lewkonia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='irma']rano byłem mix'em Onka byłem w salonie psiejskiej piękności obiecali mnie na jeża zrobić ... a co zrobili .... Tutaj zostałem Łysym Serwem..... auuuuuuu auuuuuuu auuuuuuu I dzisiaj nikt na dogo (poza Irmą) nie wie, czy ja dalej łysy jestem. Quote
irma Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='lewkonia']Potem Irmo było tak: jakie cudne zdjęcia - wcześniej ich nie widziałam - gapa jestem czy to premiera? Quote
irma Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 no dobrze dobrze - jak już tak chcecie to zrobię nowe zdjęcia i wstawię na dogo ale najpierw z pracy musze wrócić i nie wiem czy warunki świetlne jeszcze będą a sierść sobie cichutko rośnie, oj rośnie (w tempie 1,5 cm na miesiąc :placz: ) Quote
lewkonia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 irma napisał(a):jakie cudne zdjęcia - wcześniej ich nie widziałam - gapa jestem czy to premiera? Te zdjęcia to sesja podczas kąpieli tuż po zabraniu psa ze schronu!!! Quote
brazowa1 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Madzia i Medor,bardzo sie wzruszylam na piosence o psach.Jakas sie miekka z wiekiem robie :placz: Niedobrze. Ze zdjec najbardziej podoba mi sie faza "osiołka" Quote
irma Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 no to zgodnie z obietnicą zdjęcia z dzisiejszego spaceru - nie ma ich wiele bo dzisiaj coś w psiaka wstapiło i latał jak oszalały po ogrodzie Quote
kiwi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :loveu: Ale sie rozbrykał chlopak :evil_lol: I widac jak mu juz włosu odrastaja :) Quote
lewkonia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 No - przepiękny jest!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A futerko jak u sznaucera. Możesz mówić, że to sznaucer alzacki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki Irma - trochę cię przycisnęłam archiwalnymi fotkami - ale teraz to dopiero mamy co porównywać! Quote
Aron Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='irma']no to zgodnie z obietnicą zdjęcia z dzisiejszego spaceru - nie ma ich wiele bo dzisiaj coś w psiaka wstapiło i latał jak oszalały po ogrodzie Ślicznota się z niego zrobiła .... i do tego śpiewać jeszcze umie :eviltong::multi: Quote
da-NUTKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 irma napisał(a):oj umie i śpiewa, śpiewa. śpiewa ... Jak mu dobrze na duszy, to niech śpiewa sobie na zdrowie :eviltong: Danka Quote
oktawia6 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ale porasta słodko zamszykiem-i widać, że śpiewa arie w ogródku:lol: -na zdrowie i kicia też super:loveu: Quote
lewkonia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No - to się nazbiegało odwiedzających - ho, ho:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Serwo - "sznaucer alzacki";) - ma wzięcie! Nic dziwnego wypiękniał u ciebie Irmo i każdy chce go podziwiać.:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ujmę to krótko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cockerofil Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 heh, on sie "normalnie" usmiecha do nas z tych fotek... :multi: :loveu: :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 a ja tak niesmialo napomkne ,ze julka robi nasza nowa lodzka strone schroniska i w dziale psow ktore znlalazly domek Serwo zajal pierwsze miejsce "metamorfoza miesiaca":multi: :multi: Quote
brazowa1 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ja tez sie nie moge nadziwic,ze ona taki usmiechniety na kazdym zdjeciu!!!! Quote
oktawia6 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Aaliyah1981']a ja tak niesmialo napomkne ,ze julka robi nasza nowa lodzka strone schroniska i w dziale psow ktore znlalazly domek Serwo zajal pierwsze miejsce "metamorfoza miesiaca":multi: :multi: Ja oponuję! Metamorfoza miesiąca?-ROKU !!!!:cunao: Quote
AgaG Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 ale uszy to ma ośle :eviltong: :eviltong: :eviltong: tyle że pięknie ośle i goni sobie i goni tak powinno być.:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts