Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, zrobiłam rozliczenie. Juz nie otrzymałam żadnych wpłat wiecej.

Bardzo proszę o wsparcie na sterylkę:modla:. Ma jedzenie kupione, jest odrobaczona, zdrowa, za niedługo mozna ją będzie sterylizować, a nie ma pieniędzy na zabieg :shake:. Nie ma sensu, zeby niepotrzebnie u mnie siedziała dlatego, że nie bedzie sterylki.

Posted

Niunia piekna:loveu::loveu::thumbs:cioteczko poszperalam troche i ma fanciki na bazarus , sama nie zrobie .....:oops:jeszcze sie nie naumialam , ale moglabym przekazac jakiejs cioteczce , moze ktos z Sosnowca, zrobilby bazarus ? bazareczkow nigdy dosyc! A niunia cudna , kolega braciszek maluni szczekun :loveu:tez sercducho rosnie , jak sie widzi ze juz bezpieczny

Posted

[quote name='ewa gonzales']Niunia piekna:loveu::loveu::thumbs:cioteczko poszperalam troche i ma fanciki na bazarus , sama nie zrobie .....:oops:jeszcze sie nie naumialam , ale moglabym przekazac jakiejs cioteczce , moze ktos z Sosnowca, zrobilby bazarus ? bazareczkow nigdy dosyc! A niunia cudna , kolega braciszek maluni szczekun :loveu:tez sercducho rosnie , jak sie widzi ze juz bezpieczny
moze podeslesz mi fotki i opisy ja zrobie bazarek ty pozniej powysylasz fanty ;)

Posted

Bardzo dziekuję. To już będzie zapłacona część sterylizacji.

Lulka ma jedne problem, ogromny lęk separacyjny. W kojcu jest nieźle, bo wie, że jesteśmy w domu i nie jojczy, bo nie warto. Na noc chciałam ją wziąć do domu przez deszcz. Musiałam odprowadzić z powrotem, bo tak rzucała się na drzwi i wyła, że cały dom stanął na nogach, a ona ze stresu zwymiotowała calą kolację.

Posted

:thumbs::painting:[quote name='MartynaP']moze podeslesz mi fotki i opisy ja zrobie bazarek ty pozniej powysylasz fanty ;)cioteczko jutro bym wyslala do ciebie rzeczy , do Bedzina szybciutenko dojdzie , bo na zdjatka aparatem nie ma szans , wysylam ci pw .
[FONT=Book Antiqua]Lulciu serdunko - teraz juz masz spokoj , juz bezpieczna :multi:cioteczko Jago bedzie bazarus na Lulinke i na tego biedunia maluskiego:calus::thumbs:[/FONT]

Posted

Bieduń maluśki, czyli Nodi jest naprawdę biedniutki. Do tego przeziębiony, a pogodna nie ułatwia mu niczego.
Do tego chyba z kastracji nic nie bedzie, bo nie ma pieniędzy.

Posted

Witaj cioteczko! widze ze cioteczka zapka cudny bazarus wyczarowala hoho , cudnyyyy! Ja sie umawiam na pw z Martynka P , bylby drugi bazarus , bo rzeczy juz mam przygotowane , mocnoooooo pozdrawim Lulkowy domeczek tymczasowy i modle sie o zdrowko dla was i o te pogode , co ja sam diabel chyba naslal ....strasznie jest i wszystkie te biedaczki , ktore tam zostaja , przemakaja na amen....o matko jedyna , strach pomyslec nawet , niechaj sie juz ta pogoda choc uspokoi

Posted

Ta pogoda jest najgorsza. Nie dość, że wszystkie trafiły kichajace i kaszlące, to teraz taka zimnica i wilgoć. Żeby choć jeden znalazł dom, a tu kompletna cisza. Miesiącami czeka na dom Bary i Sonia, u mojej mamy Albinka i Teri. Teraz kolejne trzy doszły, a domów ani sladu.

Posted

Jaago,Jaszo: podlinkujcie sobie banerki Lulki,żeby osoby widzące baner w Waszych profilach mogli zajrzeć na wątek suni.
Napiszę jak to zrobić w razie co:
-skopiujcie link do wątku Lulki
-wejdźcie na swój profil
-kliknijcie: Edytuj sygnaturę
-kliknijcie na baner Lulki (żeby się zaznaczył)
-kliknijcie na pasku zadań edycji: Wstaw odnośnik (taka niebieska kulka)
-wklejcie tam link do wątku i zatwierdzacie klikając OK
-na koniec klikamy Zapisz sygnaturę
No i mamy podlinkowany banerek;)

Może nie jest to wytłumaczone profesjonalnie,ale się starałam napisać tak żeby zostało zrozumiane;)