Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moriaaa napisał(a):Tak więc czy jest ktoś kto pojedzie ze mną po psiaka? Wyjazd tak troszkę przed 15:p no ja moge tylko nie mam samochodu :( Quote
best13 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Maupa4, nie licz na to, że po godzinach tam ktoś siedzi. Podejrzewam nawet, że mogą się "urwać" wcześniej dziś do domu, bo to przecież przygotowania przedświąteczne! Powiadomcie schronisko, że odbierzecie go przed 16.00, i odbierzcie...prosze... Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moriaaa napisał(a):HHHHaaaaaaaaalooooooooooooo!!!! nie widać moich postów ja jade po psiaka tylko chcialabym kogoś zabrac bo nie wiem czy go poznam i sama nie dam rady go załadować :kciuki: :kciuki: no to wszytsko jasne :) Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moriaaa napisał(a):HHHHaaaaaaaaalooooooooooooo!!!! nie widać moich postów ja jade po psiaka tylko chcialabym kogoś zabrac bo nie wiem czy go poznam i sama nie dam rady go załadować pisze do ciebie na gg i pw ale nie odpowiadasz ja z toba pojade bo musze jeszcze dograc sprawe gardziolka !! Quote
Maupa4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dziewczyny - Aaliyah1981 i Moriaaa - dogadajcie się !!! PROSIMY !!!! Quote
Moriaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 chyba mi gadu padlo bo tez do ciebie pisze i nie odpowiadasz:roll: oki to super ze pojedziesz moze daj tel.to zadzwonie i sie konkretnie dogadamy Quote
joannal Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Kochani skontaktowała się ze mna przez gg osoba z Łodzi oferująca transport pieska ze schroniska do miejsca "kąpieliska", tylko musi byc pewność, że piesek może tam zostać. Tak,że mam prośbe do osoby, która oferowała miejsce w wannie:razz: o kontakt ze mna jakies namiary na siebie. W pracy dzis jestm do 14- i do tej pory mam net. wiec bardzo bym chciała, żeby do tej pory możnabyło coś ustalić. Moj nr 601 441 941 sama jestem z Wrocławia, wiec nie mam jak pomóc na miejscu. Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moriaaa napisał(a):chyba mi gadu padlo bo tez do ciebie pisze i nie odpowiadasz:roll: oki to super ze pojedziesz moze daj tel.to zadzwonie i sie konkretnie dogadamy ok bo ja pisze i nic ! podaje 511 493 440 Quote
Moriaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 oki mamy transport tylko pytanko czy psiak ma jechac od razu do mnie i czy przybędzie do mnie pomoc do kąpieli tego brudaska:lol: Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moriaaa napisał(a):oki mamy transport tylko pytanko czy psiak ma jechac od razu do mnie i czy przybędzie do mnie pomoc do kąpieli tego brudaska:lol: dzieczyny juz sie zgadalysmy wiec czekam tylko na telfon od Moriaaaa i jedziemy po niego a potem kapanko:) Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :Rose: :Rose: :Rose: jestescie przekochane. Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 masienka napisał(a)::modla: :modla: :bigcool: :loveu: Super! dziewczyny my wam tu damy zaraz zaciegniemy do wielkiego kapania:) pinie potrzebuje dane Irmy czyli nuer dowodu osobistego adresik wyslijcie mi na pw Quote
joannal Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Bozi, boziu, jak sie cieszę:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: to morze bidy, będzie jeszcze godnie sobie żyć :loveu: Quote
best13 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Jadę za godzinę ze swoją sunią na sterylkę...będę podwójnie trzymać kciuki. Za nią i za tego biedaka!!! Może zadzwońcie do schronu, że będziecie po psa...? Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 best13 napisał(a):Jadę za godzinę ze swoją sunią na sterylkę...będę podwójnie trzymać kciuki. Za nią i za tego biedaka!!! Może zadzwońcie do schronu, że będziecie po psa...? powodzenia:) tylko nie pamietam numeru jego jak zaczne im tlumaczyc ktory to to... Quote
best13 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Nie tłumacz, tylko powiedz, że będziecie, żeby nie było tak, że przyjadziecie, a nie będzie go miał kto wydać. Powiedz, że wskażecie, tylko niech kompetentna osoba do wydania bedzie!!! Quote
Maupa4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Gdzieś było napisane że został przypięty do budy. Szukałyśmy też na innym wątku - o schronisku w Łodzi - ale tam jako jedyny nie miał podanego numeru. Quote
best13 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Właśnie na tym wątku też szukałam. Wiecie, ja się po prostu boję, że to za piekne, aby mogło być prawdziwe...boję się! Ale musi się udać, prawda?! Quote
Maupa4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aaliyah1981 - sama napisałaś że został przypięty do budy ! Szukaj budy z przypiętym psem !! I pamiętaj że pani Hania go trochę doprowadziła do porządku !! POWODZENIA !!! Quote
Moriaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aaliyah1981 jeśli dasz rade to wytrzasnij jakieś stare ręczniki bo u mnie to z tym marnie i do zobaczyska. Boziu mam nadzieje że wszystko wypali. Psiesu trzymaj sie zaraz cie wyciągniemy:mdrmed: Quote
ekardas Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Wspaniala akcja dziewczyny trzymamy kciuki tu w Katowicach- prasa śląska Quote
Dorothy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 A my an Bawarii poprostu wpadlismy w szal sprztania zeby nie oszlaec przed kompem, ktory odmawia odswiezania co chwile wiadomosc, bo sie wciaz domagam :-) Trzymam za Was!!!!!!!! Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dorothy napisał(a):A my an Bawarii poprostu wpadlismy w szal sprztania zeby nie oszlaec przed kompem, ktory odmawia odswiezania co chwile wiadomosc, bo sie wciaz domagam :-) Trzymam za Was!!!!!!!! Też sprzątam [może mi ktoś doradzi jak odkurzyć narzeczonego? :evil_lol: ;)] i jednym okiem ze ścierką, a drugim na ekran :evil_lol: Quote
Recommended Posts