Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko czy przywiezie 2 wedle tradycji czy wiecej?
I jak długo zajmie jej przygotowanie ich do podrózy?

Elso, a co z nimi zrobimy? Na Błonia czy do mnie do ogródka czy do Ciebie? Można jeszcze do Camary, ona ma remont w ogrodzie wiec nowych kopczyków pewno przez jakiś czas nie zauwazy :evil_lol:

Posted

Hmmm, Hmmmm Myslę Kasie że na początku najlepszy byłby dom zastepczy:evil_lol:, może masz jakiś "przyjacioł" , poźniej zobaczymy..., trzeba im znaleźć wspaniały dom oczywiscie z ogrodem, najlepiej na obrzeżach Krakowa coby gleba była nie skazona.

Wezme pod uwagę kandydaturę Camarci....tylko kiedy jej nie ma w domu?:lol:

Posted

A u mnie krecikow nie ma :cool3:
mam jamnika, wszystkie krety ryja u sasiadow, ze az strach, kopczyk na kopczyku a u nas ani jednego :crazyeye:

chyba ze to dlatego ze mamy oczko wodne z wciaz_szumiącą_pompką :stupid:
moge wiec wziac kreciki,ale napenwo nie upilnuje i spuszcze ze smyczy zaraz po przyjezdzie :evil_lol:

Posted

Kiwi:crazyeye: coś ty samobójcą jesteś.....czy życie ci w domu nie miłe....ale nie martw się jak rodzice cię wywalą to znajdziemy ci domek z ogrodem ale oczywiście już bez krecików:evil_lol:

Posted

A jasne że bedzie nocleg.
Co prawda mam psa panoszącego sie od wczoraj po łóżku :diabloti: ale dodomaniakom to chyba nie przeszkadza? :evil_lol:

Posted

no nie wiem:shake: te kreciki Irmy są przecież szkolone...myslisz, że jak dały sobie rade z piątką ( Lotnik, Irma, Serwo, Jaskier, Bajka) to z jednym nie dadzą!!ha ha

Posted

no i troszeczke pobawiłem się

(chociaż hania cały czas mnie przekonywała, żebym kamieni nie nosił i że nie należy kamieni gryźć - ale hania nie jest psem więc co ona może wiedzieć o noszeniu i gryzieniu kamieni)

Posted

Wiecie , patrze na tego psa i wciąż nie moge uwierzyć, że tak niewiele potrzeba ,żeby chciało się psu znów bawić, skakac, tarzać się i nawet... spiewać.
I pomyślec, że niektórych nawet na to nie stać, a pies jest takim wspaniały , gdy suszy swoje zabki w radości jak Serwo.
Pozdr. wszystkich

Posted

ale ma ubaw :turn-l:z tym kamieniem :roflt: i tu wyraźnie widać jak obwieszcza wszystkim "on jest mój i tylko mój i nie dam nikomu:diabloti: !!! i faktycznie widać jak zarósł tym zamszykiem-sesja zdjęciowa fantastyczna:multi: Irmo on faktycznie jest chudziutki-a wet nie mówił czy nie skierować go na badanie kału na pasożyty? na pewno jakaś przyczyna jest:roll:

Posted

mówił mówił
wet podejrzewa lamblie więc badania oczywiście zrobimy, decyzja zapadła wczoraj tylko muszę świeżutką kupkę wyłapać

Posted

Wchodzić na wątek Serwo to jak na metamorfozy: niby o jednym psie a za każdym razem inny ;)
Były golone w tym samym czasie z Aszotem a Serwo ma dłuższą sierść... Aszot ma nadal gołe placki. Może go Basir depilował a nie golił?

Tutaj tego nie słychac ale chyba Haniu na jakiś czas odechce Ci sie opery jak Ci Serwo tak ładnie śpiewa?

A że kamyczka pilnował... Fajny kamyczek. Mi sie też spodobał. Chyba mogę Serwo zrozumiec.
Co Wy ciotki wiecie o kolekcjonerach kamieni...