Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilio - ja myślałam,że podlinkowałam ok.
Do tej pory jakoś nie miałam z tym problemu.
Dziękuję.

No i nie potrafię podlinkować tego bannerka.
A wszystkie pozostałe, jak widzisz są w porządku..
Nie wiem co się dzieje...

Posted

Jaszo Ty masz już podlinkowany.
Jaaga spróbuj jeszcze raz.W końcu się uda;)
Poproszę nr konta,wpłacę na Lulkę jakiś grosik.Niestety malutko,ale grosz do grosza...

Posted

Jaaga na sterylkę musimy jakoś uzbierać, wpłaciłam ci dziś 30 zł, a z mojego bazarku widzę że już sporo kasy się uzbierało!! :lol:

Posted

:bye::thumbs:Jago pozdrawiamy serdecznie! Jak psiaczki i jak z deszczem , czy dajecie rade?:thumbs::painting:o losie niechaj juz to slonko wyjdzie i swiat osuszy

Posted

Otrzymałam wplatę od Zapki 30 zł.
Przez te koszmarne ulewy nie miałam gdzie dać kszlacego Nodika i zaraził mi Szymka, wiec radzimy sobie średnio. Lulka jest sama i zdrowa. Jak zrobi się już ładnie, to umówie ja na sterylkę.

Posted

Dzis nie dam rady ze zdjęciami, bo zaraz jadę do szpitalika w Zabrzu, gdzie mam dwa swoje psy, a z trzecim na badania. Potem muszę zawieźć wymazy do Katowic i jechac z Szymkiem do lekarza w Chorzowie. To zajmie cały dzień chyba.
Wygląda dalej chudo, tyle, że żeber tak nie widać. Nie wiem, czy już ją ogłaszać, bo przecież czeka ją jeszcze sterylka, a jak ktoś chce psa, to nie będzie tyle czekał. Na piątek jest umówiona na oglądanie psów fajna pani z Katowic, więc moze się wstrzymamy. Pani wie ze trzeba poczekać, a zawsze moznaby umówić sie, ze weźmie ja bez sterylki, a bedzie miała termin np 1-2 miws. na wykonanie zabiegu. Mozna ją wtedy umówic, my zapłacimy, a pani dostarczyłaby ją.
Tylko nie wiem, czy cos z tego wyjdzie, bo w tamtym domu pies musiałby być do godz 12 sam. Lulka w kojcu zostaje sama, ale jak wzięłam ją do domu i wyszłam, to pisałam juz jakie było szaleństwo. Tylko skąd brać domy, w których ktos jest cały czas lub domy z ogrodem, gdzie psa mozna wypuścić, zeby sie wyszalał na zewnątrz? Takich domów potrzebowałoby 5 naszych tymczasowiczów.

Posted

Na wszelki wypadek zapytam, bo moge nie miec czasu tu wejść do jutra. Czy jakby ta pani zdecydowała się, to ktoś zaglądnąlby do nich w centrum Katowic?

Posted

Jaaga napisał(a):
Na wszelki wypadek zapytam, bo moge nie miec czasu tu wejść do jutra. Czy jakby ta pani zdecydowała się, to ktoś zaglądnąlby do nich w centrum Katowic?

Jaaga, jeśli ja nie dam rady to znajdę kogoś kto tam zajrzy.

Posted

Bardzo dziekuję. Lulka z tyciem ma problem. Bardzo duzo je, ale nie przekłada sie to za bardzo na przyrost masy ciała. Wszystko przechodzi przez nia i robi ogromne ilosci kup. Jest dalej chuda, tyle ze nie widac odstajacych żeber. U Soni matrwię sie tyciem, a u Lulki chudością.