Iv Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Jak Serwo pieknie "matkuje" :loveu: temu slicznemu malenstwu:lol: Quote
irma Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Iv napisał(a):Jak Serwo pieknie "matkuje" :loveu: temu slicznemu malenstwu:lol: Serwo wyraźnie czuje się zobowiązany zadbać o małego - wylizał go a potem leżał obok i pilnował Quote
da-NUTKA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Irmo, stara jestem, a łzy mi się zakręciły :placz: - najpierw ze smutku - Boże, jaki on był nieszczęśliwy w schronisku, a później z radości. Irmo, pewnie nie raz już to pisałam - JESTEŚ WIELKA. PS. Już wiem, co za Teoś spał w donicy :eviltong: Danka Quote
avii Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 co Wy cioteczki na taka przemianę Irmo, nie piszę ale systematycznie podczytuję ... Serwo tak mocno utkwił mi w serduchu ...Tak jak pisałam chyba wczesniej >>> wróciłaś go do świata żywych i dałas mu nowe !!!!! jakże piekne życie :modla: :modla: :Rose: :Rose: :Rose: I teraz patrząc na to dawne ( ciarki mnie przechodzą brrrr ) a to aktualne i na dodatek jeszcze ten ...maluszek -okruszek :loveu: :loveu: i Serwo ..... brak słów by wyrazić co człowiek czuje :oops: NO JEDNYM SŁOWEM ...RAJ :multi: :loveu: :loveu: ps z tego wszystkiego nie zauważyłam że Serwo juz nie ...łysy:lol: tylko na ..jeżyka:evil_lol: Quote
avii Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 I jeszcze to , ....z łapką :loveu: :loveu: takie dwa cuda :loveu: spotkały się na swojej drodze .... Quote
irma Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 avii - jak Ty cudnie te zdjęcia zestawiłaś nauczysz mnie korespondencyjnie ? :modla: :modla: :modla: Quote
Wiedźma Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Alaa napisał(a):Irmo :loveu: Sie poplakalam A nie mówiłam, że potrzebne chusteczki w ilościach przemysłowych? Quote
ewatr Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 chciałam się dołączyć do ................ no ..............!!!!! nawet nie wiem jak to nazwać żeby nie zabrzmiało trywialnie chyba chodzi mi o gratulacje za odwage , zdecydowanie , własne zdanie mimo wszystko !!!! bo myslę że wziązć takiego Serwa ze schronu : a wrócić go życiu takim : po kąpieli – nagrody [SIZE=4] to trzeba mieć "serce na dłoni " i wielką duszę :lilangel: Quote
Zosia4 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Irma - tego Twojego Serwa to cała Polska powinna zobaczyć. To jest największa przemiana jaką kiedykolwiek świat widział. To on i jego historia powinna być w MP. A poza tym Ty tak pięknie piszesz. Zgłoś go do MP na kolejnego bohatera schroniskowej adopcji. To dopiero będzie sensacja. Wszyscy powinni o tym przeczytać i go zobaczyć. Koniecznie. Ja miałam opory, bo nie chciałam szukać taniej sensacji, a pozatym ani wiek Liska ani jego staż schroniskowy nie jest moją zasługą - a to właśnie najbardziej wszystkich zadziwia. Ale jeśli dzięki naszym psom pomożemy innym nieszczęśnikom, to warto się zdecydować. Quote
bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='ewatr'] bo myslę że wziązć takiego Serwa ze schronu : a wrócić go życiu takim : [SIZE=4] to trzeba mieć "serce na dłoni " i wielką duszę :lilangel: takim przemianom mówimy [SIZE=5]TAK!!!!!!!3xTAK:evil_lol: :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Tundra Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Zosia ma racje. Do tak sponiewieranych istot trzeba tak wyjatkowych ludzi jak Ty i wszyscy, ktorzy Ci pomagali. Ale takie historie przekomuja innych, ze warto- to jest najlepsza "reklama" dla schroniskowych wytesknionych mordek. Ja bym to dala nawet do telewizji -gdybym mogla!!! Quote
irma Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Tundra napisał(a):Zosia ma racje. Do tak sponiewieranych istot trzeba tak wyjatkowych ludzi jak Ty i wszyscy, ktorzy Ci pomagali. Ale takie historie przekomuja innych, ze warto- to jest najlepsza "reklama" dla schroniskowych wytesknionych mordek. Ja bym to dala nawet do telewizji -gdybym mogla!!! tylko nie TV błagam, tylko nie TV Quote
AgaG Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Irmo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jaki on zadowolony!!!!!! Quote
ewatr Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Zosia4 napisał(a):Irma - tego Twojego Serwa to cała Polska powinna zobaczyć. To jest największa przemiana jaką kiedykolwiek świat widział. To on i jego historia powinna być w MP. A poza tym Ty tak pięknie piszesz. Zgłoś go do MP na kolejnego bohatera schroniskowej adopcji. To dopiero będzie sensacja. Wszyscy powinni o tym przeczytać i go zobaczyć. Koniecznie. Ja miałam opory, bo nie chciałam szukać taniej sensacji, a pozatym ani wiek Liska ani jego staż schroniskowy nie jest moją zasługą - a to właśnie najbardziej wszystkich zadziwia. Ale jeśli dzięki naszym psom pomożemy innym nieszczęśnikom, to warto się zdecydować. 100 razy tak !!! :lol: bo piszesz pięknie a historia Serwa to jest mistrzostwo świata / bo jak nie to będzie w telewizji :evil_lol::loveu::evil_lol: / Quote
irma Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ewatr napisał(a):100 razy tak !!! :lol: bo piszesz pięknie a historia Serwa to jest mistrzostwo świata / bo jak nie to będzie w telewizji :evil_lol::loveu::evil_lol: / hmmmmmmmmmmmmmmm to się chyba 'szantaż' nazywa .... Quote
Kar0la Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Z Serwusia zrobił się śliczny tatuś :loveu: Irmo :Rose::Rose::Rose: Quote
ewatr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 irma napisał(a):hmmmmmmmmmmmmmmm to się chyba 'szantaż' nazywa .... " jak to zwał tak to zwał :evil_lol: " a chłopaka trzeba szerszej publiczności pokazać i trochę się też pochwalić swoim osiągnięciem ;) może choć jedna osoba się zapatrzy i podejmie podobne wyzwanie , dla samego tego będzie warto !!!!!!!! :lol::loveu: :lol: Quote
Recommended Posts