Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale super zdjęcia !!! a model na nich przeuroczy :loveu: -te skarpety :evil_lol: na łapach boskie !!!!
Serwo ,trzymaj się dzielnie piesku - teraz będzie już tylko dobrze :lol: :lol: :lol:

Irma -ukłony dla Ciebie !!!

Posted

Europa się integruje więc dlaczego psy nie miałyby też tego zrobić (to dorobiona ideologia do dzisiejszego spaceru po ogrodzie)

Byłem na spacerze w ogrodzie
Słoneczko świeciło, cieplutko ...
Ale nie to było najbardziej interesujące

patrzcie

Posted

Irmo >>> ten pies wrócił do świata żywych . Niesamowite :loveu:
A Tobie krótko >>:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

ps czy mnie sie wydaje że nie tylko głowę nosi teraz wysoko ale i tylnie łapy sie podniosły ?????:roll:

Posted

avii napisał(a):

ps czy mnie sie wydaje że nie tylko głowę nosi teraz wysoko ale i tylnie łapy sie podniosły ?????:roll:

nie wydaje Ci się
łapy są jeszcze słabe ale powoli gdy mięśnie się odbudują pies będzie dużo lepiej chodził
pierwszego dnia pobytu u mnie ciągle mu się te biedne łapiny plątały lub uginały pod nim a nawet przewracały psa
a teraz gdy nigdzie się nie śpieszy to nawet ładnie je stawia

dostaje różne preparaty na poprawę stanu łap - teraz rozważamy włączenie Rimadylu, ale wet ma wątpliwości i się zastanawia czy to odpowiedni lek przy dysplazji

Posted

MałGośka napisał(a):
IRMA - wizęłam i umarłam po prostu :loveu: Ty wiesz GDZIE jeszcze powinnaś choć ze dwie foteczki Serwo-szczęśliwca umieścić, nie?... :razz:

:oops: :oops: :oops:

zaraz się poprawię

Posted

:-( nie poznalam go.To ze wzruszenia. Serwo, jak pieknie wyglada lysolek;)
QWidze,ze werwy dostal. Na pewno szybko wroci do zdrowia:lol:

Posted

irma on przeciez wraca przy ytch psach do formy az milo popatrzec jak z nimi biega mimo tych chorych lap naprawde bardzo sie ciesze ,ze tak sie szybko zintegrowal mysle ,ze w najskrytszych snach nie przypuszczal ,ze jeszcze bedziemu tak dobrze ..ja tez

Posted

O Boże....ale mnie wątek ominął....To...to jest wspaniałe po prostu....
Brak nam słów. Jesteście dziewczyny niesamowite. To jedna z najwspanialszych historii na dogo.
A Serwo jest przepiękny, zdjęcie w koszulce wygląda jak kadr z disneyowskiej kreskówki. :loveu::loveu: