J_ulia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Piesek jest już u Bajki B. Jest troszkę wystraszony , ale co mu się dziwić nie miał w końcu łatwego życia ...
ANETTTA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 KASA U EDYTY PUSTA ...pomózcie prosze w kosztach leczenia
Lidan Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jestem i ja. Przykro patrzeć na tego szczeniorka :( Na razie wspomogę banerkami:
eria Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 W gabinecie w Bielszowicach u nas jest surowica - Caniserin, zrobiliśmy zapas nim wycofali ! Ale chyba nieco się spóźniłam z tym postem :(
mysza 1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Bardzo się cieszę, że maluch już bezpieczny:loveu:. Ma jakieś imię? Będę pamiętać o wpłatach.
Justyna_wolontariat Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Psiaczek już bezpieczny cała drogę w samochodzie był tak grzeczny i spokojny. Nr konta do wpłat podany jest na 1 str Wsparcie bardzooo byc moze trzeba będzie wykonać RTG ale to juz wet zaleci w poniedziałek.
ANETTTA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ja nie widze nr konta ..... dziewczyny wrzucie go wielkimi literami do 1 posta ... Edytko Bajko gdzie przebywa maluch u klarygi czy molickich .... co mówi wet
Justyna_wolontariat Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Nr konta juz jest widoczny na 1 str Wizyte u weta w poniedziałek rano juz umówiona, kolejne wiadomości o Onku będzie pisała bajka i której maluszek jest Jeszcze raz dziękuje w imieniu tego bidulka za tak szybka pomoc organizację, Bajce za opiekę
Isadora7 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Widzę, że banerki już są, ale skoro tez zrobiłąm to wstawię. Będzie dzieciak bogaty w banerki a to dobrze wróży. Podlinkowane.
BajkaB Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Maluszek juz u mnie..Jest bardzo ciekawski,juz sie pomalutku zadomowił i zapoznał z cała banda czyli 8 psiakami..Zjadł troche kurczaka,suchej karmy nie chce,ale powoli sie nauczy.Z rasji swojego skołtunionego,poskręcanego futerka otrzymał imię; SUPEŁ!!! Zatem wszystkich wpłacajacych prosimy o dopisywanie :dla Supełka.. Fotki beda jutro,bo niestety zapomniałam z domu zabrac kabel do aparatu. Póki co bowiem jestesmy w jaworznie,a maluszek ma do dyspozycji półhekratowa ,ogrodzona posesje..Cała ekipa chrapie w kuchni obecnie.Cieplutko,w piecu sie pali,zyc nie umierac..
ewa36 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Isadora7']Widzę, że banerki już są, ale skoro tez zrobiłąm to wstawię. Będzie dzieciak bogaty w banerki a to dobrze wróży. Podlinkowane. Banerki super jak zwykle zresztą :) A może Ciocia Izadora zgodzi się zmontować małemu allegro cegiełkowe ? Opłacę :)
bela51 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Eeee, nie ma co psiakowi łatki na całe zycie przyklejac. Bedzie dobrze.:lol:
ewa36 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 bela51 napisał(a):Eeee, nie ma co psiakowi łatki na całe zycie przeklejac. Bedzie dobrze.:lol: No, ja też tak myślę .....
BajkaB Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Załozyłam Supełkowi topik na Owczarek.pl: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16040&PID=873207#873207 Maluch ułozył sie juz przy moim krześłe,chyba zaczyna łapac,ze to ta co dzieli żarełkiem i rozdziela pieszczoty.
ewa36 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='BajkaB']Załozyłam Supełkowi topik na Owczarek.pl: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16040&PID=873207#873207 Maluch ułozył sie juz przy moim krześłe,chyba zaczyna łapac,ze to ta co dzieli żarełkiem i rozdziela pieszczoty. Znaczy się rozumna bestyjka :)
BajkaB Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Rozumna bardzo,ale przede wszystkim cieszy mnie,ze maluch socjalizuje sie ze stadkiem.Moje psy przyjma kazdego,bo sa juz przyzwyczajone ze ich pańcia wiecznie cos im przywlecze nowego.Supeł ma zatem w chwili obecnej 5 psich kumpli,3 psie kumpele,2 koty i papuge która bez przerwy gada..W takich warunkach maluszek błyskawicznie nauczy sie wszystkiego..
ewa36 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 BajkaB napisał(a):Rozumna bardzo,ale przede wszystkim cieszy mnie,ze maluch socjalizuje sie ze stadkiem.Moje psy przyjma kazdego,bo sa juz przyzwyczajone ze ich pańcia wiecznie cos im przywlecze nowego.Supeł ma zatem w chwili obecnej 5 psich kumpli,3 psie kumpele,2 koty i papuge która bez przerwy gada..W takich warunkach maluszek błyskawicznie nauczy sie wszystkiego.. Lepiej być nie może :) Mały się zsocjalizuje lotem błyskawicy :) A to ważna w jego stanie żeby sam nie prowokował :cool3: chyba że do zabawy
BajkaB Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A ja tylko przypomina,ze maluch potrzebuje wsparcia finansowego!Niestety nasza działalnosc opiera sie tylko na darowiznach.Jeśłi nikt nam nie wpłaci,nie podaruje,nie wesprze,nie mamy funduszy i nie mozemy ratowac psiaków.Paradoksalnie w tej chwili mamy nawet wolne Dt,ale nie mamy pieniedzy..Kazdy grosz idzie na podopiecznych,a najczęściej jeszcze dokłądamy ze swoich prywatnych środków.Jeśli tylko oczywiscie jest taka możliwosc. Maluszek musi miec wszystko co tylko mozna mu zaoferowac,ale na pewno będzie musiał przejsc badania i diagnostyke,a to kosztuje..
Recommended Posts