Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W gabinecie w Bielszowicach u nas jest surowica - Caniserin, zrobiliśmy zapas nim wycofali !
Ale chyba nieco się spóźniłam z tym postem :(

Posted

ja nie widze nr konta .....

dziewczyny wrzucie go wielkimi literami do 1 posta ...

Edytko Bajko gdzie przebywa maluch u klarygi czy molickich ....

co mówi wet

Posted

Nr konta juz jest widoczny na 1 str

Wizyte u weta w poniedziałek rano juz umówiona, kolejne wiadomości o Onku będzie pisała bajka i której maluszek jest

Jeszcze raz dziękuje w imieniu tego bidulka za tak szybka pomoc organizację, Bajce za opiekę

Posted

Maluszek juz u mnie..Jest bardzo ciekawski,juz sie pomalutku zadomowił i zapoznał z cała banda czyli 8 psiakami..Zjadł troche kurczaka,suchej karmy nie chce,ale powoli sie nauczy.Z rasji swojego skołtunionego,poskręcanego futerka otrzymał imię;

SUPEŁ!!!

Zatem wszystkich wpłacajacych prosimy o dopisywanie :dla Supełka..
Fotki beda jutro,bo niestety zapomniałam z domu zabrac kabel do aparatu.

Póki co bowiem jestesmy w jaworznie,a maluszek ma do dyspozycji półhekratowa ,ogrodzona posesje..Cała ekipa chrapie w kuchni obecnie.Cieplutko,w piecu sie pali,zyc nie umierac..

Posted

[quote name='Isadora7']Widzę, że banerki już są, ale skoro tez zrobiłąm to wstawię. Będzie dzieciak bogaty w banerki a to dobrze wróży. Podlinkowane.

Banerki super jak zwykle zresztą :)
A może Ciocia Izadora zgodzi się zmontować małemu allegro cegiełkowe ?
Opłacę :)

Posted

bela51 napisał(a):
Eeee, nie ma co psiakowi łatki na całe zycie przeklejac. Bedzie dobrze.:lol:

No, ja też tak myślę .....

Posted

Rozumna bardzo,ale przede wszystkim cieszy mnie,ze maluch socjalizuje sie ze stadkiem.Moje psy przyjma kazdego,bo sa juz przyzwyczajone ze ich pańcia wiecznie cos im przywlecze nowego.Supeł ma zatem w chwili obecnej 5 psich kumpli,3 psie kumpele,2 koty i papuge która bez przerwy gada..W takich warunkach maluszek błyskawicznie nauczy sie wszystkiego..

Posted

BajkaB napisał(a):
Rozumna bardzo,ale przede wszystkim cieszy mnie,ze maluch socjalizuje sie ze stadkiem.Moje psy przyjma kazdego,bo sa juz przyzwyczajone ze ich pańcia wiecznie cos im przywlecze nowego.Supeł ma zatem w chwili obecnej 5 psich kumpli,3 psie kumpele,2 koty i papuge która bez przerwy gada..W takich warunkach maluszek błyskawicznie nauczy sie wszystkiego..

Lepiej być nie może :)
Mały się zsocjalizuje lotem błyskawicy :)
A to ważna w jego stanie żeby sam nie prowokował :cool3: chyba że do zabawy

Posted

A ja tylko przypomina,ze maluch potrzebuje wsparcia finansowego!Niestety nasza działalnosc opiera sie tylko na darowiznach.Jeśłi nikt nam nie wpłaci,nie podaruje,nie wesprze,nie mamy funduszy i nie mozemy ratowac psiaków.Paradoksalnie w tej chwili mamy nawet wolne Dt,ale nie mamy pieniedzy..Kazdy grosz idzie na podopiecznych,a najczęściej jeszcze dokłądamy ze swoich prywatnych środków.Jeśli tylko oczywiscie jest taka możliwosc.
Maluszek musi miec wszystko co tylko mozna mu zaoferowac,ale na pewno będzie musiał przejsc badania i diagnostyke,a to kosztuje..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...