Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

saskia napisał(a):
Aaliyah, kiedy mogłabyś go zawieźć do Gdańska?
Bo to trzeba jakoś zgrać w czasie z kąpielą

molgabym zawiezc nie ma sprawy tylko sie pytam o to ile ma mniej wiecej kosztowavc paliwo sluchajcie ja woze swoje trole wielkie mam combi samochod wiec byloby mu wygodnie u nas samochod dla psow jest :))

Posted

best13 napisał(a):
Aaliyah1981,
jeżeli chodzi o koszt paliwa, to zależy wszystko od spalania samochodu i od tego na jakim paliwie jeździ (etylina, ropa, gaz). Średnio spalanie można przyjąć 8-10 litrów na 100 km, co w zależności od ceny np. etyliny kształtuje się od 25-35 zł. za 100 km.
Dorzucam się do paliwa.
ZABIERZCIE GO TYLKO!!!!!!

ok dziewczyny czekam na tate bo to kierowca ale on juz ni raz pomagal mi w przwozie pieska mam bzika jak mu wcozraj go pokazalm to juz caly chodzi wiec obiecuje ze go zawiezimey tylko tak mi glupio pisac czy na to paliwko jakos sie da jednak zrzutke zorbic !l

Posted

Jeśli psina ma być wieziona jutro to mogłby do mnie trafic na obiecaną kąpiel albo dzisiaj popołudniu albo jutro od rana,bo jutro po 13 muszę odbębnić wizyte u teściów:eviltong:

Posted

Moriaaa napisał(a):
Jeśli psina ma być wieziona jutro to mogłby do mnie trafic na obiecaną kąpiel albo dzisiaj popołudniu albo jutro od rana,bo jutro po 13 muszę odbębnić wizyte u teściów:eviltong:

mnie zlaezy na jutrze bo wiecie co mam tak jak Moriaaaa caly zlot rodzinny w niedizlele!!!wiec jutro jest ostatni dzien!!eh i jutro jeszcze gardzilka musimy tez zabrac do weta

Posted

Jestescie kochane:loveu: Oby to tylko wypalilo i udalo by sie wszystko dograc:thumbs: i zalatwic przed swietami

Gdzies wczesniej byl telefon do Saski. ooo, mam 693-402-431
Skontaktujcie sie z nia bo ona chyba pisala, ze psiaka mozna tylko dzis do 16stej zabrac a jutro sobota

Jesuuu jak ja sie ciesze:multi:

Posted

To koniecznie trzeba dzisiaj psiaka zabrać ze schronu,wykąpiemy go i jutro pojedzie do domciu:p
Jeśli chodzi o nocke to może uda mi się przekonać moją drugą połowe i prześpi się u nas,jedyny problem to mój psiak,malutka suńka bez łapki co by mi jej nie "uszkodził" jeszcze bardziej:eviltong:

Posted

Na jedną noc można odizolować . On nie wygląda na takiego co by się ruszał niekontrolowanie... po takich wrażeniack : nowe miejsce, kąpiel i DOBRZY ludzie... to będzie spał , ze HO HO......
Najważniejsze szybko go zabrać , że by w sobotę nie było kłopotów.....
I jeszcze mu się szansa ZMARNUJE!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny proszę DZIŚ!!!!!!!!!:placz: :placz: :roll: :roll:

Posted

Ja tylko na sekundę, bo naprawdę teraz nie mam czasu:( Czy ktoś mógłby po niego pojechać do schroniska i przywieźć go na Retkinię? Ja go stamtąd przejmę- nie zdążę dziś po niego pojechać, bo schronisko tylko do 16:( Można go wsadzić w jakimś kocu na podłogę czy cokolwiek- ten pies właściwie się nie rusza, nie będzie problemu

Moze ktoś mógły go przywieźć- proszę...

Zajrzę tu za jakieś 2 godziny, teraz naprawdę nie mogę wszystkiego koordynować.

Aayliah, dziękuję Ci bardzo- tak jak pisałam wczesniej, Irma pokryje koszty transportu.

Proszę, w razie ważnych wiadomosci, dajcie mi znać telefonicznie

Posted

:modla: :modla: :modla:
Jest transport i "kapalnia" i nocleg i domek:multi: tylko, ze jutro juz sobota, potem swieta a on moze nie miec tak wiele czasu:shake:

I dajcie szybko znac jak cos ustalicie bo wszyscy, ktorzy nie moga byc w "sercu akcji" siedza jak na szpilkach;)

Posted

Dziewczyny, sytuacja się zmieniła, najprawdopodobniej będę musiała zostać z moim Dziadkiem do 18, chociaż moze uda sie mojej Mamie wrócić wcześniej z pracy. Może zabierzemy go jednak jutro ze schroniska, wykąpiemy, wysuszymy i wsadzimy do ciepłego samochodu zawiniętego w kocyk? Ja naprawdę nie mogę dziś się tą sprawą zająć, chyba, że po 18:( Może uda mi się wrócić z godzinę, dwie wcześniej, ale tego jeszcze nie wiem

Posted

Racja wszyscy czekamy na wieści :roll:
Tak jest, wszyscy trzymamy kciuki, mimo, że jesteśmy tak daleko.
Tak marzę, że jak wróce tu we wtorek to piesioo będzie grzać już tyłeczek w domku. Żeby w te Święta mógł z godnością podnieść głowę, zsypiać i budzic się w czystym, kochanym miejscu.
Proszę pomóżcie Mu, kto da radę do 16-stej go z tamtąd wyciągnąć :???:

Posted

Rozmawiałam z drugą połówka i może uda się podjechać po psiaka przed 16 do schronu tylko prosiłabym którąś z dziewczyn co by ze mną tam się wybrała.

Posted

Zawsze boję sie , że jak już wszystko ustalone - dopięte....to coś się stanie..... żeby on nie znikł, albo nie zachorował.... albo....

Posted

Jezu wchodze czytam i tez siedze jak na szpilkach!!!!
Dziewczyny jestescie cudowne!!!! Jest dom do kapieli, jest auto transport i kierwoca, sa sponsorzy, poprostuczegoz chciec wiecej????
Tylko go wyciagnijcei!!!!!
CZEkam na wiesci i nie oddycham....
Musi sie udac!!!!!!!!!!!!!!

Posted

A może jeżeli nie udałoby się zabrać Go do 16 - to już teraz porozmawiać z kimś ze schroniska że odbierze się Go wieczorem - tylko niech Go wydadzą - przecież jest chyba ktoś na dyżurze (albo czymś takim) - chyba psy nie siedzą same po godzinach otwarcia-zamknięcia

Posted

Ja tak daleko...przed kompem...znoszę wielkie jajo!!! nie mogę nic robić, tylko trzymam kciuki!!!! Niech się uda!!! POMÓŻCIE!!! Nie można pozwolić, żeby został tam do jutra, a nie daj Boże do wtorku....

Posted

saskia napisał(a):
Ja tylko na sekundę, bo naprawdę teraz nie mam czasu:( Czy ktoś mógłby po niego pojechać do schroniska i przywieźć go na Retkinię? Ja go stamtąd przejmę- nie zdążę dziś po niego pojechać, bo schronisko tylko do 16:( Można go wsadzić w jakimś kocu na podłogę czy cokolwiek- ten pies właściwie się nie rusza, nie będzie problemu

Moze ktoś mógły go przywieźć- proszę...

Zajrzę tu za jakieś 2 godziny, teraz naprawdę nie mogę wszystkiego koordynować.

Aayliah, dziękuję Ci bardzo- tak jak pisałam wczesniej, Irma pokryje koszty transportu.

Proszę, w razie ważnych wiadomosci, dajcie mi znać telefonicznie

slonce kurcze ja od ojca uzalerzniona a on w pracy do jakies dzis 18 nie damy rady go podwiezc ci cholercia !sluchajcie bo ja musze zabrac jeszcze teto z rozszarpanym gardlem !!nie wiem jak to zgrac chyba jutro rano gardziolka najpierw sie zabierze pojade z nim do weta odwiezie sie do schorniu:( i potem do was po staruszszka

Posted

HHHHaaaaaaaaalooooooooooooo!!!!
nie widać moich postów ja jade po psiaka tylko chcialabym kogoś zabrac bo nie wiem czy go poznam i sama nie dam rady go załadować