kiwi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Irma, a moze mu troche urozmaicisz diete? moze o ryż gotowany? :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ryż gotowany i ryz gotowany i do tego Loperamid i Gastrostop i ryż gotowany. Quote
irma Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ryż gotowany i ryz gotowany i do tego Loperamid i Gastrostop i ryż gotowany. oj nie tak dokładnie najpierw ryż gotowany + sulfasalazin EN + nifuroksazyd potem ryż gotowany + nifuroksazyd poprzedzone Kreonem 10000 potem ryż gotowany + zmielone siemię lniane + witaminki i na kolację dla odmiany gotowany ryż + sulfasalazin EN + nifuroksazyd a jutro może tartą gotowana marchewkę do ryżu gotowanego lub do gotowanego ryżu dołożymy psiakowi - ale to już chyba rozpusta by była a gdyby tak jeszcze ten ryż na rosołku cieniutkim trzeciego dnia ugotowac to pewnie bysię chłopak ucieszył - prawda ? chyba jakieś czary czas czynić coby rozwolnienie precz poszło albo na jakąś wredotę krzywdzącą zwierzaki przeszło Quote
małagosia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 powiem tylko tak- Irma to złota dziewczyna, psiak to chłopak na sto dwa... a na deser..ryżyk gortowany :D Quote
irma Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 małagosia napisał(a): a na deser..ryżyk gortowany :D niam niam pyszotka, co ? Quote
Medorowa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ale się uśmiałam z tego "gotowanego ryżu",... a może z "ryżu gotowanego":roll: :lol: :roll: :lol: Quote
Aga K Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A ja sądzę,że ryż gotowany jest spoko,a co mu będziesz żałować,dołóż mu jeszcze potem ryż gotowany a potem ryż gotowany urozmaicony ryżem gotowanym z ryżem gotowanym :P:P:P:D:D:D A tak na poważnie-bieeedny Serwuś :-( Quote
AgaG Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Żarty Żartami, ale to powązny problem i z mojego doświadczenia wiem, że powracający. Czasem warto spróbowac specjalistycznej suchej karmy dla psów starszych. ja mojemu kasnowie, który ma cały czas nawracjace biegunki (diagnoza: przewlekłe zapalenie jelit) daję suchą karmę P10 firmy vet -concept kupowana u weta oraz ryż z kurczakiem gotownym w osobnym garnku rosół cały odlewam). Niestety psy po schroniskowe zwłaszcza strasze mają czasami tak zniszczone jelita że problemy nawracają. Słyszałam, że pani Leona płacze już takie ma problemy z tym psem jesli chodzi o biegunki. Quote
irma Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 tfu, tfu żeby nie zapeszyć od dwu dni Serwo produkuje prawie normalne kupy je ryż gotowany z piersią kurczaka i marchewką - dostaje małe porcje od 4 do 6 razy dziennie w zasadzie zgodnie z lekarskimi teoriami powinien najpierw choć jeden dzień głodowac - ale nie mogłam mu tego zrobić dostawał sam rozgotowany ryż (na wodzie) potem ryż z odrobiną marchwi a teraz dodatkowo troszeczkę piersi kurzej no i oczywiście stertę leków wiem, że wyciąganie go z biegunek to problem lat a może tak będzie do końca jego dni, ale leki w połączeniu z dieta działają no i prosze zmienić tytuł temat on juz nie jest łysy - ma śliczny stalowoszary puszek na całym ciałku skóra jest niestety w nienajlepszym stanie - łupież, i zaczerwienienie ale z tym też sobie poradzimy - czeka go kąpiel w specjalnym preparacie, którego się nie spłukuje psychicznie powoli 'łapie' równowagę - szczeka, bawi się, gania za psami ... Quote
Medorowa Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 To super, że biegunka już przeszła:p A może jakieś zdjęcia Serwuska:cool3: :loveu: :loveu: Quote
irma Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 raport w sprawie kupy: dzisaj kolejny dzień kup prawie normalnych co oznacza, że idzie ku lepszemu - dobre już jest a zdjęcia ... hmmm a może innego psa Wam pokażę, co? bo Serwo zarasta i czekam aż sprawi Wam niespodziankę Quote
irma Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 w ramach oczekiwania na dalsze podobizny Serwa pokażę Wam zdjęcia mojej Saby (wziętej oczywiście za pośrednictwem miau) czyż nie jest śliczna - czarna kicia z jednym białym wąsem (po przebytym kocim tyfusie i brzydkiej grzybicy) Quote
Tores Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 łłłłooo matko i znowu mamy okazję zobaczyć superrr "modelkę"- Oliwkę, buziak dla niej od ciotki Toresowej no i głaskanko dla kici oraz całego klanu ciotki Irmy :loveu: Quote
irma Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 wyraźnie widac biały wąs po lewej stronie zdjęcia czyli po prawej stronie pyszczka Quote
irma Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 no tak - jak zdjęć nie ma to nikt się Łysolem nie interesuje :placz: Quote
Medorowa Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='irma']no tak - jak zdjęć nie ma to nikt się Łysolem nie interesuje :placz: Jak nie??!!:crazyeye: Ja tu zaglądfam codziennie:lol: Posłuchajcie tej piosenki przygotowanej przez dzieci z Rzeszowa http://www.rsoz.superhost...&id=59&Itemid=1 Quote
Aron Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 irma napisał(a):no tak - jak zdjęć nie ma to nikt się Łysolem nie interesuje :placz: Śledze wątek od początku i jestem pełna podziwu, za to co robisz dla naszych "przyjaciół mniejszych". Wielkie :modla:dla Ciebie Irmo. A zdjęcia zawsze mile widziane bo pokazują szczęśliwe "stwory" na Twoich włościach:eviltong: Pozdrawiam Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Irma , jak są zdjęcia to każdy komentuje , a to futerko odrosło a to fajny kamyczek a tak to tylko zaglądamy i czekamy, czekamy .... na kolejne fotki. Pozdrawiam Quote
kiwi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 wypraszam sobie ja codziennie zagladam, a nawet czesciej :cool3: Quote
da-NUTKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ja też codziennie zaglądam, ale...... nie będę :evil_lol: , bo Irma jest niedobra :shake: i nie chce nam pokazać :mad: ślicznego psiaczka, tylko go chowa dla siebie :placz: i się cieszy, że psiak pięknieje z dnia na dzień. Buuuuuuuuuu, a my tego nie widzimy. Danka Quote
cockerofil Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 irma napisał(a):no tak - jak zdjęć nie ma to nikt się Łysolem nie interesuje :placz: no i ja tez zagladam... sledze was na biezaco... Irmo - swietna robta;-) Quote
Toska Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 widzisz Irmo , ilu tu "podglądaczy " się ujawnia :evil_lol: ja też stale tu jestem :lol: i czekam :razz: na te foty razem z innymi , przebierając nogami z niecierpliwości :evil_lol: Quote
Recommended Posts