Kasie Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 A cóz ten pech tak po tym Serwo chodzi i ogólnie po Was Haniu? Haniu, zaczaruj ten Nowy Rok ;) A jeśli to moze Cie pocieszyc a raczej pomóc bo to nic do pocieszenia nie ma, to u nas też cieżko. A Aszotem coraz gorzej, Linkiemu znowu się rana otworzyła. A jak już bedziesz czarować, to zaczaruj i mój rok, proszę. Quote
zasadzkas Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ojejku, Serwusiu. Zdrówka Ci życzę pod choinkę, przynajmniej z uszkami, a jeszcze lepiej full service. Miłość już masz, nic więcej nie potrzeba. Ściskam Was mocno. Marlena Quote
irma Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 całe nasze stado czyli Serwo, Irma, Jaskier, Bajka, Lotnik, Piegus, Teoś, Rufus, Saba Sasza-Masza i my, trójka ludzi składa całej dogomanii życzenia świąteczne żeby wszystkie zwierzaki miały swój dom a w nim swoich ludzi, pełne miseczki, ciepłe posłania żeby ludzie byli dobrzy a jak ludzie będa dobrzy to nie będzie bezdomnych zwierząt, katowanych zwierząt, głodnych zwierząt więc niech rok 2007 bedzie rokiem, w którym królowac będzie jakże prosta i jakże cudowna DOBROĆ Quote
kiwi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Irmo, i odemnie najlepsze zyczenia dla Was, i dla Ciebie szczegolne, zeby Twoje stadko dało ci czasem odpocząc, było zdrowe i grzeczne choc przez tych kilka dni Swiąt Quote
Patia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Całe nasze stado czyli Fafik Maks Dudek Izi Bąbel Rudolfik Spinka Mietek Papużon Papużona i my trójka ludzi życzymy sobie żeby świat był pełen ludz takich jak Ty A Tobie i całej Twojej rodzinie Śniegu po nerki (to chyba się nie spełni) Wesołej pasterki Prezentów moc Dobrych snów co noc Szczęśliwego losu Gwiazdki z kosmosu I udanego wskoku Do 2007 roku ! Quote
oktawia6 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 i ja składam Hani i jej całej gromadce udanych świąt i by Serwuś nie chorował już na nic-do zyczeń dołącza się moja ekipa: Gryfik, Dandi i Sikorka:eviltong: Quote
Jagienka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='oktawia6']i ja składam Hani i jej całej gromadce udanych świąt i by Serwuś nie chorował już na nic-do zyczeń dołącza się moja ekipa: Gryfik, Dandi i Sikorka:eviltong: oktawia6 ja zawsze byłam pewna, że Ty masz w avatarze boksia :crazyeye: ale się zdziwiłam...:-o A Irmie i całej farajnie wyciszenia i spokoju życzę i pogody ducha :iloveyou: Quote
Wiedźma Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Irmo, miliony serdeczności świąteczno-noworocznych. Jaskier, zdrowiej biegusiem! Pozostali - zakaz chorowania! Ja i Łatka Quote
irma Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 szczęśłiwego nowego roku od Jaskierka pożeracza kocich zabawek wierzę, że Wasze Święta były spokojne, leniwe i smakowite jak z bajki i w doborowym towarzystwie i z domyślnym Mikołajem. Wierzę, że północ w Wigilię pełna była pogadanek i wszyscy dobrze się rozumieli bez względu na to, kto jakim mówił głosem... (i życzę Wam, żeby tak zostało juz na reszte roku). Zaś w Nowym Roku, od całego mojego stada życzę Wam: sukcesów na każdym polu, zdrowych duchów w zdrowych ciałach, gładkiej sierści czy co tam kto ma, gór pieniędzy (żeby końca nie było widać), wiatru w żaglach i w ogonach, opieki muz, przychylności bogów, spełnienia wszystkich marzeń, pełnych brzuszków, ciepłego kąta, miękkiego łóżeczka czy też posłanka, zawsze zielonego światła, wielu gór do zdobycia, wiele radości z wielu różnych powodów, co dzień powodu do wstania z łóżka z chęcią by żyć, uśmiechów od losu, kilku ciekawych przygód, kluczy zawsze na miejscu, poznawania nowych miejsc i obszarów wewnątrz i na zewnątrz siebie, niezwykłych podniet emocjonalnych i intelektualnych, przynajmniej kilku ciekawych lektur (nie tylko o psach), radości z bycia razem (w parach oraz dowolnych konfiguracjach liczbowych psio-psich, kocio-kocich, ludzko-ludzkich oraz wersji mieszanej), samych słusznych decyzji, pewności siebie, mnóstwa czasu na leniuchowanie, satysfakcji z bycia sobą bez względu na liczbe posiadanych nóg, przyjemności z pracy, dobra wszelakiego pod każdą postacią, a nade wszystko mnóstwa, mnóstwa miłości, żeby łatwo Wam było dawać ją zgodnie z naukami tego, którego urodziny właśnie świętowaliśmy , każdemu człowiekowi i zwierzakowi (bracia ateiści, olać niewiarę - liczy sie idea słuszna)- to dzięki niej, dzięki miłości cała reszta ma sens i rację bytu. Quote
tomcug Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja też czytam już któryś raz z kolei. Pięknie dziekujemy Irmo :p. Quote
Tigraa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 irma dziekujemy. Pieknie to napisalas.Tobie zyczymy tego samego. Quote
brazowa1 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Njapiekniejsze to "'gładkiej siersci" na pewno od mojego faworyta Lotnika! :loveu: Quote
ewatr Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Irmo czytam te życzenia już któryś raz i za każdym razem znajduje coś innego co mi sie podoba i dobrze by było zeby sie nam spełniło .............pięknie napisane :loveu: Quote
irma Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 skoro Wam się życzenia spodobały to jeszcze ich trochę doskładam gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi. nieoczekiwanego telefonu od starej przyjaciółki. dnia małych spraw, które Cię ucieszą... najszybszej kolejki w sklepie. ulubionej piosenki w radiu. Twoich kluczy dokładnie tam, gdzie ich szukasz. szczęścia w każdej sferze życia, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego, miłego życia, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, wygodnych butów, cudownych wakacji, pociechy z wnuków, punktualnych pociągów, świętego spokoju, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, Quote
irma Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, osiągnięcia wyznaczonych celów, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, smacznego jajka, Quote
irma Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 uroku osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, nie wieszającego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, suto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, Quote
irma Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kreatywności, podróży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, sprawnych hamulców, miękkiego lądowania, dużo nadzienia w pączku, Quote
irma Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 strumieni szampana, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, różowych okularów, ruchu w interesie, stabilnej waluty, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny i na koniec anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń Quote
ewatr Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 o rany Irmo ..........dużo tych życzeń na ten nowy rok :evil_lol: Quote
tomcug Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Oj, Irmo, muszę Ci się przyznać, że skopiowałam Twoje życzenia i mam zamiar bezczelnie je wykorzystywać przy różnych okazjach (przynajmniej fragmenty ;)), tylko co z prawami autorskimi ?:cool3: Nie obrazisz się czasem, bo jeśli sobie tego nie życzysz to uszanuję Twoją wolę :p. Co oczywiście nie oznacza, że nie bedę ich sobie czytać do woli, bo będęęęęęę :loveu: Quote
zasadzkas Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jesoo, świetne :klacz: p.s. Irmo, czy Twoje koty są wychodzące na zewnątrz? co myślisz o takim domku? Quote
shirrrapeira Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Irmo bardzo dziekuje za zyczenia, zycze Ci tego samego i przede wszystkim zdrowia dla psiakow. Quote
irma Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 tomcug napisał(a):Oj, Irmo, muszę Ci się przyznać, że skopiowałam Twoje życzenia i mam zamiar bezczelnie je wykorzystywać przy różnych okazjach (przynajmniej fragmenty ;)), tylko co z prawami autorskimi ?:cool3: Nie obrazisz się czasem, bo jeśli sobie tego nie życzysz to uszanuję Twoją wolę :p. Co oczywiście nie oznacza, że nie bedę ich sobie czytać do woli, bo będęęęęęę :loveu: kopiuj kopiuj ja też miałam wzorzec - moja córka mi przesłała te życzenia kilka lat temu a teraz corocznie je sobie modyfikuję i coś tam od siebie dodam, odejmę ... Marlenka moje koty wychodzą do ogrodu, ale u mnie do ulicy jest ok 500 m Rufus włóćzy się niestety poza naszym ogrodem a obie kotki tylko w obrębie ogrodu nie wiem czy ten domek wychodzący to w blokach czy tom z ogrodem jeżeli w blokach to raczej NIE Quote
zasadzkas Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 W domu z ogródkiem, w pięknej, podwarszawskiej miejscowości i to dwa kocurki, a rodzeństwo razem to marzenie. Nawidziałam się różnych ostrzeżeń na kocim forum i tak się teraz zastanawiam. Mnie się też wydawało, że dom z możliwością wyjścia na ogródek jest dobry. Tak naprawdę, zwierzęciu, nawet psu, zawsze może coś się zdarzyć, prawda? Nie jesteśmy Bogami, które uchronią je od wszystkiego. Quote
Recommended Posts