Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Futro rzecz nabyta, ale ten wyraz pyska - to przecież inny pies!
Irma, przyznaj się, podmieniłaś psy :evil_lol: Jak przeglądam różne galerie na dogomanii, to widzę, że nie Ty pierwsza :evil_lol: :evil_lol: Ale w jego wypadku metamorfoza jest błyskawiczna - wystarczyło kilka dni wspaniałej opieki i wizyta u fryzjera.
Dziewczyny, dałyście mu nowe życie!

Posted

irma napisał(a):

Mi na tym zdjęciu Serwuś przypomina kangurka :lol: .
Swoją drogą taka "chwilowa" ekstrawagancka fryzurka była chyba jedynym wyjściem przy stanie jego sierści. Teraz Serwo bęzie juz tylko piękniał z dnia na dzień. :loveu:
P.S. Widzę, że Lotnik też zainteresował się nowym wyglądem przybysza :evil_lol:

Posted

No w szoku jestem - to na pewno on? :-o Jak porownuje z pierwszymi fotkami, jeszcze ze schronu to ładnych pare lat mu ubyło. Eh, przystojniak :loveu:

Posted

śliczny! Na prawdę nie dziwię się że nie ma pchełek - żadna nie wytrzymałaby w takim smrodku hihihi! Teraz kangurek wyglada wspaniale!
Irmo czy Serwuś zostaje u Ciebie ? bo coś tak chyba mi się w oczy rzuciło ...

Posted

Właśnie wróciłam ze schroniska i szybciutko sprawdzam co z tym biedakiem, a tu prawdziwy, uśmiechnięty kangur w podkolanówkach - CUD nad Bałtykiem! Haniu, sto lat, jesteś świetna:loveu: !

Posted

wielkie dzięki irmo:loveu:, za podarowanie Serwusiowi życia

na zdjęciach ze schroniska wygląda jakby za chwilke miał odejśc za TM, obolały i zrezygnowany.
a na fotkach od Ciebie, zwłaszcza tych wygolonych:razz: śmieje mu sie pysio i widać, że chce mu sie żyć !!!

Posted

miały być zdjęcia, ale będą jutro - nie mam siły na wstawianie
Serwo został przeniesiony do ogrzewanego pomieszczenia, dostał nowe szeleczki, obrożę i smycz oraz nowe legowisko
leży w nim i co jakiś czas wyje
wydaje mi się, że wyje z dwu powodów - nie chce być sam i drugi powód -on cały czas szuka swoich ludzi
gdy wychodzę z nim do ogrodu leci do samochodu i chce wsiadać w zasadzie to on nawet spacerem jest średnio zainteresowany - cały czas popiskuje, siusiu, kupa i do samochodu albo do jedzenia
teraz tez wyje - siedzi w pokoju obok a ja zastanawiam się czy go tam zostawić (boję się czy czegoś nie zdemoluje albo że rozwolnienie się znowu odezwie) czy zaprowadzic do kojca (jest ubrany w kodszulkę i nie zmarznie)
sama nie wiem

Posted

irma napisał(a):
miały być zdjęcia, ale będą jutro - nie mam siły na wstawianie
Serwo został przeniesiony do ogrzewanego pomieszczenia, dostał nowe szeleczki, obrożę i smycz oraz nowe legowisko
leży w nim i co jakiś czas wyje
wydaje mi się, że wyje z dwu powodów - nie chce być sam i drugi powód -on cały czas szuka swoich ludzi
gdy wychodzę z nim do ogrodu leci do samochodu i chce wsiadać w zasadzie to on nawet spacerem jest średnio zainteresowany - cały czas popiskuje, siusiu, kupa i do samochodu albo do jedzenia
teraz tez wyje - siedzi w pokoju obok a ja zastanawiam się czy go tam zostawić (boję się czy czegoś nie zdemoluje albo że rozwolnienie się znowu odezwie) czy zaprowadzic do kojca (jest ubrany w kodszulkę i nie zmarznie)
sama nie wiem

irmo wiesz co on tez tak sie nerwowo zachowywal jak np. mielismy wysiadac z samochodu lub wsiadac mnie sie wydaje ,ze on panicznie boi sie ,ze go sie zostawi ..mysle ,ze ma uraz po swoich poprzednich wiscicielach :(

Posted

Oj tego to ja sie w zyciu nie spodziewalam:cool3: ale przynajminiej bedzie mu lepiej;) i wielkie brawa dla pan z salonu pieknosci:Rose: czy publiczne podanie adresu nie mogloby byc milym podziekowaniem??;)