Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na początek troche Supełka..

Wazy juz 11,300 kg!Wczoraj miał robione badania jak juz pisałam i ich wynik pozornie jest pocieszajacy.Malusch dostał zastrzyki oraz Advocate na skóre.mamy znowu pojawic sie za tydzień.
Dzis podałam mu środek na odrobaczenie po raz kolejny

A teraz..

Tak wyglądał kiedy przyjechał do mnie:

a tak wygląda dzisiaj:

Widzicie jakąs zmianie?:diabloti:

W następnym poście dam rozliczenia.Przepraszam ale mam tak makabryczny internet,ze co chwilke zrywa połaczenia,musze pisac krótko i szybko aby wogóle mozna było coś wgrac

Posted

Ale słodziak kochany! :loveu:
Bardzo się cieszę że przybrał na wadze, jeśli potrzeba oddam mu swoje zbędne kilogramy jeszcze :evil_lol:

Bajka a co on je teraz? Jakąś suchą karmę może wcinać czy raczej gotowane??

Posted

Wklejam zestawienie tych wpłat,które udało mi sie ustalic :

50 zł Mysza 1
ł Hebanowa-50zł
Tora&Faro-50zł
Manilka-35zł
Aleksandra W z Chorzowa- 15zł
Marzena Z z Mikołowa -20,66
Forum bassety-100
Ajula-15
Isiak -50

razem 380,66zł plus bazarek nalewkowy 427zł razem 807,66

Wydatki na podstawie posiadanych faktur

17.6.2010 -faktura 82/01/2010 Centrum Zdrowia Małych Zwierzat--64,48 zł

17.06.2010-faktura 83/01/2010 Centrum Zdrowia Małych Zwierzat-59,99 zł

19.05.2010-faktura 84/01/2010 Centrum Zdrowia Małych Zwierzat-93 zł

22.05.2010-faktura 87/01/2010 Centrum Zdrowia Małych Zwierzat-89,98 zł

25.05.2010 faktura 88/01/2010 Centrum Zdrowia małych Zwierzat-6 zł

Do tego dochodza wydatki na które mam faktury do odbioru:

Karma RC dla szczeniąt oraz RC dla szczenięcia Owczarka niemieckiego-68zł

Wczorajsza wizyta i badania-107zł

Mięsko wołowe -30 zł

wydatki wynosza według tych faktur:518,46zł

Pozostało:289,2zł.

Nadmieniam,ze jest to jedynie wstepne rozliczenie,bo na pewno nie ma wszystkich wpłat,ani wszystkich wydatków
Będe sie starała na bieżąco uzupełniac wszystko i uaktualniać oraz uporządkować sprawy faktur.

Tak jak pisałam wstawie skany,ale jednak marnie mi idzie..Musze skorzystac z czyjejś pomocy,bo o ile jeszcze skan zrobie to juz nie potrafie absolutnie ,,zasłonic,,tych danych których nie mozna umieszczac

Nie wiem kto umieści to w pierwszym poście,bo Justyna niestety bardzo rzadko ma możliwosc korzystania z internetu

A teraz to mi sie przyda dłuugi spacer z psami..Uff

Posted

BajkaB napisał(a):
Wklejam zestawienie tych wpłat,które udało mi sie ustalic :
Tora&Faro-50zł

Tora&Faro dwa razy wpłacała pieniądze /2 x po 50zł/
Wiem to na 100%.

Posted

Wisełka napisał(a):
Tora&Faro dwa razy wpłacała pieniądze /2 x po 50zł/
Wiem to na 100%.

Na wyciagu któy wklejała Fundacja widnieje jeszcze jedna wpłąta 50zł,ale wymazane jest od kogo,nie ma nawet nicku.W takim razie przyjmujemy ze to ta od Tory

Posted

BajkaB napisał(a):
Na wyciagu któy wklejała Fundacja widnieje jeszcze jedna wpłąta 50zł,ale wymazane jest od kogo,nie ma nawet nicku.W takim razie przyjmujemy ze to ta od Tory

Oki :) Uspokoi się Tora&Faro bo myślała że kasę wcięło :)

Posted

Nie widzialam Supelka jak przybyl do BajkiB, za to wczoraj mialam okazje go zobaczyc na zywo, to taki smieszny kochany dzieciak ktory raczej nie boi sie nikogo, za to chetnie przyjmuje glaski.

Posted

Faktycznie Supełek wzbudza ogólną sympatie i jest bardzo ufnym psem..Musze powiedziec ze to tez wynik mojej pracy i tego,ze przebywa w stadzie,ze ma kontakt z ludźmi,z innymi psami..Na początku bał sie wszystkiego,dosłownie wył kiedy go sie zabierało w nieznane mu miejsce,nie chciał wychodzic ani z domu ani z samochodu,o wchodzeniu nie wspomne.Teraz do samochodu biegnie pędem i wskakuje szybciutko.Bał sie zblizania reki,po prostu kupka strachu i nieszczęścia.Stał sie ulubieńcem całej okolicy,a i on do kazdego biegnie sie przywitac.

Posted

BajkaB napisał(a):
Faktycznie Supełek wzbudza ogólną sympatie i jest bardzo ufnym psem..Musze powiedziec ze to tez wynik mojej pracy i tego,ze przebywa w stadzie,ze ma kontakt z ludźmi,z innymi psami..Na początku bał sie wszystkiego,dosłownie wył kiedy go sie zabierało w nieznane mu miejsce,nie chciał wychodzic ani z domu ani z samochodu,o wchodzeniu nie wspomne.Teraz do samochodu biegnie pędem i wskakuje szybciutko.Bał sie zblizania reki,po prostu kupka strachu i nieszczęścia.Stał sie ulubieńcem całej okolicy,a i on do kazdego biegnie sie przywitac.

BajkoB, Twoja szkoła:)

Posted

BajkaB napisał(a):

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzisiaj Supełek miał wiele,wiele atrakcji..
Przed południem był u psiego fryzjera..Pani Kasia cierpliwie obcinała mu ,,supełki,, z futerka i czesała.Jeszcze duuzo jest do zrobienia,bo mimo starań udało sie tylko częściowo doprowadzic futerko do porządku.Maluszek był grzeczny,pod warunkiem,ze ja go głaskałam po łepetynce.
Potem Supełek miał gości..Ale moze nie bede ujawniac kto Supełka odwiedził,bo myśłe,ze goście sami to napisza i wkleja fotki..
Wieczorkiem Supelek pojechał z reszta stadka na spacerek do jaworznickiego ogrodu...Wyszalał sie niesamowicie.Jutro damy foteczki.
Musze powiedziec,ze niesamowicie trudno mi jest zrobic fotki Supełkowi,bo on jest cały czas ,,przyklejony,, do mojej nogi..czasem wręcz dosłownie,bo trzyma mnie ząbkami za nogawke..Niesamowicie maluszek mnie kocha..
A po powrocie Supełek i stadko zastało niespodzianke..otóz za pośrednictwem i na prośbe MalgosMalgos przyjechała karma od sponsora z Wiednia..To RC dal juniora,całe pół wielkiego wora i Bio Plan duzy i mały worek!Teraz to dopiero mały ma co wcinac!Reszta stadka tez dostała karme Rocky i puszki Pedigree!Bardzo gorąco dziękujemy!:multi:

Jedynie dzisiaj ,,cieżki dzień,, miał mój Borys..Dosłownie jakby diabeł w niego wstąpił..Warczał i gryzł na prawo i lewo,ugryzł po kolei :Brajla,Supła,Bone,Bajke i na końcu Bartka.Wyrywał miski z jedzeniem,odpychał psiaki,po prostu horror..To jest menda z natury,ale ogólnie bardzo przymilny i spokojny piesek..Dzis przeszedł samego siebie,tak jeszcze nigdy nie wojował..:shake:

A teraz to chyba zamorduje Supła..Własnie narżanł kupe i ja..zeżarł..:shake::angryy:

Posted

BajkaB napisał(a):

A teraz to chyba zamorduje Supła..Własnie narżanł kupe i ja..zeżarł..:shake::angryy:

O fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :mad::mad::mad: W dupsko lać :evil_lol:
Mój Docek jak był szczeniakiem robił to samo na początku!!!! Nie wiem skąd to się bierze. Wetka kazała podawać mu RUMEN Tabs i pomogło.

Posted

Oj tak qupska zjadał też mój Alex, to takie naturalne u psiaków. Ale gorzej jak był odrobaczany i spowrotem qupkę zjadł...cza będzie jeszcze raz odrobaczać. Albo z tego wyrośnie albo podobno te smrodlawe żwacze pomagają, tylko nie wiem czy on może takie jeść...

Posted

Moja sznaucerka czasem zjadała kupska. Fuj! :shake::mad:
Ale moim dwóm ONkom nigdy to sie nie zdarzało.
Czekamy na relacji od gości i obiecane fotki.:lol:

Posted

[FONT=Century Gothic]Nie mogę znaleźć postu w którym gagata wstawiła skan z konta z wpłatami dedykowanymi na Supełka. A że mam również takowe pytania na priva i GGdakacza wstawiam tenże skan:
[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...