Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szorstka dziewczynka juz w swoim domku:multi:badz szczesliwa malenka:multi:dziekuje pieknie cioteczkom Kar0li i anovip1:buzi::Rose:.
KarOla czy beda foty z domku Fanty ?

Posted

Fanta już w nowym domku. To bardzo fajna kontaktowa sunieczka.:loveu: Bardzo przyjacielska do ludzi. Tylko kawał z niej baby. Na smyczy ciągnie jak parowóz.
Sunia ma baaaardzo sympatyczną Panią. Myślę, że powinno być dobrze. :lol:
Laleczka została wykąpana w nowym domku, wyczesana, wygłaskana. Nie chce zbytnio jeść suchej karmy, ale Pańcia powiedziała, że może jej gotować. Zadzwonię jutro do Pani i poproszę o zdjęcia.

Posted

Dzieki Kar0la:multi:czekam na foty. Ja tez myslalam,ze ona jest mniejsza:razz:w samochodzie fajnie lezala na kolankach,a co zauwazylam,to ma niesamowicie dlugi jezorek,jak ziajala to miala go na moich spodniach:loveu:Jak wrocilam do domu,to moj psiak przykleil sie do moich spodni i niuchał:lol:

Posted

Wszyscy myśleli, że ona jest mniejsza. Nowa Pańcia też. Jęzorek to ma faktycznie długi. Ja też większość drogi czułam go na spodniach. :evil_lol:

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Fanta miała po wyjściu ze schronu obustronne zapalenie oskrzeli. :-( Nie miała apetytu, była apatyczna. Po wyleczeniu odzyskała apetyt, podobno przytyła 4 kilo. Cała rodzina ją kocha. Latem jeździła z Panem na ryby. :lol: W domu jest grzeczna, nie niszczy i nie szczeka bez potrzeby.
Cieszę się, że sunia ma taki fajny domek. :lol: Oby i koledze się udało.