jusstyna85 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 kurza stopa 39 napisał(a):PS Justyna moze wklej wydatki i wpływy do 1 postu, będzie lepsza orientacja jaka jest sytuacja suni. Jaaga w 2. poście robi... Quote
Jaaga Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tak, zrobiłam rozliczenie. Juz nie otrzymałam żadnych wpłat wiecej. Bardzo proszę o wsparcie na sterylkę:modla:. Ma jedzenie kupione, jest odrobaczona, zdrowa, za niedługo mozna ją będzie sterylizować, a nie ma pieniędzy na zabieg :shake:. Nie ma sensu, zeby niepotrzebnie u mnie siedziała dlatego, że nie bedzie sterylki. Quote
Jaaga Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 To w ogóle bardzo radosny i pogodny pies. bardzo lubi dzieci. Z moją córką szaleją po całym ogrodze, ciągle ma takie usmiechnięte pysio. Quote
Nadziejka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Niunia piekna:loveu::loveu::thumbs:cioteczko poszperalam troche i ma fanciki na bazarus , sama nie zrobie .....:oops:jeszcze sie nie naumialam , ale moglabym przekazac jakiejs cioteczce , moze ktos z Sosnowca, zrobilby bazarus ? bazareczkow nigdy dosyc! A niunia cudna , kolega braciszek maluni szczekun :loveu:tez sercducho rosnie , jak sie widzi ze juz bezpieczny Quote
MartynaP Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='ewa gonzales']Niunia piekna:loveu::loveu::thumbs:cioteczko poszperalam troche i ma fanciki na bazarus , sama nie zrobie .....:oops:jeszcze sie nie naumialam , ale moglabym przekazac jakiejs cioteczce , moze ktos z Sosnowca, zrobilby bazarus ? bazareczkow nigdy dosyc! A niunia cudna , kolega braciszek maluni szczekun :loveu:tez sercducho rosnie , jak sie widzi ze juz bezpieczny moze podeslesz mi fotki i opisy ja zrobie bazarek ty pozniej powysylasz fanty ;) Quote
izabela1234 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Czytam i czytam i oczom nie wierze biedna sunia!!! Wpłacam jednorazowo 50 zł niestety tyle na razie na stałej mam już sporo psiaków :) Proszę dane do przelewu na PW Quote
Jaaga Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bardzo dziekuję. To już będzie zapłacona część sterylizacji. Lulka ma jedne problem, ogromny lęk separacyjny. W kojcu jest nieźle, bo wie, że jesteśmy w domu i nie jojczy, bo nie warto. Na noc chciałam ją wziąć do domu przez deszcz. Musiałam odprowadzić z powrotem, bo tak rzucała się na drzwi i wyła, że cały dom stanął na nogach, a ona ze stresu zwymiotowała calą kolację. Quote
Nadziejka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 :thumbs::painting:[quote name='MartynaP']moze podeslesz mi fotki i opisy ja zrobie bazarek ty pozniej powysylasz fanty ;)cioteczko jutro bym wyslala do ciebie rzeczy , do Bedzina szybciutenko dojdzie , bo na zdjatka aparatem nie ma szans , wysylam ci pw . [FONT=Book Antiqua]Lulciu serdunko - teraz juz masz spokoj , juz bezpieczna :multi:cioteczko Jago bedzie bazarus na Lulinke i na tego biedunia maluskiego:calus::thumbs:[/FONT] Quote
Jaaga Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bieduń maluśki, czyli Nodi jest naprawdę biedniutki. Do tego przeziębiony, a pogodna nie ułatwia mu niczego. Do tego chyba z kastracji nic nie bedzie, bo nie ma pieniędzy. Quote
jusstyna85 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Bardzo prosimy o pomoc w uzbieraniu funduszy na sterylke... Quote
Jaaga Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Kolejna sosnowiecka bieda do wyciągnięcia. Zapraszam wszystkich do odwiedzenia i pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/185605-Maleństwo-sznaucerowate-z-umieralni-potrzebna-pomoc! Quote
zapka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bazarek na psy z sosnowieckiego schroniska - biżuteria złota i srebrna: http://www.dogomania.pl/threads/185633-Bi%C5%BCuteria-srebrna-i-z%C5%82ota-na-psy-z-sosnowieckiego-schroniska-do-30-maja-godz.20.00?p=14681002#post14681002 zapraszam Quote
Doda_ Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 zapisuję wątek.. może w nastepnym miesiącu coś wyskrobię i prześlę.. Quote
Jasza Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Do góry bidulki! A jak sprawa banerka?? EDIT - już widzę, że jest! Piękny! Quote
Jaaga Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Lulka coraz ładniej wyglada, a niestety nie ma pieniedzy na sterylizację. Kto wesprze biedulkę? Tyle niepotrzebnie przeszła w schronie. Quote
Nadziejka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witaj cioteczko! widze ze cioteczka zapka cudny bazarus wyczarowala hoho , cudnyyyy! Ja sie umawiam na pw z Martynka P , bylby drugi bazarus , bo rzeczy juz mam przygotowane , mocnoooooo pozdrawim Lulkowy domeczek tymczasowy i modle sie o zdrowko dla was i o te pogode , co ja sam diabel chyba naslal ....strasznie jest i wszystkie te biedaczki , ktore tam zostaja , przemakaja na amen....o matko jedyna , strach pomyslec nawet , niechaj sie juz ta pogoda choc uspokoi Quote
Jaaga Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ta pogoda jest najgorsza. Nie dość, że wszystkie trafiły kichajace i kaszlące, to teraz taka zimnica i wilgoć. Żeby choć jeden znalazł dom, a tu kompletna cisza. Miesiącami czeka na dom Bary i Sonia, u mojej mamy Albinka i Teri. Teraz kolejne trzy doszły, a domów ani sladu. Quote
Nadziejka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 cioteczko MartynoP - nie moge wysylac teraz pw do ciebie , probuje wiele razy , odetkaj prosze skrzynke . Quote
MartynaP Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ewa gonzales napisał(a):cioteczko MartynoP - nie moge wysylac teraz pw do ciebie , probuje wiele razy , odetkaj prosze skrzynke . wyczyszczona ;) Quote
Avilia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jaago,Jaszo: podlinkujcie sobie banerki Lulki,żeby osoby widzące baner w Waszych profilach mogli zajrzeć na wątek suni. Napiszę jak to zrobić w razie co: -skopiujcie link do wątku Lulki -wejdźcie na swój profil -kliknijcie: Edytuj sygnaturę -kliknijcie na baner Lulki (żeby się zaznaczył) -kliknijcie na pasku zadań edycji: Wstaw odnośnik (taka niebieska kulka) -wklejcie tam link do wątku i zatwierdzacie klikając OK -na koniec klikamy Zapisz sygnaturę No i mamy podlinkowany banerek;) Może nie jest to wytłumaczone profesjonalnie,ale się starałam napisać tak żeby zostało zrozumiane;) Quote
Recommended Posts