swan Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :smilecol: a kolejnym kapslom:angryy: MÓWIMY NIE!:mad: :evil_lol: Quote
irma Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 słowo, słowo jak to zobaczyłam (a widok był taki gów....y) to sama swoim oczom nie wierzyłam więc patyczkiem dokonałam czynności sprawdzających i oświadczam, że to był on metalowy KAPSEL dawno mnie psia kupa tak nie ucieszyła (dawno, czyli juz tak ze 2 tygodnie - bo jak Jaskier po operacji wyciągania z jelit kociej myszki wydał z siebie kupę to wet powiedział, że to odpowiedni moment na picie szampana) Quote
Katcherine Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :bigcool: A pozniej sie dziwimy ze ludzie nas za nienormalnych uwazaja...jak kupa moze tyle radosci sprawic;) a co mi tam...mi torebki na kupy wygladaja z kazdej kieszeni i torby, nie mowiac juz ze ze stoickim spokojem i usmiechem na twarzy sobie ogladam ostatnio Normalna kupe Gryska. Co tam przechodnie:lol: Irma powiedz Serwusiowi ze DZIELNY PIES :loveu: Quote
masienka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Katcherine napisał(a):a co mi tam...mi torebki na kupy wygladaja z kazdej kieszeni i torby A myslalam, ze tylko ja tak mam:lol: No i Serwus sobie swietnie poradzil:loveu: Quote
akucha Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Irmo, do wszystkich swoich osiągnięć możesz teraz z dumą dołączyć 2 gów...e sukcesy :mdrmed: I jaka to radość jest!!!! Serwo dzielny chłopak :loveu: Quote
kiwi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Brawo serwowy układ pokarmowy, brawo kapusta, siemie i olej parafinowy! dobra robota :lol: Quote
irma Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 akucha napisał(a):Irmo, do wszystkich swoich osiągnięć możesz teraz z dumą dołączyć 2 gów...e sukcesy :mdrmed: I jaka to radość jest!!!! Serwo dzielny chłopak :loveu: dołączyłam gów..... sukcesy w końcu i tak mam i zasr... i przesr... Quote
Evelin Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cóz,wiele osób potrafi ucieszyc się z tzw gównianego powodu...Dobry stolec (jaka kulturalna nazwa niekulturalnej wydaliny) potrafi poprawić humor... Też sie ciesze i gratuluje Serwusiowi i Jego Rodzince udanego manewru jelitowego...:lol: Quote
Silky Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Przeczytałam trochę tych "gównianych" postów. Chodzimy z pieskami w grupkach po Cytadeli. w trakcie prawie każdej rozmowy słychać przerywnik: "poczekajcie mój pies robi kupę". Wszyscy stajemy i czekamy aż psiak się wypróżni. Za chwilkę pada stwierdzenie: no oki jest dobra. To jest tak naturalne w środowisku psiarków, że chyba nie może być inaczej. Dla innych fanów np. znaczków nie jest to nasze normalne zachowanie, ale dobra kupa świadczy o zdrowiu psa, a to przecież najważniejsze i taki prosty sposób na kontrolowanie stanu zdrowia psiaka. Pozdrawiam wszystkich fanów psich kupek:multi: :multi: :multi: Quote
Katcherine Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Fakt- dobra kupa nie jest zla. Zla kupa potrafi Ci z...c pol zycia;) . :evil_lol: Najlepsze jest jednak jak w swojej manii zaczyna sie straszyc ludzi niby z za naszej barykady tzn. wetow itp. :diabloti: Parokrotnie juz sie na mnie patrzono podjerzliwie jak majac ''zdobyc'' kupe wracalam po chwileczce ze swierzutkim materialem do badan...Mowie tez o pozycji numer jeden czyli siusiu ;) . NO CO? praktyka czyni mistrza:evil_lol: Wycieta raczka z domowego sitka z wymiennymi pojemniczkami. Normalnie pare sekund i juz. A inni cos pisza o jakis rekawach od kurtek, zestresowanych psach i tygodniach zdobywania bezcennego materialu badawczego :p Irma i jak Serwusiowy brzuszek po tych kapusciano olejowych przygodach?? Quote
irma Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 brzuszek Serwa zachowuje się przyzwoicie - jakby nie zauważył ani oleju parafinowego, ani kisielku z siemienia, ani nawet kapusty kiszonej że nie wspomnę o tym najmniej istotnym czyli o tym, że brzuszek olał sprawę kapsla i woreczka - czyli inaczej pisząc Serwo nie ma rozwolnienia za to ma apetyt i pyskuje, że mu porcje za małe daję a w ogóle to go głodzę i wydzielam jedzonko ciekawe czy protest głodowy ogłosi ? Quote
Silky Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Poproś tego psiaka żeby nie rozrabiał bo przez jego przygody nie przespałam 2 nocy.;) A on jest ciągle pełen niespodzianek. Podziwiam Was i pozdrawiam. Quote
anula1959 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jak tam nasz słodziak znosi zabiegi rehabilitacyjne? Jak zdrówko? Quote
Evelin Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Własnie,co u Serwusia????????????I reszty podopiecznych?????? Może jakies zdjątka??????Kiedyśśśśś....Ciągle mi ich za mało....... Pozdrowienia (serdeczne) Quote
tomcug Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ja też uwielbiam patrzeć na te ufne oczęta i usmiechnięty pysiolek :lol:. Więc tak w wolnej chwili baaardzo prosimy, ale to bardzo :p Quote
Katcherine Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 :lol: Irma- ty chyba nie wierzysz w strajk glodowy? Uwielbiam patrzec na pyskujacego Serwusia. Od razu mam ochote podeslac jakies z pol tony suszonej mysliwskiej:razz: . Tylko co by na to ten brzuszek powiedzial? :diabloti: Grysiek ma swoja niesmiertelna karme ostatnio podawana jako przystawki, glowne danie, podwieczorki, male co nie co, slodkosci, nagrodki, odnajdywany prezent, przekaski itp. I nadal nie jest znudzony:p . W sumie go podziwiam. Quote
irma Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 zdjęcia będą ale musicie poczekać no i znowu gów....y temat - dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu Serwo zrobił kupę 'na stojąco' Quote
kaerjot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
avii Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 no i znowu gów....y temat - dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu Serwo zrobił kupę 'na stojąco' Po cichu strasznie kibicuje Serw'isowi;) a teraz nie zdzierżyłam ....straaasznie się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lol: ps niewiarygodne jak to gó****y temat potrafi humor człowiekowi poprawić :evil_lol: Quote
Evelin Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 :laola: :laola: :laola: Serwusiowi gratulujemy kupy na stojąco.... Jak ja lubie te Serwusiowe gówniane tematy.....Poproszę o jeszcze... Quote
anula1959 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Brawooooooooooooooooooo:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: . Czyli rehabilitacja i nowe medykamenta jednak skutkują!!! Quote
Katcherine Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :lol: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: suuuuuuper Quote
Silky Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Irma - gdzie te fotki ???? Prosimy bardzo i czekamy. Quote
brazowa1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 serwo,brawo! Oby to byl zwiastun WIELKIEJ POPRAWY Quote
Recommended Posts