sie do niego dosiadły to facet był w siódmym niebie:eviltong: no to byla akcja co:cool3: sluchaj z tego wszystkiego zabralam ksiazeczke dla tej suni saskie bo ja bralam ta sunie tez na siebie iwlozylam do plecaka jutro wam to oddam!@! Quote
Maupa4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aaliyah1981 - widzisz Irma się odezwała! Chyba będziesz już mogła spokojnie spać i nie martwić się, że po wszystkim zostałaś sama. Nam spadł kamień z serca, że Irma ponownie pojawiła się w "wirtualnym świecie". Wszystko będzie dobrze!!! Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Maupa4 napisał(a):Aaliyah1981 - widzisz Irma się odezwała! Chyba będziesz już mogła spokojnie spać i nie martwić się, że po wszystkim zostałaś sama. Nam spadł kamień z serca, że Irma ponownie pojawiła się w "wirtualnym świecie". Wszystko będzie dobrze!!! dostalam jakis adres ale nie wiem co to jest irmo wyslalam ci pw ok dziewczyny sorki za zamieszane poprstu sie stresuje okropnie teraz przeglaadam mape iznalazlam wszystko ok !!juz jest ok! Quote
Recommended Posts