akucha Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Anioł trafił na swego Anioła... Jak Ty o swoich zwierzakach Irmo piszesz, przejmująco i tak "do serca". Podziwiam Cię za to, że tak pięknie żyjesz!!! Z całego serca podziwiam!!! Serwo nie poddawaj się, masz dla kogo walczyć, zdrowiej piesku... Quote
Camara Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Haniu... spotkałam w życiu wielu dobrych ludzi, ale Ty nie masz konkurencji. Jesteś obsolutnie wyjątkowa. Dobrze, że jesteś... Quote
da-NUTKA Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Irmo, piszesz, że wet stwierdził, że to zmiany neurologiczne i nie da się nic zrobić. Czy mogłabyś skontaktować się z fundacją Emir - Krystyna zna bardzo dobrych lekarzy - może mogłaby pomóc. Wiem, wiem, to pewnie bedą bardzo duże koszty.... Ale, Bóg dał psy, da i na psy ;) A na pewno dogomaniacy :roll: Acha, i jeszcze rehabilitacja. Nie wiem, czy u Was jest coś takiego, ale pewnie tak. Zastanów się nad tym, proszę. Ucałowania i buziaki dla Ciebie i całej ferajny. Danka Quote
irma Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Danka - może Krystyna zna dobrych lekarzy ale serwo nie nadaje się do podróży a z rehabilitacją, tzn z masażami spróbuję znaleźć kogoś, kto by przyjeżdzał do nas i oprócz tego że psa masował to może mnie nauczy jak mu masowac te nóżki właśnie położyłam Serwusia spać, wymiziałam na dobranoc i wykochałam opowiedziałam bajeczkę Quote
da-NUTKA Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 To pewnie Serwuś teraz smacznie śpi ;) Irmo, rehabilitacja daje bardzo dużo - moja Nutka tez ma zmiany neurologiczne, jeździłam z nią na masaże i naświetlania do Katowic i to napradę pomogło. Constancja - napisz do niej, ona tez rehabilitowała swoją sunię po wypadku - naświetlała ją w domu jakąś lampą. Trzymam kciuki za psiaka. Danka Quote
Tiger Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Irmo..... Nawet nie wiem co napisać , bo brak słów dla tego wszystkiego co robisz dla zwierząt..... Nie da się tego wyrazić słowami.....Jak wielki szacunek i podziw mam dla Ciebie... Quote
Wiedźma Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Jak Serwusiątko znosi zmiany pogody? Głaski nieustająco i namolnie:) Quote
irma Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Serwo przechodzi kurację, którą zaordynowała mu bunia dostaje zastrzyki dożylne - bonharen, witaminy i zastrzyki nivalinu, które robię mu osobiście (a ile mnie to zdrowia kosztuje - on taki biedny, chudziutki, ze nie ma w co kłuć) do tego ćwiczenia - robię mu gdy leży na plecach rowerek no i zmuszam do stania efekt jest - staje a właściwie kuca na tylnich łapach jeszcze nie chodzi ale udaje mu się trochę postac no i kupki ładnie robi na kucająco nabrał wigoru i znowu chodzi ze mną na spacerki po ogrodzie - lubi gdy jesteśmy tylko we dwoje więc chodzimy we dwoje dzisiaj warczał na Karolka - wyraźnie nie spodobało mu się powiększenie stada bardzo bym chciała, żeby znowu chodził ... Quote
ewatr Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 irma napisał(a): bardzo bym chciała, żeby znowu chodził ... oby się spełniło Twoje życzenie :kciuki: Quote
Wiedźma Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Amen! Jeśli Ty go nie postawisz na łapki (dosłownie), to znaczy, że to nie w ludzkiej mocy, ale mam dziwne przeczucie, że Ci się uda - czego Tobie i Serwusiowi życzę :) Głaseczki dla pieseczki, a właściwie dla wszystkich pieseczków i inych Twoich żywiołków. Quote
anielica Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Trzymam kciuki jak najmocniejsze za Serwa zdrowie! Quote
Aaliyah1981 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 irma napisał(a):Danka - może Krystyna zna dobrych lekarzy ale serwo nie nadaje się do podróży a z rehabilitacją, tzn z masażami spróbuję znaleźć kogoś, kto by przyjeżdzał do nas i oprócz tego że psa masował to może mnie nauczy jak mu masowac te nóżki właśnie położyłam Serwusia spać, wymiziałam na dobranoc i wykochałam opowiedziałam bajeczkę irmo bardzo wazne rozmaiwalam o was z pania ktora przygarnela nasza Chaberke moze ci doradzic z masazami jesi bedzie potrzebny namiar podam!pani jest z gdanska..jej pies byl sparalizowany dzieki masazom paraliz ustapil u nas w lodzi jest dziewczyna niewidoma kora masuje psy (masowala Lońka Magdy ) Quote
Wiedźma Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Z niepokojem - bo dawno nie było wiadomości o Serwusiu - zapytam, co u naszego patyczaka :) Jak reaguje na odzyskanego Teosia? Quote
irma Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Serwo zachowuje pogodę ducha choć z nóżkami jeszcze nie jest dobrze Quote
Zosia4 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Jaki on jest piękny. Jak mu ślicznie sierść odrosla. No cudo nie pies. To jest niewiarygodne co z nim zrobilaś. Ale Was zasypalo :crazyeye: . Quote
Aaliyah1981 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hani udalo Ci sie skontakotwac z ta pania do ktrej ci podalam numer w sprawie tych masazy???? Quote
Lulka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a co to za bajkowa kraina? Wygląda jak na Alasce :evil_lol: Serwuś ma piękną sierc :loveu: Quote
irma Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 bajkowa kraina ? to mój ogród w dniu 2 listopada 2006 roku Quote
kiwi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 irmo ale was zasypało :) wyglada jak na podhalu :) nadal nieustajace kciuki za serwa trzymam :thumbs: Quote
masienka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ojejciu! ileeee sniegu... trzymajcie sie cieplutko :) Quote
ewatr Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Serwus podhalan :crazyeye: czemu nie ;) Quote
anula1959 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 irma napisał(a):Serwo zachowuje pogodę ducha choć z nóżkami jeszcze nie jest dobrze Cały czas z radością ale i ostanio z niepokojem czytam wątek Serwa , dodałam go sobie nawet do "ulubionych" , ale nie piszę tylko czytam . Pozwoliłam sobie jednak teraz na nieśmiałe pytanie :czy już jest chociaż odrobinkę lepiej ? Wiem Irmo, że robisz wszystko co w ludzkiej mocy , żeby Serwulo poczuł się lepiej , ta sytuacja musi być bardzo trudna dla wszystkich........ Biedny Serwulo, tak ciągnie te nózie za sobą.......... Quote
irma Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 czy jest lepiej? tak naprawdę to nie wiem Serwo cały czas jest pogodny i sam nie przymuszany 'chodzi' ze mna na spacery niestety wlecze nóżki za sobą ale próbuje stać na nogach i nawet mu się czasem udaje stać przez kilka sekund - na takich troszkę ugiętych i drżących nogach, ale jednak stoi jak nie ma rozwolnienia to nie jest źle a jak ma rozwolnienie no to cóż - myjemy chłopaka a on nam w tym usiłuje pomagać nie jest źle ale też nie mogę napisac, że jest rewelacyjnie tren jest jednak dodatni a to daje nadzieję no i ważne, że on się nie poddaje i chce żyć, chodzić i bawić się naprawdę Serwo uwielbia zabawy że nie wspomnę o głaskaniu, drapaniu i szczotkowaniu Quote
anula1959 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Cieszę się z jego hartu ducha i woli życia. On to wie i czuje jaką troskliwą opieką go otaczasz i darzysz miłością dlatego tak kurczowo trzyma się życia . I DOBRZE . TAK TRZYMAJ SERWULU. A my trzymamy kciuki za ciebie! Quote
Recommended Posts