Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliśmy u weterynarza.Więści sa juz lepsze.Nie ma zagrozenia zycia!Supełek ma temperature w normie,przytył,wazy juz 9,6kg!Czyli przez tydzień przybrał 2,5kg!Cieszy mnie to,bo widac,ze moje wysiłki daja rezultaty.Doktor wyczyścił mu uszy.Za tydzień ponownie podam Supełkowi tabletke na odrobaczenie,a potem pierwsze szczepienie.
Malutki ma dostawac dodatkowo Omegan i Caniviton.Oczywiscie nadal go trzeba dobrze odzywiac bo daleko mu jeszcze do przyzwoitej wagi.Nie mniej jednak widac,ze łapki sie prostuja,a maluszek nabiera siły i werwy.Zaczyna łobuzowac,podkrada wszystko,jest pocieszny niesamowicie.
Ja tylko wgram zdjęcia wkleję.

Oczywiscie Supełek nadal potrzebuje wsparcia i cały czas o nie prosimy..

Posted

BajkaB, super wieści :loveu: :loveu: :loveu: uffffffffff, wiem że jeszcze trzeba wiele uwagi mu poświęcić i wiele kasy wydać, ale jak dobrze że już z nim lepiej. Ja na razie niestety gotówką nie dysponuję, debet na koncie, a przede mną masa wydatków... Tora&Faro zrobiła w niedzielę bazarek. Jeżeli komuś nic z niego nie pasuje niech chociaż czasem wątek podniesie, to przecież dla naszego dogomaniackiego maluszka :loveu:......prosimy o wsparcie dla Supełka :roll:

Posted

Trzymaj się Supełku, jesteś na dobrej drodze. Ja na razie nie mogę nic wpłacić, ale obiecuję uwzględnić Supełka w budżecie na czerwiec.

Posted

BajkaB napisał(a):
Byliśmy u weterynarza.Więści sa juz lepsze.Nie ma zagrozenia zycia!Supełek ma temperature w normie,przytył,wazy juz 9,6kg!Czyli przez tydzień przybrał 2,5kg!Cieszy mnie to,bo widac,ze moje wysiłki daja rezultaty.Doktor wyczyścił mu uszy.Za tydzień ponownie podam Supełkowi tabletke na odrobaczenie,a potem pierwsze szczepienie.
Malutki ma dostawac dodatkowo Omegan i Caniviton.Oczywiscie nadal go trzeba dobrze odzywiac bo daleko mu jeszcze do przyzwoitej wagi.Nie mniej jednak widac,ze łapki sie prostuja,a maluszek nabiera siły i werwy.Zaczyna łobuzowac,podkrada wszystko,jest pocieszny niesamowicie.
Ja tylko wgram zdjęcia wkleję.

Oczywiscie Supełek nadal potrzebuje wsparcia i cały czas o nie prosimy..

Bosz, jak ja się cieszę z tych wieści!!!!!!:) Supełku, oby tak dalej maleńki!
Ja po siedmiu miesiącach bez pracy, dopiero w czerwcu zaczynam. Co prawda nie mam jeszcze umowy o pracę, czekam aż mnie wezwą. Zaraz po pierwszej wypłacie wesprę Supełkowe konto.

Posted

[quote name='BajkaB']Coć Wam pokaże..

Oto Supeł kiedy do mnie przybył

A to Supeł w dniu dzisiejszym..

Maxi przemiana! Miód na serce!!!!! Supełku, BajkoB i stado B dobrej nocki:)

Posted

Właśnie Supełka odwiedziłą Ciocia Iza-bela51,!Wygłaskała i wyczochrała go na wszystkie strony.

Wpłyneła darowizna dla Supła

Aleksandra W z Chorzowa 15zł!

Gorąco dziękujemy!

Posted

Ależ wypiękniał Supełek!!!
Oczy się mokre robią...
Zapowiada się na prawdziwego przystojniaka, będą się bić o niego!
BajkoB - ukłony!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...