Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irma']rano byłem mix'em Onka
byłem w salonie psiejskiej piękności
obiecali mnie na jeża zrobić ... a co zrobili ....

Tutaj zostałem Łysym Serwem.....

auuuuuuu
auuuuuuu
auuuuuuu

I dzisiaj nikt na dogo (poza Irmą) nie wie, czy ja dalej łysy jestem.

Posted

[quote name='lewkonia']Potem Irmo było tak:

jakie cudne zdjęcia - wcześniej ich nie widziałam - gapa jestem czy to premiera?

Posted

no dobrze dobrze - jak już tak chcecie to zrobię nowe zdjęcia i wstawię na dogo
ale najpierw z pracy musze wrócić i nie wiem czy warunki świetlne jeszcze będą
a sierść sobie cichutko rośnie, oj rośnie (w tempie 1,5 cm na miesiąc :placz: )

Posted

irma napisał(a):
jakie cudne zdjęcia - wcześniej ich nie widziałam - gapa jestem czy to premiera?

Te zdjęcia to sesja podczas kąpieli tuż po zabraniu psa ze schronu!!!

Posted

no to zgodnie z obietnicą zdjęcia z dzisiejszego spaceru - nie ma ich wiele bo dzisiaj coś w psiaka wstapiło i latał jak oszalały po ogrodzie

Posted

No - przepiękny jest!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A futerko jak u sznaucera. Możesz mówić, że to sznaucer alzacki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dzięki Irma - trochę cię przycisnęłam archiwalnymi fotkami - ale teraz to dopiero mamy co porównywać!

Posted

[quote name='irma']no to zgodnie z obietnicą zdjęcia z dzisiejszego spaceru - nie ma ich wiele bo dzisiaj coś w psiaka wstapiło i latał jak oszalały po ogrodzie

Ślicznota się z niego zrobiła .... i do tego śpiewać jeszcze umie :eviltong::multi:

Posted

No - to się nazbiegało odwiedzających - ho, ho:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .

Serwo - "sznaucer alzacki";) - ma wzięcie! Nic dziwnego wypiękniał u ciebie Irmo i każdy chce go podziwiać.:eviltong:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']a ja tak niesmialo napomkne ,ze julka robi nasza nowa lodzka strone schroniska i w dziale psow ktore znlalazly domek Serwo zajal pierwsze miejsce "metamorfoza miesiaca":multi: :multi:

Ja oponuję! Metamorfoza miesiąca?-ROKU !!!!:cunao:

Posted

ale uszy to ma ośle :eviltong: :eviltong: :eviltong: tyle że pięknie ośle i goni sobie i goni tak powinno być.:loveu: :loveu: :loveu: