Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chłopak jest silny, skoro nie poddał się do tej pory, to należy miec nadzieję, ze będzie dobrze:) Zresztą on patrzy tak...Będzie żył. To nie są oczy odchodzącego psiaka...

Posted

[quote name='ludwa']Chłopak jest silny, skoro nie poddał się do tej pory, to należy miec nadzieję, ze będzie dobrze:) Zresztą on patrzy tak...Będzie żył. To nie są oczy odchodzącego psiaka...[/QUOTE]
Tak! On tak pięknie patrzy!

Posted

Maluch nadal ma poważne duszności... Jutro kolejna wizyta u weta.

Jutro do zapłaty pierwsza faktura ... pierwsza i nie ostatnia, a zapowiada się na to ,że nie będą to małe pieniądze.

Posted

[quote name='Edi100']Jest mi tak przykro, bo jeszcze nie mam się czym podzielić:(:(:([/QUOTE]

Dzielisz sie sercem i zainteresowaniem,a to też bardzo ważne..

Supełek dzisiaj nieco lepszy.Wrócilismy do domu i maluszek poznaje wszystkie kąty.Co prawda tych kątów całe 40m,a w kazdym pies,ale najważniejsze ze mamy sucho i ciepło.
Jeszcze w nocy się krztusi,jeszcze charczy,ale kiedy dzis na niego patrzyłam to zaczynam nabierac nadziei..Jutro przed południem jedziemy do weta wiec będa kolejne relacje.

Posted

[quote name='BajkaB']Dzielisz sie sercem i zainteresowaniem,a to też bardzo ważne..

Supełek dzisiaj nieco lepszy.Wrócilismy do domu i maluszek poznaje wszystkie kąty.Co prawda tych kątów całe 40m,a w kazdym pies,ale najważniejsze ze mamy sucho i ciepło.
Jeszcze w nocy się krztusi,jeszcze charczy,ale kiedy dzis na niego patrzyłam to zaczynam nabierac nadziei..Jutro przed południem jedziemy do weta wiec będa kolejne relacje.[/QUOTE]

Ufff, to dobrze :)

Posted

BajkaB napisał(a):
Jedziemy do weterynarza!Trzymajcie kciuki oby była porawa.Po powrocie relacja

Trzymamy z całych sił!!!!!!!

Posted

szkoda, że nie mam żadnych wolnych środków. Zajrzę na bazarki, a nuż coś będzie potrzebne... zdrowiej poplątany piesku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...