Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słowo, słowo

jak to zobaczyłam (a widok był taki gów....y) to sama swoim oczom nie wierzyłam więc patyczkiem dokonałam czynności sprawdzających i oświadczam, że to był on metalowy KAPSEL

dawno mnie psia kupa tak nie ucieszyła
(dawno, czyli juz tak ze 2 tygodnie - bo jak Jaskier po operacji wyciągania z jelit kociej myszki wydał z siebie kupę to wet powiedział, że to odpowiedni moment na picie szampana)

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :bigcool:

A pozniej sie dziwimy ze ludzie nas za nienormalnych uwazaja...jak kupa moze tyle radosci sprawic;)

a co mi tam...mi torebki na kupy wygladaja z kazdej kieszeni i torby, nie mowiac juz ze ze stoickim spokojem i usmiechem na twarzy sobie ogladam ostatnio Normalna kupe Gryska.
Co tam przechodnie:lol:

Irma powiedz Serwusiowi ze DZIELNY PIES :loveu:

Posted

akucha napisał(a):
Irmo, do wszystkich swoich osiągnięć możesz teraz z dumą dołączyć 2 gów...e sukcesy :mdrmed: I jaka to radość jest!!!!
Serwo dzielny chłopak :loveu:

dołączyłam gów..... sukcesy
w końcu i tak mam i zasr... i przesr...

Posted

Cóz,wiele osób potrafi ucieszyc się z tzw gównianego powodu...Dobry stolec (jaka kulturalna nazwa niekulturalnej wydaliny) potrafi poprawić humor...
Też sie ciesze i gratuluje Serwusiowi i Jego Rodzince udanego manewru jelitowego...:lol:

Posted

Przeczytałam trochę tych "gównianych" postów. Chodzimy z pieskami w grupkach po Cytadeli. w trakcie prawie każdej rozmowy słychać przerywnik: "poczekajcie mój pies robi kupę". Wszyscy stajemy i czekamy aż psiak się wypróżni. Za chwilkę pada stwierdzenie: no oki jest dobra.
To jest tak naturalne w środowisku psiarków, że chyba nie może być inaczej.
Dla innych fanów np. znaczków nie jest to nasze normalne zachowanie, ale dobra kupa świadczy o zdrowiu psa, a to przecież najważniejsze i taki prosty sposób na kontrolowanie stanu zdrowia psiaka.
Pozdrawiam wszystkich fanów psich kupek:multi: :multi: :multi:

Posted

Fakt- dobra kupa nie jest zla. Zla kupa potrafi Ci z...c pol zycia;) .

:evil_lol: Najlepsze jest jednak jak w swojej manii zaczyna sie straszyc ludzi niby z za naszej barykady tzn. wetow itp. :diabloti:
Parokrotnie juz sie na mnie patrzono podjerzliwie jak majac ''zdobyc'' kupe wracalam po chwileczce ze swierzutkim materialem do badan...Mowie tez o pozycji numer jeden czyli siusiu ;) .

NO CO?
praktyka czyni mistrza:evil_lol:
Wycieta raczka z domowego sitka z wymiennymi pojemniczkami. Normalnie pare sekund i juz. A inni cos pisza o jakis rekawach od kurtek, zestresowanych psach i tygodniach zdobywania bezcennego materialu badawczego :p

Irma i jak Serwusiowy brzuszek po tych kapusciano olejowych przygodach??

Posted

brzuszek Serwa zachowuje się przyzwoicie - jakby nie zauważył ani oleju parafinowego, ani kisielku z siemienia, ani nawet kapusty kiszonej że nie wspomnę o tym najmniej istotnym czyli o tym, że brzuszek olał sprawę kapsla i woreczka - czyli inaczej pisząc Serwo nie ma rozwolnienia

za to ma apetyt i pyskuje, że mu porcje za małe daję a w ogóle to go głodzę i wydzielam jedzonko
ciekawe czy protest głodowy ogłosi ?

Posted

Poproś tego psiaka żeby nie rozrabiał bo przez jego przygody nie przespałam 2 nocy.;)
A on jest ciągle pełen niespodzianek.
Podziwiam Was i pozdrawiam.

Posted

Własnie,co u Serwusia????????????I reszty podopiecznych??????
Może jakies zdjątka??????Kiedyśśśśś....Ciągle mi ich za mało.......
Pozdrowienia (serdeczne)

Posted

:lol: Irma- ty chyba nie wierzysz w strajk glodowy?

Uwielbiam patrzec na pyskujacego Serwusia. Od razu mam ochote podeslac jakies z pol tony suszonej mysliwskiej:razz: .
Tylko co by na to ten brzuszek powiedzial?

:diabloti: Grysiek ma swoja niesmiertelna karme ostatnio podawana jako przystawki, glowne danie, podwieczorki, male co nie co, slodkosci, nagrodki, odnajdywany prezent, przekaski itp. I nadal nie jest znudzony:p .
W sumie go podziwiam.

Posted

zdjęcia będą ale musicie poczekać
no i znowu gów....y temat - dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu Serwo zrobił kupę 'na stojąco'

Posted

no i znowu gów....y temat - dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu Serwo zrobił kupę 'na stojąco'

Po cichu strasznie kibicuje Serw'isowi;) a teraz nie zdzierżyłam ....straaasznie się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lol:

ps niewiarygodne jak to gó****y temat potrafi humor człowiekowi poprawić :evil_lol: