Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To najtragiczniejsza historia:placz: :cry: :-( zaraz po wątku Głodzonych Koniach na Dogomanii ale z tę różnicą, że z fantastycznym zakończeniem:smilecol: i taki sam "wyciskacz łez" okropne emocje, wspaniała akcja-brak słów i spotkać takich ludzi to prawdziwy zaszyt, którzy mu pomogli to PRAWDZIWI MIŁOŚNICY PSÓW:Rose: :modla:

Posted

Moriaaa napisał(a):
Ja też z niecierpliwością czekam na nowe fotki:)
I potwornie się ciesze że w końcu bedzie miał domek bo jest wyjątkowym psiskiem.No i mam prośbę do Irmy,proszę mocno wytulić Smierdziucha od cioci Kaji:)
Aga proszę o info o pdobnych akcjach i jeśli bedzie potrzebna jeszcze jakaś pomoc(jakiś transporcik czy coś) do wal spokojnie do mnie:)

no a jak przeciez ty juz z nami jestes w naszej mafii:eviltong: !!a tak na marginesie to dziewczyny Moriaa to przeszla sama siebieMORIAA WIELKIE DZIEKI ZA POMOC:loveu: ..przenocowala naszego siersciucha dzieki niej nie musial jeszcze jednego dnia spedzac w schronie :multi: mysle ze on za toba tez wyl ale teraz juz pomalu zacznie sie adaptowac w nowym miejscu

Posted

Nasz Kochany ŚMierdziuch:loveu:

Irma, on boi się wody, ale może jeśli nie będzie prysznica, to jakoś wytrzyma:p Trzymam kciuki za akcję- my we trzy nie dąłyśmy rady utrzymać go w wannie:oops: :lol:

Posted

podobno od smrodu jeszcze nikt nie umarl, a z zimna owszem, Armia Napoleona, takze irma wytrzmaj ze smierdziuszkiem az bedzie cieplo!!!
Usciski gorace dla Was, i prosimy o zdjatka smierdziuszka w nowym domu!!!:loveu:

Posted

śledziłam po cichu od początku.... tu nawet słów nie trzeba. Cud nastąpił. Dusze ludzkie dotknęły duszyczki psa i zrozumiały ją. Za mało takich ludzi jak Wy.

Posted

:cool1: I gdzie sa dzisiejsze relacje, zdjecia itd?IRMA jestes naj...ale nawet moj TZ co ma uraz do dogo...sie zainteresowal...Mowi ze On jest bardzo podobny do MIsia Patii- ktory jest naszym ulubiencem.

Posted

IRMA, dziewczyny (ciotki) - chapeau bas!!!
jestescie WIELKIE!!!
Smutna historia: podlych:angryy: i wielkodusznych ludziach:loveu: , o szczesliwym zakonczeniu przywracajacym wiare w dobro tychze:multi:
sledzilem watek od samego poczatku z zapartym tchem
teraz jedynie co moge zaproponowac to pomoc IRMIE (smialo, mieszkam w Gdansku), no i oczywiscie wsparcie finansowe, koniecznie prosze, za innymi o konto, leczenie tak zapuszczonego psiska pochlonie mase $...
ps
chyba zmienie nicka z cockerofil (od cocker spanieli), na ciotkofil:evil_lol:

Posted

reportaż z pierwszych dni w nowym domu

tu mnie wsadzili - auuuuuuuuuuuu

gadatliwy jakiś ten Zbój - pyskuje, komentuje, protestuje

ale chyba jakoś to będzie - może mnie polubia i ja ich polubię

Posted

cockerofil napisał(a):
teraz jedynie co moge zaproponowac to pomoc IRMIE (smialo, mieszkam w Gdansku)

a i owszem bardzo chętnie przyjmiemy pomoc w kąpieli podwórkowej - zapraszamy za tydzień

Posted

a tak przy okazji zdjęć - raport z dnia dzisiejszego

psy zapoznają się przez siatkę - Jaskier warczy, Lotnik nadal nie zauważa a Irma z Bajką zapraszają do zabawy
na warczenie Jaskra nie reaguje a do dziewczyn się wdzięczy
zaczepia też szczeniaki i próbuje się z nimi bawić

jedzenie nadal znika z prędkością znacznie przewyższającą III kosmiczną

dostaje witaminy, ossopan, enteramid, i inne paskudztwa
rozwolnienie chyba juz za nami
rwie się na spacer po ogrodzie ale dzisiaj za dużo u nas ludzi więc dopiero jutro będziemy ćwiczyc spacerki

a z tylnymi łapami tragedia - biedna psina ledwie chodzi, łapy się pod nim uginają - ale nie przeszkadza mu to w podskokach - widac nauczył się z tym życ

Posted

rebellia napisał(a):
A kto mieszka obok w budzie? :)

obok w budzie ? to zależy w której
w tej ogrodzonej płotkami w czasie dnia i słonecznej pogody dwa szczeniaki, które czekają na domki
w pozostałych budach - nikt, stoją puste - czasami nasz kot tam sobie wchodzi w czasie deszczu

co oznacza, że Zbój, którego "na siłę" chcę nazywać Serwo ma apartament z własnych kawałkiem ogrodu na wyłączność

Posted

Jestem pod tak ogromnym wrażeniem, że naprawdę nie wiem co napisać.
13 kwietnia psiak wyglądał tak :-(

A 4 dni później :

Te fotki mówią chyba same za siebie i pozwalaja po prostu uwierzyć w cuda, bo inaczej chyba tego nie można nazwać. Łódzkie cioteczki i cioteczka "transportowa" ;) - jesteście po prostu fantastyczne i niesamowite.
Irmo- jak zwykle można na Tobie polegać. Jesteś Człowiekiem przez duże C. :buzi:

Posted

rebellia napisał(a):
A bo szukam dla siebie lokum, jak przyjadę nad morze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zapraszam, w końcu to są 'apartamenty nadmorskie'

Posted

rebellia napisał(a):
ale czy słoma jest wliczona w cenę? :evil_lol:

no coś Ty, słoma jest bezcenna więc w nic jej nie wliczam - ot udostępniam budę z zapachem iglaków i gwiaździstym niebem w tle
że nie wspomnę o świergoleniu ptaszków, bzykaniu pszczółek i komarów tudzież możliwością dokarmiania rybek w stawku

Posted

rebellia napisał(a):
Bzykanie :niedowia: wliczone w cenę? :lol: :lol: :lol: :lol:

No ładnie... ładnie :evil_lol::evil_lol: :cooldevi:

młodym to tylko głupoty w głowie ;) - to o pszczółkach i komarach było ... :nono:
a o czym Ty sobie pomyślałaś ? hmmmm :hmmmm: