Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a.piurek napisał(a):
A ja myślę że to jest Julia...

Pudło... ;) nie jestem blondynką ....

Ja wiem ... ale nie powiem , bo kiedyś poznałam....

Posted

Julka,Ty to sie lepiej nie wychylaj bo masz za długi ozór..:eviltong:Spróbuj tylko wychlapac to Ci normalnie facjate obije..:mad:

A ja w takim razie kontynuujac konkurs powiem,ze kazdy dostanie nagrode pocieszenia:uścisk łapy i merdniecie ogonem..

Zatem zapraszamy tłumnie!

Posted

Dziś była kolejna rozprawa w sądzie w sprawie Neli. Dochodziły mnie gdzieś słuchy, że właśnie na tej sprawie dokumenty (faktury) miały zostać przekazane do fundacji, by zamknąć pozytywnie całą sprawę. Miały być przekazane... Niestety nie było tam bajkib i faktury przekazane nie zostały... Czytając po raz kolejny uważnie wątek supełka zastanowił mnie bajkob jeden Twój wpis (co ważne dla sprawy z 01.06.2010) cytuję:

BajkaB napisał(a):
Otóż nie dziwi mnie sprawa zawieszenia ,bo stałam się niewygodna.Dziwią mnie tylko podstawy tegoż zawieszenia.Na wstępnie pragnę podkreślić,ze o swojej nierzetelności po raz pierwszy dowiaduje się właśnie z tego komunikatu.Wcześniej nikt mi takich zarzutów nie czynił,ani tez nikt ze mną nie rozmawiał na ten temat.No cóż..każdy ma swoje metody działania.. Powodem całej tej sprawy jest Supeł i jego finanse.Nieprzypadkowo taka informacja właśnie tutaj się pojawiła jako pierwsza. Zarząd Fundacji zdecydował o zmianie sposobu rozliczeń i wszystkie-podkreślam-wszystkie Oddziały w kraju zostały pozbawione samodzielnego sposobu rozliczania.Tym samym kontami wszystkich Oddziałów zarządza i dysponuje wyłącznie Zarząd. Na konto Oddziału Sosnowiec darczyńcy przekazywali wpłaty dla Supła,ewentualnie dla innych psów.Na to konto również wpływały pieniądze z bazarków wraz z kosztami przesyłki.Nie mając dostępu do konta nie mogę ani podac kto i ile wpłacił,ani tez nie miałam adresów na które powinnam wysłać książki,które nota bene sama podarowałam na bazarki. Miałam zatem zastrzezenia co do sposobu rozliczania ,zwłaszcza,ze darczyńcy maja prawo wiedziec co się dzieje z ich pieniędzmi. Zarzucono mi,ze zbieram na prywatne konto pieniądze od darczyńców. Otóż oświadczam,ze jest to pomówienie,bowiem nigdy,podkreślam nigdy nie zbierałam na prywatne konto pieniędzy na jakiegokolwiek psa będącego pod opieką Fundacji EMIR. Skoro Zarząd ma takie informacje to bardzo proszę o przedstawienie mi jednego choćby dowodu i choćby jednej wpłaty na jakiegokolwiek psa będącego oficjalnie pod opieka Oddziału. A teraz Moi Drodzy chcę wyjaśnić sprawę Supełka.Tutaj bowiem popełniłam bład co teraz się zemściło. (...) Nigdy niczego nie przywłaszczyłam,a wręcz przeciwnie mase dodałam z własnej kieszeni,czego nie żałuje,bo dawałam zwierzętom Moi Drodzy,na rzecz zwierząt działałam zanim w ogóle usłyszałam o Emirze i na pewno sobie poradze bez Emira.Nie jestem ani pierwsza osoba która tak potraktowano ani ostatnią.. A jeśli coś jeszcze mam wyjaśnic,proszę pytac
Dziwne - powyższy wpis jest z 01.06.2010, konto zablokowane zostało dokładnie o północy z 31 maja na pierwszego czerwca, a bajkab pisze o sprawie w czasie przeszłym, wręcz z naciskiem, że blokada konta była przez EMIR poczyniona wcześniej, choć gagata wyraźnie napisała (a wynikało to również z zamieszczonego skanu wydruku konta) że bajkab dysponowała nim w pełni do ostatniego dnia maja. tak więc chyba nie do końca prawdą jest stwierdzenie o braku wcześniejszego dostępu do konta oddziału sosnowieckiego. Bajkob piszesz, że jeśli masz coś wyjaśnić to mamy pytać. Więc pytam po raz kolejny kiedy supełek przestał być psem fundacyjnym? Tytuł wątku też sporo o tym mówi... Myślę, że masz świadomość, iż dokumenty na które czeka fundacja są jej niezbędne do zamknięcia pierwszego półrocza i każdy dzień zwłoki działa na niekorzyść każdej ze stron.

Posted

Myśłe Klempo,ze dokumenty fundacyjne to nie Twoja sprawa,a o ile wiem nie uczestniczyłas w mojej dzisiejszej rozmowie z Pania Prezes Fundacji i nie znasz naszych i tylko naszych ustaleńAle zawsze mozesz sie do niej zwrócic i jeśłi zechce to pewnie zaspokoi Twoja ciekawosc.I to tyle w tym temacie.

Israel,Ty tez masz długi jezor?:eviltong:

Posted

BajkaB, jak wiesz razem z Tora&Faro zrobiłyśmy bazarek dla Supełka. Mamy opłacić z tego szczepienie Supła, kiedy to może być?? Pytam ponieważ tych bazarków trochę się narobiło i zalegające pieniądze na koncie wprowadzają mały chaos :roll:
Potrafisz w przybliżeniu podać datę szczepienia?? :p

Posted

Potrafie i to nie tylko w przyblizeniu!:loveu:Mamy wyznaczony termina na 16 czerwca.Zaraz po powrocie od weta podam Wam konto i namiary Kliniki i kwote do przelania.

Posted

BajkaB napisał(a):
Potrafie i to nie tylko w przyblizeniu!:loveu:Mamy wyznaczony termina na 16 czerwca.Zaraz po powrocie od weta podam Wam konto i namiary Kliniki i kwote do przelania.

Ok, wielkie dzięki za info :)

Posted

BajkaB napisał(a):
Myśłe Klempo,ze dokumenty fundacyjne to nie Twoja sprawa,a o ile wiem nie uczestniczyłas w mojej dzisiejszej rozmowie z Pania Prezes Fundacji i nie znasz naszych i tylko naszych ustaleńAle zawsze mozesz sie do niej zwrócic i jeśłi zechce to pewnie zaspokoi Twoja ciekawosc.I to tyle w tym temacie.

Dziękuję za podpowiedź - tak właśnie uczynię. Jest jednak coś co jest moją sprawą. Tym czymś jest zbieranie kasy na konto prywatne na psa który był/jest pod opieką fundacji. Nim usłyszę gromy polecam bajkob wiadomość wysłaną do mnie z numerem Twojego konta dokładnie 26.05.2010 o godzinie 23.24 (jest na pewno w archiwum w Twoich wiadomościach wysłanych) Dlatego pozwól , że będę dalej oczekiwać cierpliwie odpowiedzi na moje pytanie: kiedy supełek przestał być psem fundacji?

Posted

No coż Klempo,znowu Cie rozczaruje,bo znam te wiadomosc..
A cierpliwosc to Twoja cecha zawodowa,skoro zajmujesz sie ubezpieczeniami musisz byc cierpliwa..Choć ponoc róznie to bywa u Ciebie

A czy nikt juz w konkursie udziału nie bierze?

Do nagrody głównej dorzucę piękne ,,stawianie ucha,,..I obiecuje do owego zdjęcia coś opowiedziec.

Posted

No to Wisełko,walczysz o nagrode główna czy nie?..

Ciotki,zastanawiam sie jak Wam tu cos podpowiedziec?No jak myśłicie,kto moze z taka miłościa Supełka tulić,ściskac i mizianka uskuteczniac?Od razu uprzedzam,ze to nie ja!

Posted

BajkaB napisał(a):
No coż Klempo,znowu Cie rozczaruje,bo znam te wiadomosc..
A cierpliwosc to Twoja cecha zawodowa,skoro zajmujesz sie ubezpieczeniami musisz byc cierpliwa..Choć ponoc róznie to bywa u Ciebie

A czy nikt juz w konkursie udziału nie bierze?

Do nagrody głównej dorzucę piękne ,,stawianie ucha,,..I obiecuje do owego zdjęcia coś opowiedziec.

Bajkob - pudło! Nie znam się na ubezpieczaniu (a tak wogóle to potrzeba mi kogoś, kto się na tym zna po ostatniej stłuczce) nie jestem też ARKĄ, ale ... wszystko przed Tobą. Miłe jednak, że nie zaprzeczyłaś że wysłałaś mi privem nr własnego konta.

Posted

BajkaB napisał(a):
No to Wisełko,walczysz o nagrode główna czy nie?..

Ciotki,zastanawiam sie jak Wam tu cos podpowiedziec?No jak myśłicie,kto moze z taka miłościa Supełka tulić,ściskac i mizianka uskuteczniac?Od razu uprzedzam,ze to nie ja!

Ja to kurde twarzy dogomaniaków z kilkoma wyjątkami w ogóle nie znam!! :/

Posted

ja znam chyba trzy :) ale to zadna z nich ;) z mila checia poznam nowa twarz dopasowana do nicka ;P gorzej jak nicka nie znam ;P

Posted

lilo napisał(a):
a ja myslę że to Klempa bo sie udziela intensywnie na wątku :) dostane lizuska ??:P

Tym razem bardzo żałuję że pudło... Ale ani ze mnie blondynka, ani ze mnie kobieta...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...