ef-ka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 no nie! i gdzie tu dzisiejsza relacja? ledwo watek odszukałam, takiego cudnego stwora Quote
kiwi Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 stawiam ze nie ma bo irma ma 5 psow, prace, rodzine tylko jedna glowe i dwie rece. litosci, na pewno jak znajdzie chwilke to napisze. Quote
irma Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 realacja będzie wieczorem pies je i je i je i chyba troszeczke utył (a ja mam teraz 6 psów i 2 koty) Quote
irma Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 piątego psa też Wam przedstawię szósty to Serwo Zbój oczywiście Quote
ef-ka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 no dobrze :lol: ale ja też mam (1 psa, 6 kotów, firmę, rodzinę ...) i codziennie gdzieś w czeluściach forum szukam tego wątku i ... sami widzicie! nic nowego nie ma! :nonono2: Quote
irma Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 dzisiaj na spacerze towarzyszyły nam obie suczki oraz Lotnik i Piegus ku mojemu zaskoczeniu Serwo usiłował podporządkować sobie Lotnika - do bójki nie doszło tylko z powodu mojej interwencji kły juz były przygotowane, bo Lotnik choć wykastrowany kurdupel to nie chciał sie podporządkować potem było juz poprawnie, ale cały czas czuwałam jeszcze jestem chudzielcem i nóżki się pode mną czasem załamuja ale jest fajnie - popatrzcie Quote
irma Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ef-ka napisał(a):no dobrze :lol: ale ja też mam (1 psa, 6 kotów, firmę, rodzinę ...) i codziennie gdzieś w czeluściach forum szukam tego wątku i ... sami widzicie! nic nowego nie ma! :nonono2: jak to nie ma nic nowego .... a te zdjęcia powyżej to co ... Quote
shirrrapeira Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Irmusiu cudowne zdjecia, ale ktory jest to ten piaty pies, bo Serwo jest szostym, ale jakos nie widze tego szostego, widze piec psiakow Quote
irma Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 pierwszy pies, czyli Jaskier siedzi w domu - jeszcze nie czas na znajomość Serwa i Jaskra Quote
Moriaaa Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Irma tak się ciesze ,że Serwuś taki szczęśliwy....nawet mu się agresor właczył,a u mnie taka bida siedziała,nic mu się nie chciało,nawet moją Łajeczką nie był specjalnie zainteresowany....no tylko jedzonko było wciąż ciekawe:eviltong: Proszę ucałować Serwusia w sam srodek tego pięknego ,wielkiego nochala:loveu: Quote
da-NUTKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Irma, to jest po prostu niesamowite :lol: Danka Quote
irma Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Moriaaa on się 'budzi do życia' z Lotnikiem to nawet gryżć sie chciał a na Irmę warczał - ciekawe co będzie potem i nie rozumiem jak to się stało, ze tak go psy w schronie zdominowały bo wyraźnie próbuje przejąć rządy w stadzie - to źle wróży gdyż w stadzie osobnikiem alfa jest Jaskier a ten choć trochę schorowany to jednak da sobie z Serwem radę Quote
zasadzkas Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cudowne fotki. Bardzo, bardzo dziękuję. Rzeczywiście, trochę martwi, że on tak szybko podskakuje Twoim chłopakom. Quote
irma Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 pewnie, że mnie to martwi - bo to wróży problemy, a ja mam dosyć innych ale prosze nie krakac - czuwam i ucze zwierzaki, żeby żyły w zgodzie - myślę, że poamalutku przyzwyczają się do siebie gdy wzięłam Lotnika to jaskier rzucał się na niego i koniecznie chciał go przegonić a teraz zdarza im się leżec na wspólnej kanapie albo w jednym legowisku - co prawda trudno mówić o wielkiej miłości ale obaj zaakceptowali, że są z tego samego stada więc myślę, że Serwo przy swojej ułomności spowodowanej dysplazją troszkę odpuści a reszty ja dopilonuję Quote
Medorowa Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Ale supeer foteczki, Serwuś, (jak i zresztą reszta) sa bombowe. Moim zdaniem to noramalne zachowanie i nie ma w tym nic dziwnego, do stada dołączył nowy członek i chłopaki muszą ustalić hierarchię, sądze, że to nie uniknione. Ingerować trzeba tylko w przypadku naprawdę poważnej walki, ale zazwyczaj, któryś pies ustępuje, zanim dojdzie do czegoś poważniejszego (czyt. drastycznej walki). Quote
Bunia1 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Irma zdjęcia są przepiękne. Stadko masz niesamowite. Ja jestem od Ciebie uboższa tylko o jednego kota, ale myślę że jest to do nadrobienia bo złazi się na dokarmianie niezłe stadko dzikusów. Quote
AgaG Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pozdrawiam Ciebie i stadko. Oby wiecej takich osób na tym nie najlepszym ze światów :loveu: :loveu: Quote
Kasie Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Irmo, Serwo zupełnie inaczej wygląda, nareszcie jak pies! Choć ta fryzura... Czy też już ma taką szczecinkę przy głaskaniu? Gratuluję Ci tego, co z nim zrobiłaś. Quote
irma Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Serwo ma już szczecinkę, takiego 0,5 cm jeżyka - fajnie się go głaszcze Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Jak miło z rana obejrzec takie optymistyczne zdjęcia :) Super. Quote
Tiger Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No to ja sobie ulżę....... Irmo jakie przeogromne jest to Twoje 155cm !!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: I nie tłumacz sie ,ze lubisz itd..... Jesteś wielka i koniec !!!!! Quote
kaerjot Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='irma'] A ja znów mam "przeciekające" oczy. Quote
Madzialenka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 kangurek wyglada wyśmienicie i taki jest szczęśliwy. :loveu: I myśle, że po prostu tzreba pozwolic mu aby sobie po męsku pogadał z Jaskrem. niech chłopaki ustalą na co mogą sobie pozwolić. Takie ustalanie nie wyglada przyjemnie ale jest potrzebne. Mój szakal tak sobie porozmawiał z psem od znajomej z parku. Trwało to moze nawet nie minutę, wygladało okropnie (miałam wrażenie, że jelitka tudziez inne czesci psów udekorują okoliczne drzewka) ale okazało się ze chłopaki byli li i jedynie opluci po wierzchu. Do dziś spokój. Wąchają razem i gdzie jeden lezie tam zaraz musi i drugi, nawet sie o dziewuchy nie leją. Quote
Recommended Posts