agat21 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 O rany, po tylu dniach wreszcie mogę wejść znowu na dogo i cóż widzę... ???? Płakałam przez kilka minut z radości!! :placz: :placz: :placz: Irma, znowu brakuje mi słów, żeby napisać co myślę o Twoim działaniu :loveu: :loveu: :loveu: :modla: :modla: :modla: PSIAK NIE TEN SAM!!! Cudowny, roześmiany!!! Irma, podarowałaś mu życie!!! Przez zmianę pracy jestem wciągłych rozjazdach i tak rzadko moge zobaczyć, co dzieje sie u "psisków", tak strasznie żałuję, że nie mogę byc na bieżąco... Quote
Tweety Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jakieś cuda się tu dzieją :loveu: :loveu: :loveu: jesteśmy w psim raju? Quote
Bunia1 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Cudowne są te zdjęcia. Wspaniała metamorfoza, na pierwszych ze schroniska wygladał jakby niewiele mu już pozostało a tu proszę jaki kawaler. Irmo gratulacje. Jeśli chodzi o Rimadyl to jeśli to potwierdzona zdjęciami dysplazja to też byłabym raczej na nie. Quote
Aaliyah1981 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='irma']zauważyłyście, że on biega (a przynajmniej próbuje) malo tego widac ,ze ona jakby sprawowala nad nim piecze ..tak jakby "mowila" biegnij tak jak ja!!nie wiem ale mam takie odczucie:loveu: wszystkie fotki sobie zapisuje calyczas na kompie i mam caly czas porownanie jak on zmienia sie z dnia na dzien!! Quote
Aga K Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 asekuracja :) z jednj strony płot,a z drugiej zaraz przy boku przyjaciółka :) Quote
da-NUTKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Irma, a METACAM ?????? Mój Baster to przyjmował, też ma dysplazję. Danka Quote
irma Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Aga K napisał(a):asekuracja :) z jednj strony płot,a z drugiej zaraz przy boku przyjaciółka :) ten płot i ten chodnik są na mojej posesji - to dojazd do domu pies biega tylko po ogrodzie, przynajmniej na razie Quote
K@tk@ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Moje ulubione zdjęcie. Serwo wygląda na nim na bardzo, bardzo szczęsliwego, jest uśmiechnięty. I widać, że odczuł ogromna ulgę po utracie tego wstrętnego i cięzkiego sfilcowanego futra. Wrzuciłam go na www.owczarek.pl Quote
Kasie Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Dopiero dziś oglądnęłam Wasze zdjecia! Jaki on podobny do mojego Aszocika w tej nowej szacie! I tak samo szczęśliwy bez futerka! Irmo, gratulacje! za odważną decyzję o goleniu do łysa...;) Quote
mch Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 czy domek u Irmy jest tymczasowym ? czy tym juz na zawsze ? bo ja podejrzewam ze to drugie nie ukrywam :lol: . dzis przeczytalam cały watek od poczatku do końca ,jestem pod niesamowitym wrazeniem tego czego dokonałyście , chylę czoło Quote
irma Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 tymczasowy czy docelowy ? :hmmmm: hmmmm no nie wiem na odpowiedź wszyscy, łącznie ze mną muszą troszke poczekac - bo jest ona zależna od tego czy Serwo i Jaskier dojdą do porozumienia Quote
Irkowa Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Aaaaaaaaaaaale piękne zdjecia :loveu: Haniu , ech..Haniu...Aniele :Rose: :calus: Serwo - wyglada Bosko! Quote
Kathleen Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 irma napisał(a): na odpowiedź wszyscy, łącznie ze mną muszą troszke poczekac - bo jest ona zależna od tego czy Serwo i Jaskier dojdą do porozumienia A jak ich relacje wyglądają obecnie? Proszę pomiziać ode mnie Serwusia :roll: Quote
irma Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 obecnie to relacje wyglądaja przez płot średnio poprawnie - Jaskier warczy a Serwo go olewa jak Jaskier warczy to ja mówię : Jaaaaaaskier i Jaskier udaje, że on tylko tak sobie tędy przechodził i no w ogole i ten tego on tylko tak chrząka bo cos mu na języku leży a spotkanie bez płotu to będzie za jakiś czas - najpierw niech się ze sobą chłopaki oswoją Quote
Kathleen Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Rozumiem, czyli takich rzeczy jak rzucanie się na płot to nie ma. Jasne, niech się oswajają... na zdrowie. Ale dla Ciebie Irmo, to :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: za to co zrobiłaś dla Serwa. Quote
doddy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Extra chłopak wygląda! Irmo jak Ci się udaje mieć taki ładny ogródek? My tyż taki chcemy a nie klepisko :diabloti: Quote
irma Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='irma']mam się z tym dużym zaprzyjaźnić – ja chcę ale czy on chce ? to dowód, że nie rzucają się na płot, a jak mam w ręce kawałek kiełbaski to w ogóle nie interesują się sobą tylko kiełbaską i nawet zazdrośni nie byli tylko grzecznie czekali na swoją kolej tzn Jaskier grzecznie, bo nauczony czekac na swoją kolej a Serwo raczej niecierpliwy ale nie niegrzeczny Quote
irma Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 doddy napisał(a):Irmo jak Ci się udaje mieć taki ładny ogródek? My tyż taki chcemy a nie klepisko :diabloti: hmmm, jak by tu napisać ano podlewam trawkę, i drzewka też podlewam i inne roślinki też a one z wdzięczności rosną ale dziury w trawniku też mam - Irma i Bajka tropią krety Quote
shirrrapeira Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Irmusiu kochana ja Cie kocham eh zartuje jestes wielka. Masz piekne psy i jestes wielka, ze wzielas Serwusia. Podziwiam Cie Quote
zasadzkas Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Irmo, jesteś Wielka :loveu: A łysy Serwo wygląda cudnie, prawie jak chart ;) Nie wiem, brak mi słów, żeby oddać Ci należny szacuneczek. Pozdrawiam :lol: Quote
irma Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 dziewczyny Wy wszystkie oszalałyście ja nie jestem wielka ot 155 cm jak się bardzo postaram ja po prostu mam słabość do psiaków i kociaków i to wszystko a w przypadku Serwa zwanego też Zbójem to największa zasługa tych, które psa zauważyły, wyadoptowały, wykąpały i przywiozły do mnie no i oczywiście jeszcze Taty Aaliyah1981 - ja psa tylko karmię i trochę z nim pogadam i trochę pospaceruję no dobrze ten pomysł fryzjerski był mój własny - ale to wszystko i to wcale nie skromność tylko rzeczywistość jeszcze raz podkreślam - żadne zasługi ja robię to co lubię i to co mam ochotę robić a przy okazji pozdrowienia od Łysolka - coraz mniej rozwolnienia no i dzisiaj był na długiej randce spacerowej z suniami - podobało mu się szalał choć czasem nóżki odmawiały współpracy Quote
evita. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Łysolku Kangurku- nawet nie wiesz jakim jestes szczęściarzem, że trafiłes do Irmy :loveu: . Quote
Aaliyah1981 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Elso napisał(a):Co słychać u Serwusia i Irmy. mysle ,ze lada dzien pojawia sie nowe fotki:) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 jak to fryzjer potrafi zdziałać cuda :) Quote
Recommended Posts