lon_cia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 świetne fotki, wielkie ukłony dla pańci:modla::modla::modla: Quote
Kathleen Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :cool2: Ale odjazdowe fotki. Strasznie mi się podobają i ciągle mi mało :razz: Quote
Toska Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ale super zdjęcia !!! a model na nich przeuroczy :loveu: -te skarpety :evil_lol: na łapach boskie !!!! Serwo ,trzymaj się dzielnie piesku - teraz będzie już tylko dobrze :lol: :lol: :lol: Irma -ukłony dla Ciebie !!! Quote
irma Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Europa się integruje więc dlaczego psy nie miałyby też tego zrobić (to dorobiona ideologia do dzisiejszego spaceru po ogrodzie) Byłem na spacerze w ogrodzie Słoneczko świeciło, cieplutko ... Ale nie to było najbardziej interesujące patrzcie Quote
Moriaaa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Irma:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wieeeeeeeelkie calusy dla SERWUSIA:iloveyou: Quote
da-NUTKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Serwo bawił się z psiakami :laola: Aż mi się oczy spociły :oops: Danka Quote
avii Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Irmo >>> ten pies wrócił do świata żywych . Niesamowite :loveu: A Tobie krótko >>:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: ps czy mnie sie wydaje że nie tylko głowę nosi teraz wysoko ale i tylnie łapy sie podniosły ?????:roll: Quote
makulka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :laola: jak miło popatrzec ,Irmo jestes kochana za to co robisz dla Tych psiaków:loveu: Quote
irma Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 zauważyłyście, że on biega (a przynajmniej próbuje) Quote
Moriaaa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Hehe widzimy,widzimy...wlos rozwiany:eviltong:...i galopady o chodniku..nono to nam Serwus wymlodnial:cool3: Quote
irma Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 avii napisał(a): ps czy mnie sie wydaje że nie tylko głowę nosi teraz wysoko ale i tylnie łapy sie podniosły ?????:roll: nie wydaje Ci się łapy są jeszcze słabe ale powoli gdy mięśnie się odbudują pies będzie dużo lepiej chodził pierwszego dnia pobytu u mnie ciągle mu się te biedne łapiny plątały lub uginały pod nim a nawet przewracały psa a teraz gdy nigdzie się nie śpieszy to nawet ładnie je stawia dostaje różne preparaty na poprawę stanu łap - teraz rozważamy włączenie Rimadylu, ale wet ma wątpliwości i się zastanawia czy to odpowiedni lek przy dysplazji Quote
MałGośka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 IRMA - wizęłam i umarłam po prostu :loveu: Ty wiesz GDZIE jeszcze powinnaś choć ze dwie foteczki Serwo-szczęśliwca umieścić, nie?... :razz: Quote
irma Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 a przy okazji - ta czarna laseczka, którą podrywa Serwo to właśnie moja Irma Quote
irma Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 MałGośka napisał(a):IRMA - wizęłam i umarłam po prostu :loveu: Ty wiesz GDZIE jeszcze powinnaś choć ze dwie foteczki Serwo-szczęśliwca umieścić, nie?... :razz: :oops: :oops: :oops: zaraz się poprawię Quote
Iv Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :-( nie poznalam go.To ze wzruszenia. Serwo, jak pieknie wyglada lysolek;) QWidze,ze werwy dostal. Na pewno szybko wroci do zdrowia:lol: Quote
Aga K Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 OOOjeeeej,ja też go nie poznałąm.Ale cudeńko :):):) Quote
Medorowa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :thumbs: :thumbs: :Cool!: :Cool!: Quote
Aaliyah1981 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 irma on przeciez wraca przy ytch psach do formy az milo popatrzec jak z nimi biega mimo tych chorych lap naprawde bardzo sie ciesze ,ze tak sie szybko zintegrowal mysle ,ze w najskrytszych snach nie przypuszczal ,ze jeszcze bedziemu tak dobrze ..ja tez Quote
lon_cia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jejku jaki on jest szczesliwy!!!!!!!!! jak hasa z psiakami!!!!!!!:multi::multi::multi:niesamowita zmiana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lupe Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 O Boże....ale mnie wątek ominął....To...to jest wspaniałe po prostu.... Brak nam słów. Jesteście dziewczyny niesamowite. To jedna z najwspanialszych historii na dogo. A Serwo jest przepiękny, zdjęcie w koszulce wygląda jak kadr z disneyowskiej kreskówki. :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts