Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rebellia napisał(a):
[może mi ktoś doradzi jak odkurzyć narzeczonego? :evil_lol: ;)]

mokra sciereczka, a potem flanelka na sucho:lol:

A jak bywa niemily, to proponuje Karcherem , pod cisnieniem....:cool3:

Posted

Dorothy napisał(a):
mokra sciereczka, a potem flanelka na sucho:lol:

A jak bywa niemily, to proponuje Karcherem , pod cisnieniem....:cool3:

myślałam o samochodowej myjni :roll: bo tam takie fajne szczoty mają :evil_lol:

Posted

Dzwoniłam przed sekundą- dziewczyny jeszcze nie pojechały, a problem w tym, ze schronisko może być dzis tylko do 15 otwarte:shake: Aayliah ma zadzwonić do schroniska i powiedzieć, że zaraz przyjadą po niego

Posted

nie byłam tu od wczoraj i czytam dzisiaj całą tą "powieść sensacyjną" emocje chyba sięgnęły już zenitu. Dziewczyny, Wasza wielkość jest nie do opisania :loveu: :loveu: :loveu: Dajcie znać w miarę możliwość co dalej, bo wszyscy wkoło siedzą jak na szpilkach i przebierają nogami w oczekiwaniu na ciąg dalszy

Posted

Tweety napisał(a):
, bo wszyscy wkoło siedzą jak na szpilkach i przebierają nogami w oczekiwaniu na ciąg dalszy

Tweety - Dorothy wymyśliła dobrą metodę odstersowującą - SPRZĄTANIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i to różnych "rzeczy" :diabloti: :razz: :lol: :lol: :lol:

Posted

:cool3: hiehie
NO, TO DZIALA!!!!
Tylko ze mnie sie koncza mozliwosci, nawet szafki w kuchni i lazience odpucowalam i odsmiecilam, odkurzone, kwiaty umyte, pranie wisi, podlog nie myje bo i tak psy zadepcza, musze jutro jak chce wniedziele miec czysto:evil_lol:
Zostaly mi jeszcze.... OKNA!!!
Chrrwrrr nienawidze ale zaraz sie na nie rzuce!!!!
Bedzie robota na pare godzin....:razz:

Guest Mrzewinska
Posted

Nie ma po drodze szmateksu??? Tak zeby kupic na wage stare reczniki czy flanelowe przescieradla, potem beda do wyrzucenia przeciez.

Zofia

Posted

rebellia napisał(a):
Tweety - Dorothy wymyśliła dobrą metodę odstersowującą - SPRZĄTANIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i to różnych "rzeczy" :diabloti: :razz: :lol: :lol: :lol:

akurat u nas w domu sprząta mąż a ja siedzę w pracy do 17-tej. Dzisiaj już się "przewaliło" więc mam jeszcze ze dwie godziny spokojnych prac, które powodują, że się gorączkuję, bo są mało absorbujące :evil_lol:

Posted

Dziewczyny już jadą, a przywiozą nie tylko Śmierdzielka, ale jeszcze starą suńkę z nowotworem, którą zdecydowałam się gościć dziś w nocy u siebie, a jutro jedzie do domu:)

Posted

Tweety napisał(a):
akurat u nas w domu sprząta mąż

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: gdzie daja takich mezow?????
Ja tez takiego chceeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz:

Ja sie strasznie niecierpliwie i bardzo mocno trzymam za dziewczyny, wyobrazam sobie jaka tam maj jazde!
SA KOCHANE!!!!!

Posted

Dorothy napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: gdzie daja takich mezow?????
Ja tez takiego chceeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz:

Ja sie strasznie niecierpliwie i bardzo mocno trzymam za dziewczyny, wyobrazam sobie jaka tam maj jazde!
SA KOCHANE!!!!!

a my nie mieszkamy jeszcze razem :placz: :placz: i przez to musze u siebie sprzątać sama :angryy:

Posted

Dziewczyny jesteście super - tak się cieszę, że smierdziuszek będzie bezpieczny:multi: Błyskawiczna akcja:lol: Jak jeszcze można Wam pomóc?

Posted

saskia jakby była potrzebna pomocna dłoń to daj znac bo ja tez z retkini jestem. Jak padniecie przy kapieli albo siakas pomoc przy spacerku to ja sie oferuje
kurcze garaz moj sie nie przydal, nic ode mnie nie chca.
na pocieszenie dla samej siebie , ze nikt nic ode mnie nie chce, zawiozłam dzis na zajączka jedzonko do schroniska.:shake:

Posted

dziewczyny
cały czas byłam poza netem
czy coś wiadomo jak z podróżą psa - nie mam czasu doczytac - dopirero wieczorem
saskia - w razie czego dzwoń
eskorcie psa oferuję nocleg (oczywiście z wyżywieniem)

czekam na decyzję i trzymam kciuki za akcję wydobywania ze schroniska
jak wytrzymacie jazdę ze 'śmierdziuszkiem' to może kąpiel dopiero u mnie ?

Posted

Dotothy - męża nie zmieniaj - lepiej zatrudnij sprzątaczkę
rebelia - narzeczonego nier odkurzaj ale postrasz, że zmienisz na nowszy model

;)

nooooo cooooo z pieskiem