Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest ambird
Posted

Biedna sunia :(

Podniosę przynajmniej..

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurza stopa 39 napisał(a):
To jest śmieszne, nawet fundacja chciała ją leczyć.
Dziwi mnie, że przez ten czas nie widziałam jej na boksach ogólnych.
Imię też zmyślili na odwal się?
Kur*&^ polska rzeczywistość.

Trzeba odnowić wątek zapki.
Ta suka miała wątek, zebrały się spore deklaracje na nią, trzeba odnowić akcję.
Zaraz poszukam tego wątku.

Poszukaj wątku,ten będzie można zamknąć

Edit: jest już...

To co zamykamy ten?

Posted

nie wiem co zadecydujecie , czy tamten wątek jest zamknięty? uporzadkujcie i dajcie znać abym nie zagubiła wątku.Proszę o konto dla biednej Luleczki. ale to łobuzy w tym schronie, mało że psu nie pomogą sami o jeszcze innym nie dadzą.

Posted

Może niech zostanie ten wątek, bo i tak wszyscy moga przeczytać, o co chodzi.
Czy ktos na swoje konto może zbierać pieniądze dla Lulki? Na moje rozliczam Albinke i Teri u mojej mamy, Sonię, Barego i Szymka. Nie chciałabym sie pogubić.
Dziękuję za zainteresowanie.

Posted

cioteczko dzieki za cynk ....:shake::shake::shake::shake:to schronisko sopsnowieckie jest bez uczuc ....mordy , ktore sie zwierzaczkami opiekuja-:shake::angryy::angryy::angryy:sa na nie .....wszystko jest na nie .....smierdza czasem woda na odleglosc ....ja tam nie moge wparowac , ale chetnie bym to zrobila , wedlug zas organizacji pomagajacym zwierzetom - schron jesty okej ////:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wedlug Tozu - schron jest okej :shake::shake::crazyeye:no poprostu rece opadaja razem z sercem ......w piateczki jest p doktor ....chyba ze sie zmienilo .....oprocz tego pracowala tam kobitka , podobno jako :crazyeye:wolontariuszka , widzialam ja jakies poltora roku temu , mloda bardzo dlgie blond wlosy rozpuszczone ....czy jest tam jeszcze /?Jago :modla::modla::modla::modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:wielkie dziekiiiii postokroc dla ciebie i dla was dziewczyny za ratowanie niuni1

Posted

Ewo, widziałam wiecej niz piszesz, jadę gdzie trzeba, pojedziesz że mną? Ważne że jesteś z sosnowca.czy ten wet tam bywa tylko raz w tygodniu? Jaki to z mowi że jest ok.?mam wszelkie dowody w ręku.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Ewo, widziałam wiecej niz piszesz, jadę gdzie trzeba, pojedziesz że mną? Ważne że jesteś z sosnowca.czy ten wet tam bywa tylko raz w tygodniu? Jaki to z mowi że jest ok.?mam wszelkie dowody w ręku.
P Tereniu zlota Czarodziejko Psiaczkowa pojade wszedzie gdzie nas oczy poniosa :modla:z Pania - tylko ze mozna przegrac te walke ....tego sie lekam , choc nie , nie lekam sie , bo to w imie dobra ...ale czy sil starczy ........ciotenki ja pisze na kolorowo , zeby mniej smuteczku bylo , choc wcale kolorowe zycie nie jest ........wet przyjezdzal w piatki ....w garniturku nieskazitelnem , ja tam s schronie mialam psinke , cudnego ksieciunia , ....poltora tygodnia , potem odebralam , bo kobietki cudne z fundacji SoS pomogly w adopcji , a bylo to tak , ze znalazlam, na moim osiedlu czarnunia ksieciunia .....ma juz domek , .....ciotenki czasem strach ma oczy wielkie , ale trzeba sie bac , tylko czlek bez uczuc sie nie boi ze uda sie wiele rzeczy ......P Tereniu dropga:iloveyou::modla:

Posted

[quote name='jusstyna85']Nic nie zrobicie, to wszystko trzeba przemyśleć, zadziałać z głową, nie emocjonalnie...:(
I Justynka ma racje rowniez postokroc .....schron nalezy po zielen miejska ..z malej litery ....ech .....

Posted

Bardzo prosze o rozwagę. Sa psiaki, które mam jeszcze wyciągnąć. Dla nich to kwestia zycia. Lulka jest zdrowa i cała, więc nie jest źle. Jesli bedzie awantura, to nie dam rady tamtym pomóc. Czy ktos inny tamte wyciągnie? Nie ma chyba kto.
jeżdżę z osoba od kotów, nie chce narobić kocim cioteczkom nieprzyjemności.
Ma być wolontariat, więc bedzie jakas kontrola. na razie nie ma co zamykac sobie drzwi.

Posted

Oczywiście wszystko z rozwagą . Juz minęło sporo czasu więc emocje są w ryzach, wyciągamy psiaki ale całego schronu nie wyciągniemy, i oczywiscie nie bedzie awantur bo po co. Ale to traumatyczne że musimy psiaki bronić przed schronem. Wiadomości o wolontariacie miały już być, ale ja w to nie wierzę. Obyście miały rację. Ja na szczęscie nie mam awanturniczego usposobienia same widzicie, wyciagam ile mogę ale możemy nie za wiele a pomocy oczekują setki. Jakie macie kandydatki do wyciągnięcia? Z grupy wyciągniętej za jednym zamachem 5 już ma wspaniałe domki. Super. Jedna w leczeniu. Astkowa rodzinka musi podrosnąć ale ma duże szanse.

Posted

Jestem i po prostu nie wierzę. Tak wtedy walczyłyśmy o nią i teraz też tak będziemy walczyć. Tyle razy byłyśmy w schronie i nie widziałyśmy jej. Do boksu nie wolno wchodzić a na słowach pracowników też w takim razie nie można w ogóle polegać.
Najważniejsze że ją wzięłaś Jaaga, wpłacę ci zaraz 30 zł na razie i zrobię bazarek. Podaj mi nr konta na PW.

Posted

Dostałam pw w sprawie suni, więc tak napiszę coś ale nie wiem czy to będzie miłe, no ale cóż, ja osobiście jestem od kotów i w schronisku pomagamy juz kotom prawie od 3 lat. Jaaga sorry za ten wtręt, ale nie za bardzo mogę się powstrzymać. Watek suni pamiętam i tak szczerze jeśli faktycznie to jest ta sama sunia (nie wiem, mnie się wydaję że tamta sunia ze starego wątku jest starsza) a ta sunia jest młoda widziałam ją bo byłam po nią z Jaagą w schronie), ale wracając do tematu jeśli faktycznie to jest ta sama sunia to jesteście troszkę same winne w tej sprawie - bo po pierwsze spraw ze schroniskiem dotyczących psów w tym schronie i nie tylko nie załatwia się telefonicznie same piszecie o pewnych zachowaniach pracowników, a tu takie działanie.. przeczytałam stary wątek - ktoś zadzwonił do schronu i powiedziano mu że sunię odebrał właściciel , nikt nie mógł jechać po nią bez telefonu, potem jak już ktoś pojechał po czasie suni nie było czemu się nie dziwię znając pewne rzeczy od podszewki, ale po co a to piszę przecież dziewczyny które tam jeżdżą znają to schronisko wydawało się że powinny wiedzieć co robić, ale może się mylę. Niestety wiem z własnego doświadczenia, że jak chcę się czego kolwiek dowiedzieć o jakichś kociakach to tam jadę nie mam innego wyjscia bo tam nigdy niczego nie wiedzą.
Jeśli chodzi o zadymy to raczej się wstrzymajcie, bo i tak niczego nie załatwicie o ile wam potem straczy energii na kontynuację tego wszystkiego.
Jaaga proszę wklej zdjęcia tego psiaka, którego mam jutro wyciągać i napisz mniej więcej gdzie on jest mnej więcej jak coś będę dzwoniła.