Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak jest wyciągnięty ze schronu- UDAŁO SIĘ !!!
:megagrin: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Dziewczyny już wracają, więc uciekam pomóc im w kąpaniu:p

Posted

Dorothy napisał(a):
:Dog_run: :Dog_run: :multi: :multi: :multi: :multi:
no to teraz tu bede kota dostawac z niecierpliwosci jak sie udalo kapanie, jaki on jest, i w ogole....

a jak tam okna? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dorothy napisał(a):
OKNA NIE RUSZONE, NALESNIKI SMAZYLAM BO MNIE RODZINA WYWALILA DO KUCHNI, ZE GLODUJA PRZEZ DOGOMANIE!!!

Alez sie ciesze ze on wziety ze schronu!!!!!!!!!!!!!!!

hyhyhyhy..... no właśnie ide coś zjeść :lol:

Posted

saskia napisał(a):
Psiak jest wyciągnięty ze schronu- UDAŁO SIĘ !!!
:megagrin: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Dziewczyny już wracają, więc uciekam pomóc im w kąpaniu:p

:laola: super

Posted

Psiak już u mnie właśnie wyszedł na spacerek przed kąpielą bo ma potworną sraczke.
Jest wyjątkowo sympatyczny i bardzo ciekawski wszystko chce obwąchać i oczywiscie chce zaprzyjaźnić sie z moją suńka ale ta mu ucieka wiec chyba nie da rady. nio a za chwilke przystępujemy do kąpieli.
trzymajcie kciuki:)

Posted

:thumbs: zeby sie tylko nie przeziebil bo przy biegunce pewnie trzeba z nim bedzie jeszcze wieczorkiem wyjsc:roll:

Heroiczna prace tam wykonujecie:Rose: mam nadzieje, ze przezyjecie przy tym Smrodku:p

Posted

Dajcie Mu "sraczkostop" - najlepiej węgiel w tabletkach (3 tabletki na raz) - nie pomoże od razu, ale po niedługim czasie zadziała. Jeżeli nie zje z ręki to zawińcie Mu np.w plasterek żółtego sera, ale nie w wędlinę. Myśmy tak robiły - sposób sprawdzony. Trzymajcie się SUPER DZIEWCZYNY !!!
:) :) :)

Posted

dziewczyny jestescie boskie:loveu:

on pewnie z nerwow ma rozwolnienie, moze macie smecte, bo wegla to trzeba dosc duzo podac.
fotki koniecznie:lol:
trzymam kciuki za dalsze powodzenie akcji!

P.S. Mozna sprobowac wysuszyc suszara:p

Posted

Dorothy napisał(a):
czekamy czekamy co tam dalej, na reportaz!!!!!!
Wspaniale dziewczyny!!!!!!!!!!!:multi:

Dorotko... czy nie czas trochę odpocząć od DOGO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - bo mi wyszło, że dorywczo klikam na nim od 9 godzin

Posted

Niestety nei dało sie psiaka wykąpać tak do końca, ma duze lęki przed prysznicem i dałyśmy za wygraną:) Łazienka przypomina pole walki a w domciu unosi sie"miły "zapaszek,ale psiak został przekąpany, powycinany i teraz grzecznie śpi po kąpieli.Fotki zaraz wstawie jak mi sie uda.:eviltong: