Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 rebellia napisał(a):[może mi ktoś doradzi jak odkurzyć narzeczonego? :evil_lol: ;)] mokra sciereczka, a potem flanelka na sucho:lol: A jak bywa niemily, to proponuje Karcherem , pod cisnieniem....:cool3: Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dorothy napisał(a):mokra sciereczka, a potem flanelka na sucho:lol: A jak bywa niemily, to proponuje Karcherem , pod cisnieniem....:cool3: myślałam o samochodowej myjni :roll: bo tam takie fajne szczoty mają :evil_lol: Quote
masienka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cholercia, a ja myslalam, ze tylko moj tak jakos nie bardzo chce odswiezac:evil_lol: Chyba jutro musze zafundowac sobie nerwosol:razz: Quote
Maupa4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Myślicie, że Dziewczyny już po niego pojechały ? Jak ktoś będzie coś wiedział to dajcie znać !! Quote
saskia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dzwoniłam przed sekundą- dziewczyny jeszcze nie pojechały, a problem w tym, ze schronisko może być dzis tylko do 15 otwarte:shake: Aayliah ma zadzwonić do schroniska i powiedzieć, że zaraz przyjadą po niego Quote
Moriaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Jeszcze nie pojechały ale za chwilkę wyruszamy. Jak tylko wrócimy to dam znac:) Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moriaaa napisał(a):Jeszcze nie pojechały ale za chwilkę wyruszamy. Jak tylko wrócimy to dam znac:) super :kciuki: Quote
Tweety Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 nie byłam tu od wczoraj i czytam dzisiaj całą tą "powieść sensacyjną" emocje chyba sięgnęły już zenitu. Dziewczyny, Wasza wielkość jest nie do opisania :loveu: :loveu: :loveu: Dajcie znać w miarę możliwość co dalej, bo wszyscy wkoło siedzą jak na szpilkach i przebierają nogami w oczekiwaniu na ciąg dalszy Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Tweety napisał(a):, bo wszyscy wkoło siedzą jak na szpilkach i przebierają nogami w oczekiwaniu na ciąg dalszy Tweety - Dorothy wymyśliła dobrą metodę odstersowującą - SPRZĄTANIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i to różnych "rzeczy" :diabloti: :razz: :lol: :lol: :lol: Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :cool3: hiehie NO, TO DZIALA!!!! Tylko ze mnie sie koncza mozliwosci, nawet szafki w kuchni i lazience odpucowalam i odsmiecilam, odkurzone, kwiaty umyte, pranie wisi, podlog nie myje bo i tak psy zadepcza, musze jutro jak chce wniedziele miec czysto:evil_lol: Zostaly mi jeszcze.... OKNA!!! Chrrwrrr nienawidze ale zaraz sie na nie rzuce!!!! Bedzie robota na pare godzin....:razz: Quote
Guest Mrzewinska Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Nie ma po drodze szmateksu??? Tak zeby kupic na wage stare reczniki czy flanelowe przescieradla, potem beda do wyrzucenia przeciez. Zofia Quote
Maupa4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Czekamy i kciuki trzymamy ! A emocje niech opadną dopiero jak będziemy wiedziały, że wszystko ok. Quote
Tweety Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 rebellia napisał(a):Tweety - Dorothy wymyśliła dobrą metodę odstersowującą - SPRZĄTANIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i to różnych "rzeczy" :diabloti: :razz: :lol: :lol: :lol: akurat u nas w domu sprząta mąż a ja siedzę w pracy do 17-tej. Dzisiaj już się "przewaliło" więc mam jeszcze ze dwie godziny spokojnych prac, które powodują, że się gorączkuję, bo są mało absorbujące :evil_lol: Quote
saskia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dziewczyny już jadą, a przywiozą nie tylko Śmierdzielka, ale jeszcze starą suńkę z nowotworem, którą zdecydowałam się gościć dziś w nocy u siebie, a jutro jedzie do domu:) Quote
oczko Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Jeju co za akcja, jak na szpilkach tu siedzę, żebyście tylko zdążyły dziewczyny, trzymam kciuki! Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 JEST 15.000 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa przez Was mi się stres udzielił!!!! :nonono2: Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 uffff....jeden mniej wyrzut sumienia w Święta ....:) czekamy na wieści Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Tweety napisał(a):akurat u nas w domu sprząta mąż :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: gdzie daja takich mezow????? Ja tez takiego chceeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz: Ja sie strasznie niecierpliwie i bardzo mocno trzymam za dziewczyny, wyobrazam sobie jaka tam maj jazde! SA KOCHANE!!!!! Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dorothy napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: gdzie daja takich mezow????? Ja tez takiego chceeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz: Ja sie strasznie niecierpliwie i bardzo mocno trzymam za dziewczyny, wyobrazam sobie jaka tam maj jazde! SA KOCHANE!!!!! a my nie mieszkamy jeszcze razem :placz: :placz: i przez to musze u siebie sprzątać sama :angryy: Quote
anija Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dziewczyny jesteście super - tak się cieszę, że smierdziuszek będzie bezpieczny:multi: Błyskawiczna akcja:lol: Jak jeszcze można Wam pomóc? Quote
julita104 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 saskia jakby była potrzebna pomocna dłoń to daj znac bo ja tez z retkini jestem. Jak padniecie przy kapieli albo siakas pomoc przy spacerku to ja sie oferuje kurcze garaz moj sie nie przydal, nic ode mnie nie chca. na pocieszenie dla samej siebie , ze nikt nic ode mnie nie chce, zawiozłam dzis na zajączka jedzonko do schroniska.:shake: Quote
saskia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Ja już wróciłam, czekam tylko na cynk od dziewczyn, że już dojechały i biegnę myć psiaka:eek2: Quote
irma Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dziewczyny cały czas byłam poza netem czy coś wiadomo jak z podróżą psa - nie mam czasu doczytac - dopirero wieczorem saskia - w razie czego dzwoń eskorcie psa oferuję nocleg (oczywiście z wyżywieniem) czekam na decyzję i trzymam kciuki za akcję wydobywania ze schroniska jak wytrzymacie jazdę ze 'śmierdziuszkiem' to może kąpiel dopiero u mnie ? Quote
irma Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dotothy - męża nie zmieniaj - lepiej zatrudnij sprzątaczkę rebelia - narzeczonego nier odkurzaj ale postrasz, że zmienisz na nowszy model ;) nooooo cooooo z pieskiem Quote
Recommended Posts