saskia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Psiak jest wyciągnięty ze schronu- UDAŁO SIĘ !!! :megagrin: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Dziewczyny już wracają, więc uciekam pomóc im w kąpaniu:p Quote
best13 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Brawo!!!!Brawo!!!! Jesteście wspaniałe!!!!:multi: Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :Dog_run: :Dog_run: :multi: :multi: :multi: :multi: no to teraz tu bede kota dostawac z niecierpliwosci jak sie udalo kapanie, jaki on jest, i w ogole.... Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dorothy napisał(a)::Dog_run: :Dog_run: :multi: :multi: :multi: :multi: no to teraz tu bede kota dostawac z niecierpliwosci jak sie udalo kapanie, jaki on jest, i w ogole.... a jak tam okna? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
masienka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: zeby tylko byl zdrowy i pozyl sobie spokojnie, bez chorobsk, strachu i bolu przy Swoim Czlowieku:multi: Quote
Maupa4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 A jak tam nasze dzielne "Matki Teresy" ? :) Dają sobie radę z "warunkami ekstremalnymi" ? Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 OKNA NIE RUSZONE, NALESNIKI SMAZYLAM BO MNIE RODZINA WYWALILA DO KUCHNI, ZE GLODUJA PRZEZ DOGOMANIE!!! Alez sie ciesze ze on wziety ze schronu!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dorothy napisał(a):OKNA NIE RUSZONE, NALESNIKI SMAZYLAM BO MNIE RODZINA WYWALILA DO KUCHNI, ZE GLODUJA PRZEZ DOGOMANIE!!! Alez sie ciesze ze on wziety ze schronu!!!!!!!!!!!!!!! hyhyhyhy..... no właśnie ide coś zjeść :lol: Quote
julita104 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 saskia napisał(a):Psiak jest wyciągnięty ze schronu- UDAŁO SIĘ !!! :megagrin: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Dziewczyny już wracają, więc uciekam pomóc im w kąpaniu:p :laola: super Quote
shirrrapeira Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Bardzo sie ciesze, ze psiaczek takie bedzie mial Swieta Quote
swan Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 hurra hurrra hurrrrra !!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Moriaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Psiak już u mnie właśnie wyszedł na spacerek przed kąpielą bo ma potworną sraczke. Jest wyjątkowo sympatyczny i bardzo ciekawski wszystko chce obwąchać i oczywiscie chce zaprzyjaźnić sie z moją suńka ale ta mu ucieka wiec chyba nie da rady. nio a za chwilke przystępujemy do kąpieli. trzymajcie kciuki:) Quote
Kolia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 A możemy liczyć na fotki już wykąpanego niuńka?? :) Quote
Bea1 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 tak bardzo się cieszę:loveu::multi:, czekam na zdjęcia z niecierpliwością Quote
Gajax Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Świetna organizacja - świetna akcja! :loveu: dziewczyny jestescie poprostu genialne! Quote
masienka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :thumbs: zeby sie tylko nie przeziebil bo przy biegunce pewnie trzeba z nim bedzie jeszcze wieczorkiem wyjsc:roll: Heroiczna prace tam wykonujecie:Rose: mam nadzieje, ze przezyjecie przy tym Smrodku:p Quote
Maupa4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dajcie Mu "sraczkostop" - najlepiej węgiel w tabletkach (3 tabletki na raz) - nie pomoże od razu, ale po niedługim czasie zadziała. Jeżeli nie zje z ręki to zawińcie Mu np.w plasterek żółtego sera, ale nie w wędlinę. Myśmy tak robiły - sposób sprawdzony. Trzymajcie się SUPER DZIEWCZYNY !!! :) :) :) Quote
Lulka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dziewczyny jestescie boskie:loveu: on pewnie z nerwow ma rozwolnienie, moze macie smecte, bo wegla to trzeba dosc duzo podac. fotki koniecznie:lol: trzymam kciuki za dalsze powodzenie akcji! P.S. Mozna sprobowac wysuszyc suszara:p Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 czekamy czekamy co tam dalej, na reportaz!!!!!! Wspaniale dziewczyny!!!!!!!!!!!:multi: Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dorothy napisał(a):czekamy czekamy co tam dalej, na reportaz!!!!!! Wspaniale dziewczyny!!!!!!!!!!!:multi: Dorotko... czy nie czas trochę odpocząć od DOGO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - bo mi wyszło, że dorywczo klikam na nim od 9 godzin Quote
Moriaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Niestety nei dało sie psiaka wykąpać tak do końca, ma duze lęki przed prysznicem i dałyśmy za wygraną:) Łazienka przypomina pole walki a w domciu unosi sie"miły "zapaszek,ale psiak został przekąpany, powycinany i teraz grzecznie śpi po kąpieli.Fotki zaraz wstawie jak mi sie uda.:eviltong: Quote
Recommended Posts