Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj Pati ... a skad wiesz, ze Robull nie jest niebieskooka blondynka z airedalem u boku ??? ;)

Jesli jeszcze w kieszeniach pyszna kielbache nosi to jak nic, tylko nasza Flaire ;)

pozdrawiam,

Posted
no to teraz zostaje mi tylko sprawdzić na mapie gdzie jest plac grzybowskiego :p znaleść chwilke i się przejechać lub wysłać którego z rodziców jeśli sie dadzą :)
Na Pl. Grzybowskim linki są dosyć drogie :-? Ja proponuję Castoramę, lub inny market budowlany. Tam też mają linki różnej grubości, sprzedają je z metra, karabińczków cały asortyment i mniejsze ceny :D

No i przy okazji możesz tam kupić kawałek lekkiego brzęczącego łańcucha. Może się przyda, a jak nie, to będzisz miała w lato czym rower przypiąć :D

Posted

Bardzo ciekawy temat i posty. Ja tez ostatnio zaczęłam mieć takie problemy z moją gończusią (ma 17 miesięcy). Mieszkam w takim miejscu, gdzie jeszcze nie ma dróg, ale samochody czasem się pojawiają (jadą bardzo wolno, bo dziury) i czasem rowerzyści. Saga niestety zaczęła gonic jednych i drugich ujadając. Bardzo mnie to martwi, bo widzę zagrożenie dla jej życia. Spróbuję metody długiej linki i smakołyków po powrocie.

Robul z pewnościa nie jest blondynką, ale oboje z Flarie potraficie udzielać dobrych rad.( Saga juz zaczyna oznaczać przedmioty na śladzie i na torze tez sie lepiej zachowuje)

Posted
Mieszkam w takim miejscu, gdzie jeszcze nie ma dróg, ale samochody czasem się pojawiają (jadą bardzo wolno, bo dziury) i czasem rowerzyści. Saga niestety zaczęła gonic jednych i drugich ujadając. Bardzo mnie to martwi, bo widzę zagrożenie dla jej życia.
Wydaje mi się, że ci drudzy widzą zagrożenie życia, ale swojego :P
Robul z pewnościa nie jest blondynką, ale oboje z Flarie potraficie udzielać dobrych rad.(
Dziękuję bardzo :D