revii Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 sędzia: Anna Jaśkiewicz PSY kl. młodzieży NABUYOKI Migoto Inu ATAMAGA Urajiro kl.otwarta ATSUDE GO Sensakura Akita u Izis GENJI SUKI kl.młodzieży ARASHI Urajiro KANSEI Wielka Fala kl.otwarta AKOKU GO Sensakura ADEYAKA GO Sensakura YASUMI Migoto Inu Quote
INU Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Akita u Izis GENJI - oc. doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca :-) Quote
Amidamaru Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='revii']sędzia: Anna Jaśkiewicz PSY kl. młodzieży NABUYOKI Migoto Inu ATAMAGA Urajiro kl.otwarta ATSUDE GO Sensakura Akita u Izis GENJI SUKI kl.młodzieży ARASHI Urajiro KANSEI Wielka Fala Zw.Młodzieży,ZWYCIĘZCA RASY (BOB) :multi::Cool!::sweetCyb: kl.otwarta AKOKU GO Sensakura ADEYAKA GO Sensakura YASUMI Migoto Inu Serdeczne gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW oraz wszystkich uczestników, mam nadzieję że ktoś jeszcze uzupełni brakujące wyniki.Ogromne uściski dla Kanseiki i jej włascicielki gdyż dziś KANSEIKA ukończyła Młodzieżowy Championat!!!:cunao: Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]gratulujemy :loveu:[/FONT] Quote
Cora & Noryoku Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dziękuje serdecznie i również gratuluje wszystkim wystawcą. Ocen zbytnio nie śledziłam, bo wszystko szybko się działo. Nie było tabliczek z lokatami, więc stojąc z boku można się było tylko domyślać kto wygrał w danej klasie. Na finały niestety nie zostałam, bo egzaminy na uczelni zmusiły do szybkiego powrotu. Podam tylko swoje wyniki: Kansei dosk. I Zw. Mł., NJwR, BOB Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce. Quote
Recommended Posts