Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przy komputerze jestem tylko sporadycznie całe dnie spędzam do wieczora w schr, napisałam pw z prośba o namiary na ewnetualny zainteresowany DT
gdyby padły jakieś ustalenia prosze chocby sms wysłać oddzwonie 510 268 586 Jak pisałam psiaka do 100 km mogę dowieźć

Nie ma co zwlekać jak tylko dostane namiary na DT postaram się cos ustalić

Posted

Dorothy napisał(a):
ja tez jestem w razie potrzeby gotowa do pomocy. Justyna niech sie odezwie jakie decyzje.

Wzięłabyś go? Szczerze obiecuję wsparcie finansowe i bazarkowe, ogłoszeniowe i mentalne. :loveu:

Posted

Jestem i ja..Mam obecnie problemy z internetem i jestem rzadko.Jeśłi moja propozycja jest aktualna to prosze kompetentna osobe o kontakt:785066066.
Moge zabrac maluszka do siebie.Na pewno bedzie miał opieke najlepsza z mozliwych,ale tak jak powiedziałam Beli:nie mam środkó na jego leczenie i specjalistyczna karme.Musze zatem byc pewna,ze nie zostane sama z problemem.Mam psów sporo i wiekszosc chorych,nie podołam sama z finansami

Posted

BajkaB napisał(a):
Jestem i ja..Mam obecnie problemy z internetem i jestem rzadko.Jeśłi moja propozycja jest aktualna to prosze kompetentna osobe o kontakt:785066066.
Moge zabrac maluszka do siebie.Na pewno bedzie miał opieke najlepsza z mozliwych,ale tak jak powiedziałam Beli:nie mam środkó na jego leczenie i specjalistyczna karme.Musze zatem byc pewna,ze nie zostane sama z problemem.Mam psów sporo i wiekszosc chorych,nie podołam sama z finansami

Pewnie, że pomożemy. Może Isadora by pomogła z allegro cegiełkowym?
Bajka, on będzie u Ciebie w domu, z Brajlusiem i stadkiem :loveu:, tak?

Posted

To prosze zdecydowac.I jedna i druga propozycja jest dobra.
U mnie w tej chwili pod opieka psów jest 8,z tym.Nie bede tłumaczyła dokładnie bo to zawiła i dłuzsza opowiesc.W kazdym jestem z 8 psami w posiadłosci naszej wolontariuszki,któa wyjechałą na kilka miesiecyJest więc dom i pół ha ogrodu Jak na kilka dni przyjezdzam do siebie,mam wtedy pod opieka 5 psó,oczywiscie wraz z Brajlem i reszta mojej bandy B.
Mam bardzo dobrą klinike weterynaryjna i oddanego weterynarza,który daje nam zniżki.
Na pewno jestem blizej.
Nie chce jednak sie licytowac,bo tu chodzi o dobro psa,a tak jak pisałam na poczatku propozycja Dorothy jest równiez świetna

Posted

Mnie nie o licytacje chodzi,tylko o danie znać Justynie,bo ona jest już w Schronisku o tej porze.

Skoro 2 DT takie dobre,to dziewczyny zdecydujcie która sie zgodzi,ja wtedy dam znać Justynie ma gdzie dzwonić.

Chyba najlepiej będzie jak psiak jak najszybciej opuści Schron

Posted

Fajnie by było , żęby szczeniak jak najszybciej pojechał do DT.
Kto wie, moze jeszcze wyrośnie na pięknego, dorodnego ON-ka.
Czy maluszek ma jakies imię?

Cioteczki, a my w Łodzi w schronie mamy takiego 9 miesięcznego szczeniaka On-ka, ktory został strasznie pogryziony, łącznie z rozerwaniem gardła . To było już miesiac temu, ON-ek długo walczył o życie w szpitaliku, teraz już jest na prostej.
Jak tylko będzie zgoda weterynarzy na wyprowadzenie go choc na chwilę, zrobie zdjęcia i założę wątek.
Mam nadzieję, ze pomożecie wtedy znaleźć temu zmasakrowanemu psiemu dziecku deklaracje i DT.

Posted

Boziu jaka bieda... dobrze ze domek tymczasowy sie znalazl teraz chyba tylko kasa potrzebna na porzadne jedzonko...

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Potrzebne są więc deklaracje stałe, jednorozowe by wiedzieć na czym się stoi, Im szybciej zbierze się jakaś kwota tym szybciej psiak pojedzie na DT

A nie może jutro pojechać? Do 100 km możesz dowieźć, do Bajki jest chyba tyle? Na co czekać? Nie rozumiem.
Ja jutro wpłacę Bajce kasę, na razie 50 zł.

Posted

Czy ktoś podejmie się zrobienia allegro cegiełkowego dla małego????

Póki co tylko Mysza 1 zadeklarowała wpłate 50 zł

Psiak wstępnie jedzie do Bajki w piątek ale potrzebne są juz jakieś wpłaty by na 1 wizytę u weta było zakup na już preparatów:-(:-(:-(:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...