Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki Wiedżmo :diabloti: ,odwiedzę i poczytam te niezwykłe historie:p.................pożegnałam już wiele kochanych zwierząt , wiem - jak to jest , gdy ŚWIAT się wali i odchodzi cząstka samego siebie wraz z tymi istotami :-(:-(:-(.................

• 1 month later...
Posted

Jak miło, że Was tu można nadal spotkać - siła Serwo, jego magia? - a może właśnie stare dzieje - można powspominać, podumać na wątku, w który było smutno, radośnie, niezapomnianie. Serwo w różowym podkoszulku na jednej z fotek
Nie zdążyłam na Święta zatem - - SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU- -

• 3 months later...
Posted

Wiedźma napisał(a):
Pamiętam Serwulca nieustająco.

Szkoda,że Hania nie napisze o swoich psach. Wiecie,co? powinnysmy dac Serwo na metamorfozy,żeby nowe pokolenie Dogo (ktore sie wymienia co 3 lata :) poznało legendę Serwo. Macie takie psy,który stały sie dla Was legendami? ja mam trzy: Serwo ,Vikta od Oktawii,Dred z Olkusza i Dred nr dwa,ktory sie okazał Kerry Blue Terierem.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Szkoda,że Hania nie napisze o swoich psach. Wiecie,co? powinnysmy dac Serwo na metamorfozy,żeby nowe pokolenie Dogo (ktore sie wymienia co 3 lata :) poznało legendę Serwo. Macie takie psy,który stały sie dla Was legendami? ja mam trzy: Serwo ,Vikta od Oktawii,Dred z Olkusza i Dred nr dwa,ktory sie okazał Kerry Blue Terierem.

Każdy chyba z nas ma
ja oprócz tych powyższych dodałabym jeszcze Kubusia z poderżniętym gardłem oraz wątek Gaji i jej dzieciaczkach , niezapomniany ...

Posted

Serwo, Bruno z Mielca, Mazak, Kuba, Gaja, Misio, Faworek...

Pisałam kilka postów wcześniej: tu
forum Wieluński Zwierzyniec
Nasze Zwierzaki
wątek
'do Fafika do Lotnika ... "

można poczytać o Irminych zwierzakach.

• 4 months later...
Posted

a ja wlasnie w ramach reaktywacji zamiescilam link tutaj na watku Szejka.... planujemy ten sam zamach na psiagodnosc co Serwo przeszedl swego czasu w imie wygladu ...
ech wspomnienia....
Serwusiu jak tam piesku w psim niebie? Zaopiekuj sie kochanie naszym Hydzikiem.

Posted

Tak Szejka.
Juz mi Ania powiedziala ze strzyc nie bedziemy bo ma za ladne futerko... czyli lubi go jednak...a juz myslalam ze za szczekanie da go nawet ogolic...;)

Myslalam po prostu ze mu bedzie lepiej i z rana, i z upalem i z odbudowa naprawde fajnego futerka... no ale Ania zavetowala..:)

Wiedźma napisał(a):
Hmmm... Szejka? Tego z Twojej sygnatury?

Posted

[quote name='jadwiga']to wątek-legenda...i jaka szkoda,że Irma już tu nie pisze...[/QUOTE]

Oj tak. Ja także zaglądam tutaj z sentymentem... Szkoda, że nie ma wieści od Irmy.

• 2 months later...
  • 1 month later...