Elso Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Huuuura!!!!! Irma z nadmorskimi krecikami przyjeżdża dk Krakowa! Quote
Kasie Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Tylko czy przywiezie 2 wedle tradycji czy wiecej? I jak długo zajmie jej przygotowanie ich do podrózy? Elso, a co z nimi zrobimy? Na Błonia czy do mnie do ogródka czy do Ciebie? Można jeszcze do Camary, ona ma remont w ogrodzie wiec nowych kopczyków pewno przez jakiś czas nie zauwazy :evil_lol: Quote
Elso Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Hmmm, Hmmmm Myslę Kasie że na początku najlepszy byłby dom zastepczy:evil_lol:, może masz jakiś "przyjacioł" , poźniej zobaczymy..., trzeba im znaleźć wspaniały dom oczywiscie z ogrodem, najlepiej na obrzeżach Krakowa coby gleba była nie skazona. Wezme pod uwagę kandydaturę Camarci....tylko kiedy jej nie ma w domu?:lol: Quote
kiwi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 A u mnie krecikow nie ma :cool3: mam jamnika, wszystkie krety ryja u sasiadow, ze az strach, kopczyk na kopczyku a u nas ani jednego :crazyeye: chyba ze to dlatego ze mamy oczko wodne z wciaz_szumiącą_pompką :stupid: moge wiec wziac kreciki,ale napenwo nie upilnuje i spuszcze ze smyczy zaraz po przyjezdzie :evil_lol: Quote
irma Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 a nocleg dla opiekunki krecików tuchomskich będzie ? Quote
Elso Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Kiwi:crazyeye: coś ty samobójcą jesteś.....czy życie ci w domu nie miłe....ale nie martw się jak rodzice cię wywalą to znajdziemy ci domek z ogrodem ale oczywiście już bez krecików:evil_lol: Quote
Kasie Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 A jasne że bedzie nocleg. Co prawda mam psa panoszącego sie od wczoraj po łóżku :diabloti: ale dodomaniakom to chyba nie przeszkadza? :evil_lol: Quote
kiwi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no a kreciki do mnie i tak uciekna na widok DEMONA :diabloti::diabloti: Quote
Elso Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no nie wiem:shake: te kreciki Irmy są przecież szkolone...myslisz, że jak dały sobie rade z piątką ( Lotnik, Irma, Serwo, Jaskier, Bajka) to z jednym nie dadzą!!ha ha Quote
irma Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 hej hej cioteczki zobaczcie jak pięknie sierścią porosłem Quote
irma Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 dzisiaj pilnowałem w ogrodzie układania kostki brukowej i ... śpiewałem Quote
nikozja19 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 sliczny piekny boski!!!!!!!!! :D:D cudownie ahmmm:D :lol: Quote
Igusia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :-o Cóż za zarost!!!:multi: :multi: :multi: Kradziej kostki brukowej? Quote
irma Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no i jak już się napilnowałem to troszeczkę musiałem odpocząć Quote
irma Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no i troszeczke pobawiłem się (chociaż hania cały czas mnie przekonywała, żebym kamieni nie nosił i że nie należy kamieni gryźć - ale hania nie jest psem więc co ona może wiedzieć o noszeniu i gryzieniu kamieni) Quote
Igusia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Doprawdy, wierzcie ludzie, ciężkie jest życie psa, pilnować, spiewać, tarzać się... :eviltong: :eviltong: Quote
Igusia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Aha, no i jeszcze noszenie tych kamieni, podgryzanie ich, ciężka sprawa... Pracujący Serwo! Quote
irma Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 pilnowałem układania kostki i mojego skarbu - kamyczka Quote
kiwi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 hahaha wyglada jak z gigantycznym chrupkiem dla psow :lol::lol: Quote
zombie Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Wiecie , patrze na tego psa i wciąż nie moge uwierzyć, że tak niewiele potrzeba ,żeby chciało się psu znów bawić, skakac, tarzać się i nawet... spiewać. I pomyślec, że niektórych nawet na to nie stać, a pies jest takim wspaniały , gdy suszy swoje zabki w radości jak Serwo. Pozdr. wszystkich Quote
da-NUTKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Haniu, :klacz: :Rose: :Rose: :buzi: Coś pięknego, po prostu . Żeby jeszcze zdrowy był i troszeczkę przytył. Danka Quote
oktawia6 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ale ma ubaw :turn-l:z tym kamieniem :roflt: i tu wyraźnie widać jak obwieszcza wszystkim "on jest mój i tylko mój i nie dam nikomu:diabloti: !!! i faktycznie widać jak zarósł tym zamszykiem-sesja zdjęciowa fantastyczna:multi: Irmo on faktycznie jest chudziutki-a wet nie mówił czy nie skierować go na badanie kału na pasożyty? na pewno jakaś przyczyna jest:roll: Quote
irma Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 mówił mówił wet podejrzewa lamblie więc badania oczywiście zrobimy, decyzja zapadła wczoraj tylko muszę świeżutką kupkę wyłapać Quote
Kasie Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Wchodzić na wątek Serwo to jak na metamorfozy: niby o jednym psie a za każdym razem inny ;) Były golone w tym samym czasie z Aszotem a Serwo ma dłuższą sierść... Aszot ma nadal gołe placki. Może go Basir depilował a nie golił? Tutaj tego nie słychac ale chyba Haniu na jakiś czas odechce Ci sie opery jak Ci Serwo tak ładnie śpiewa? A że kamyczka pilnował... Fajny kamyczek. Mi sie też spodobał. Chyba mogę Serwo zrozumiec. Co Wy ciotki wiecie o kolekcjonerach kamieni... Quote
Recommended Posts