Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iv napisał(a):
Jak Serwo pieknie "matkuje" :loveu: temu slicznemu malenstwu:lol:

Serwo wyraźnie czuje się zobowiązany zadbać o małego - wylizał go a potem leżał obok i pilnował

Posted

Irmo, stara jestem, a łzy mi się zakręciły :placz: - najpierw ze smutku - Boże, jaki on był nieszczęśliwy w schronisku, a później z radości.
Irmo, pewnie nie raz już to pisałam - JESTEŚ WIELKA.

PS. Już wiem, co za Teoś spał w donicy :eviltong:

Danka

Posted

co Wy cioteczki na taka przemianę

Irmo, nie piszę ale systematycznie podczytuję ... Serwo tak mocno utkwił mi w serduchu ...Tak jak pisałam chyba wczesniej >>> wróciłaś go do świata żywych i dałas mu nowe !!!!! jakże piekne życie :modla: :modla: :Rose: :Rose: :Rose:

I teraz patrząc na to dawne ( ciarki mnie przechodzą brrrr ) a to aktualne i na dodatek jeszcze ten ...maluszek -okruszek :loveu: :loveu: i Serwo .....
brak słów by wyrazić co człowiek czuje :oops:

NO JEDNYM SŁOWEM ...RAJ :multi: :loveu: :loveu:

ps z tego wszystkiego nie zauważyłam że Serwo juz nie ...łysy:lol: tylko na ..jeżyka:evil_lol:

Posted

chciałam się dołączyć do ................ no ..............!!!!!

nawet nie wiem jak to nazwać żeby nie zabrzmiało trywialnie

chyba chodzi mi o gratulacje za odwage , zdecydowanie , własne zdanie mimo wszystko !!!!

bo myslę że wziązć takiego Serwa ze schronu :

a wrócić go życiu takim :

po kąpieli – nagrody

[SIZE=4] to trzeba mieć "serce na dłoni " i wielką duszę :lilangel:

Posted

Irma - tego Twojego Serwa to cała Polska powinna zobaczyć. To jest największa przemiana jaką kiedykolwiek świat widział. To on i jego historia powinna być w MP. A poza tym Ty tak pięknie piszesz. Zgłoś go do MP na kolejnego bohatera schroniskowej adopcji. To dopiero będzie sensacja. Wszyscy powinni o tym przeczytać i go zobaczyć. Koniecznie.
Ja miałam opory, bo nie chciałam szukać taniej sensacji, a pozatym ani wiek Liska ani jego staż schroniskowy nie jest moją zasługą - a to właśnie najbardziej wszystkich zadziwia. Ale jeśli dzięki naszym psom pomożemy innym nieszczęśnikom, to warto się zdecydować.

Posted

[quote name='ewatr']
bo myslę że wziązć takiego Serwa ze schronu :

a wrócić go życiu takim :

[SIZE=4] to trzeba mieć "serce na dłoni " i wielką duszę :lilangel:

takim przemianom mówimy [SIZE=5]TAK!!!!!!!3xTAK:evil_lol:

:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Posted

Zosia ma racje. Do tak sponiewieranych istot trzeba tak wyjatkowych ludzi jak Ty i wszyscy, ktorzy Ci pomagali.
Ale takie historie przekomuja innych, ze warto- to jest najlepsza "reklama" dla schroniskowych wytesknionych mordek.
Ja bym to dala nawet do telewizji -gdybym mogla!!!

Posted

Tundra napisał(a):
Zosia ma racje. Do tak sponiewieranych istot trzeba tak wyjatkowych ludzi jak Ty i wszyscy, ktorzy Ci pomagali.
Ale takie historie przekomuja innych, ze warto- to jest najlepsza "reklama" dla schroniskowych wytesknionych mordek.
Ja bym to dala nawet do telewizji -gdybym mogla!!!

tylko nie TV błagam, tylko nie TV

Posted

Irmo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jaki on zadowolony!!!!!!

Posted

Zosia4 napisał(a):
Irma - tego Twojego Serwa to cała Polska powinna zobaczyć. To jest największa przemiana jaką kiedykolwiek świat widział.
To on i jego historia powinna być w MP. A poza tym Ty tak pięknie piszesz. Zgłoś go do MP na kolejnego bohatera schroniskowej adopcji. To dopiero będzie sensacja. Wszyscy powinni o tym przeczytać i go zobaczyć. Koniecznie.
Ja miałam opory, bo nie chciałam szukać taniej sensacji, a pozatym ani wiek Liska ani jego staż schroniskowy nie jest moją zasługą - a to właśnie najbardziej wszystkich zadziwia. Ale jeśli dzięki naszym psom pomożemy innym nieszczęśnikom, to warto się zdecydować.

100 razy tak !!! :lol:

bo piszesz pięknie a historia Serwa to jest mistrzostwo świata

/ bo jak nie to będzie w telewizji :evil_lol::loveu::evil_lol: /

Posted

ewatr napisał(a):
100 razy tak !!! :lol:

bo piszesz pięknie a historia Serwa to jest mistrzostwo świata

/ bo jak nie to będzie w telewizji :evil_lol::loveu::evil_lol: /

hmmmmmmmmmmmmmmm
to się chyba 'szantaż' nazywa ....

Posted

irma napisał(a):
hmmmmmmmmmmmmmmm
to się chyba 'szantaż' nazywa ....

" jak to zwał tak to zwał :evil_lol: "

a chłopaka trzeba szerszej publiczności pokazać i trochę się też pochwalić swoim osiągnięciem ;) może choć jedna osoba się zapatrzy i podejmie podobne wyzwanie , dla samego tego będzie warto !!!!!!!! :lol::loveu: :lol: