Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
o rety, nie było mnie trzy dzionki a tu takie niedobre wieści :(:(, maluchu nie daj sie

Wieści niedobre,ale skoro Ciocia Isadorka juz jest to moze zrobić maluszkowi allegro cegiełkowe i zwiększyc jego szanse na leczenie..Ciociu,prosimy..

Posted

BajkaB napisał(a):
Doszły wpłaty dla Supełka od:
Dagmara M-50zł i Małgorzata K-50zł.
Serdecznie dziękujemy..

Moze ktoś mogłby podarowac Supełkowi karme Royal Canin Digestive,albo Intestinal..Moze być tez Hills i/d..Zdarza sie,ze taka karma zostaje komuś kiedy piesek jest juz zdrowy..To bardzo drogie karmy,ale dla Supełka konieczne.A ja juz sie martwie czy będzie za co go i leczyc i karmic..To taki świetny psiaczek..

Digestive Low Fat? zamówię w sklepie, może nie ogromny wór, bo za drogi ale coś na początek tylko poproszę o adres do wysyłki na pw.

Posted

yoko100 napisał(a):
prosze numer konta jednorazowo cos mi sie uda wplacic dla Supelka

Numer konta jest w pierwszym poście.Bardzo dziękujemy za pomoc,kazdy grosz na wage złota.

Dziś Supełek jakby lepszy.Przede wszystkim zrobił w miarę normalna kupe co juz dobrze wrózySporo śpi,bo jest słabiutki,ale kiedy juz stadko wybiega do ogrodu,Supełek biegnie razem z nimi i ,,prześladuje,, wujka Brajla..Widac,ze ma kłopoty z tylnymi łapkami.Najbardziej to widoczne przy siusianiu,przykuca na obu łapkach w taki specyficzny sposób.

Posted

Wet mówił o Digestive,ale sama nie wiem..Moze jak juz mu sie poprawi to moze jesc karme dla juniora z wszystkimi witaminkami i mikroelemantami..Chyba wielkiej róznicy tam nie ma

Posted

[quote name='mysza 1']A może tą zamówię- dla juniorów http://www.kar-ma.pl/royal-canin-royal-canin-veterinary-gastro-intestinal-junior-gij29-canine-nowos-10kg-p-2260.html
I ten adresik poproszę ;)

[quote name='BajkaB']Wet mówił o Digestive,ale sama nie wiem..Moze jak juz mu sie poprawi to moze jesc karme dla juniora z wszystkimi witaminkami i mikroelemantami..Chyba wielkiej róznicy tam nie ma
Zamówiłam Intestinala dla juniorów, na pewno mu nie zaszkodzi. 10 kg, taki był worek dostępny.

Posted

biedulek malutki :(
nawet jakby miał żyć krótko, niech będzie to życie jak najlepsze
trzeba koniecznie zbierać pieniądze
ja też udam się na żebry, każda złotówka się liczy

Posted

Poczytałam sobie na necie o tej karłowatosci i jestem załamana. Może nie jest to trafna diagnoza? Może niech go jeszcze obejrzy inny wet?

Posted

Poczytałam sobie na necie o tej karłowatosci i jestem załamana

Dokładnie, ja tak samo :(
Biedny psiak, finansowo pomóc nie mogę, a tylko podnosić i życzyć zdrowia dla Supełka.
Zapisuje.

Posted

Kochani skoro Supełek ma 9 miesięcy to przynajmniej przez 3 miesiące powinien jeść karmę junior, a tym bardziej że miał wyrosnął na Onka to tak do 1,5 roku na juniorze powinien być....tym bardziej że dotychczas nie miał żadnych źródeł energii i witamin. Maleństwo kochane :)

Posted

Supełka oglądało 2 weterynarzy i niestety diagnoza co do karłowatości jest raczej przesądzoan.Dopóki jednak nie ma dokładnych badań i wyników nie mozemy powiedzieć nic więcej.
Ja mam tylko nadzieję,ze przy dobrej opiece i odkarmieniu maluszek będzie zył jak tylko mozna najdłuzej
To piesek który bardzo potrzebuje miłości ,pieszczot i ciepła.jest tak pogodny,tak garnie sie do zycia do zabawy,tak tuli sie do mnie,że az ściska serce.
Dzisiaj był juz duzo lepszy,zrobił pierwszą ładną kupke,ma duzy apetyt i chętnie wcina dużą karme.Oczywiście najbardziej podoba mu sie wyzeranie z kociej miski..Dwa razy go na tym złapałam na szczęście od razu,wiec duzo jej nie zdązył jeśc,
Niesamowicie jest mądry i bardzo szybko chłonie zwyczaje stadka..Niestety żebranie równiez..
Mama nadzieję,ze zacznie przybierac na wadze..Jutro zrobie jakies nowe fotki,bo dzisiaj miałam bardzo mało czasu..

Dzisiaj wpłynęła dla Supełka darowizna od :www.forum. bassety.net-100zł.
Dziękujemy gorąco i nadal nieustannie apelujemy o wsparcie leczenia maluszka

Posted

BajkaB napisał(a):

Ja mam tylko nadzieję,ze przy dobrej opiece i odkarmieniu maluszek będzie zył jak tylko mozna najdłuzej
To piesek który bardzo potrzebuje miłości ,pieszczot i ciepła.jest tak pogodny,tak garnie sie do zycia do zabawy,tak tuli sie do mnie,że az ściska serce.

to smutne :( biedny maluch, pewnie przeszedł piekło, a teraz wreszcie ma kto go przytulić

Posted

Wpłynęła kolejna darowizna od beki-50zł.
Serdecznie dziękujemy

Przyszła tez karma od mysza1-oooogromne podziękowania i ukłony!

Zaraz jade z małym do weta..Mieliśmy wizyte jutro umówiona,ale niestety Supełek wyraźnie czuje sie źłe..jest apatyczny,ma chyba temperature.Boję sie czy sie nie przeziebił,choc staram sie trzymac w cieple.Jednak pogoda jest jaka jest,a chudzina wychodzi na siku.Juz jestem cała podenerwowana.

Dziś mały spał ze mna w łózku,pod kołderka i chyba bardzo mu sie podobało.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...