PATIszon Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Oj, zapewniam Cie Flaire, że z całą pewnością nie jesteście.... :roll: Quote
Wind Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Oj Pati ... a skad wiesz, ze Robull nie jest niebieskooka blondynka z airedalem u boku ??? ;) Jesli jeszcze w kieszeniach pyszna kielbache nosi to jak nic, tylko nasza Flaire ;) pozdrawiam, Quote
Robull Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 A może jesteśmy jedną osobą :o :lol: :wink: ?Czasem przyłapuję się, że gadam sam do siebie, ale miałem nadzieję, że to jeszcze nie to stadium :D :D :D Quote
Robull Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 no to teraz zostaje mi tylko sprawdzić na mapie gdzie jest plac grzybowskiego :p znaleść chwilke i się przejechać lub wysłać którego z rodziców jeśli sie dadzą :)Na Pl. Grzybowskim linki są dosyć drogie :-? Ja proponuję Castoramę, lub inny market budowlany. Tam też mają linki różnej grubości, sprzedają je z metra, karabińczków cały asortyment i mniejsze ceny :DNo i przy okazji możesz tam kupić kawałek lekkiego brzęczącego łańcucha. Może się przyda, a jak nie, to będzisz miała w lato czym rower przypiąć :D Quote
Magda i Saga Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 Bardzo ciekawy temat i posty. Ja tez ostatnio zaczęłam mieć takie problemy z moją gończusią (ma 17 miesięcy). Mieszkam w takim miejscu, gdzie jeszcze nie ma dróg, ale samochody czasem się pojawiają (jadą bardzo wolno, bo dziury) i czasem rowerzyści. Saga niestety zaczęła gonic jednych i drugich ujadając. Bardzo mnie to martwi, bo widzę zagrożenie dla jej życia. Spróbuję metody długiej linki i smakołyków po powrocie. Robul z pewnościa nie jest blondynką, ale oboje z Flarie potraficie udzielać dobrych rad.( Saga juz zaczyna oznaczać przedmioty na śladzie i na torze tez sie lepiej zachowuje) Quote
Robull Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 Mieszkam w takim miejscu, gdzie jeszcze nie ma dróg, ale samochody czasem się pojawiają (jadą bardzo wolno, bo dziury) i czasem rowerzyści. Saga niestety zaczęła gonic jednych i drugich ujadając. Bardzo mnie to martwi, bo widzę zagrożenie dla jej życia.Wydaje mi się, że ci drudzy widzą zagrożenie życia, ale swojego :P Robul z pewnościa nie jest blondynką, ale oboje z Flarie potraficie udzielać dobrych rad.( Dziękuję bardzo :D Quote
Flaire Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 Robul z pewnościa nie jest blondynką, ale oboje z Flarie potraficie udzielać dobrych rad.( Dziękuję bardzo :D Ja również :) Quote
Recommended Posts